Slött

Funderade en stund (ca. 1 sekund) på om jag skulle raka benen när jag gick in i duschen men kom ganska snabbt fram till att jag inte orkade och att det är redigt överskattat också.

Det är helg förövrigt, vilket känns hur gött som helst. Snart är man inne i rutinerna igen. Eller ah, efter jag kommit hem från Grekland då. Gissa om det ska bli gött att komma iväg? 
Missar ju en del i skolan men det är faktiskt inte hela världen. Det kan man ta igen. Annars får jag väl helt enkelt skaffa mig mitt första G eller nått i den stilen. Jag går natur och kan inte vara bäst. (Ja, jag pratar med mig själv och försöker ändra på mina krav

Är helt slut efter första veckan i skolan. Man går på helspänn hela tiden och tänker för mycket. Tror det kommer bli bättre senare när man slappnar av mer, när man inser hur roligt det är och närman känner klassen lite bättre. 

Annars har jag helt sjukt ont i min rygg och jag vet inte vad det är. Kanske beror på min dåliga hållning, att jag måste sträcka på mig mer, men gör det verkligen såhär ont? Jag får liksom kramp i sidan av ryggen, åt höger och kan inte röra mig typ. Alla muskler låser sig, mega läskigt. 

Aja, ska nog se på Mamma Mia nu, det var längesen. Puss

Kommentarer
Postat av: k.

haha, mamma mia.

så klockrent,

på den punkten känner jag dig rätt bra ha?

puss (L)

2009-08-21 @ 23:42:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0