SuperbloggarN'

Mh, vilken super-bloggare jag är!

Jag ska göra ett kapitel i matten denna veckan, det är typ 12 sidor, och jag har två lektioner till, vad hände där då? Hejdå torsdags-sovmorgon och hej matteplugg?

Och ja, jag behöver nog plugga både det ena och det andra, men min metod är att sova på saken förstår ni. Det fungerar alltid. Förutom när det liksom inte finns en natt till godo, för jag kan ju inte gå och lägga mig mitt på dagen och sova på det, right?

På tal om att sova. Jag sover som en fladdermus nu för tiden, dvs: Skitdåligt. Jag drömmer både det ena och det andra, och dessutom kan jag inte somna utan strumpor?! Mina fötter blir så kalla att jag inte kan sova och så fort jag drar på mig ett par strumpor somnar jag?

För längesedan, när jag verkligen inte kunde sova, så drog jag på mig en varm och skön tjocktröja, och vips så somnade jag bums. Vad är det liksom?

Skyll inte på mig..

Kan inte sluta skratta åt Two and a half Men. Så hysteriskt roligt ibland.

Något annat som var hysteriskt roligt var när min mamma kom in i mitt rum förut och bad om hjälp. Jag satt i telefon och frågade trött och irriterat om hon inte kunde fråga Simon eftersom jag var lite upptagen. Gissa vad hon svarar?
- Nej, det är med korsordet ju...

HAHA! Min mamma har precis fyllt 40 och sitter redan och löser korsord för sig själv. Rena pensionären ju, haha!

Något annat som var oerhört (ja, jag tycker om det ordet) roligt var när jag såg den helt gigantiska spindeln som sprang omkring över mitt golv förut. Jag bestämde mig för att stanna i min säng och ropa på hjälp. Jag bad Simon, men eftersom han var upptagen med sitt WoW-spelande så kom Jesper till min undsättning. När vi fått ordning på dammsugaren och jag äntligen vågat mig ut på golvet så var spindeln helt puts väck!

Den var seriöst ingenstans. Vi kunde inte hitta den. Tillslut kom mamma och började riva lite i mina grejer som låg på golvet, och helt plötsligt flyger spindeln ut och ser ut som att den vill döda mig, i princip. Jag hoppar till som satan, Jesper likaså och min coola mördare till mamma går helt lugnt ut och hämtar lite papper och har ihjäl den stackarn. (Okej, jag tycker inte det minsta synd om den..)

Så, folks, om vi får regn imorgon, skyll på min mamma!


En annan klyftig kommentar jag kläckte idag var:
Josse: Fan va långsam du är Linn, vad gör du?
Jag: Jag tänker..

LIVET ÄGER

ÅÅÅH, BLONDINBELLA SKA SIGNERA BÖCKER PÅ BOKIA PÅ LÖRDAG!!!! Jag och Josse har en dejt och ska dit. Woho, jag ska träffa Blondinbella, nananananana!!!

Jag känner mig gammal, eller kanske ung?

Jag bor i ett hushåll där 25% av dom som bor här är under 10 år. Hur kan det stämma överens med att jag är först upp vid 10 och hela huset är typ stendött?

Exhausted

Klockan är inte ens halv tio, det är lördag, och jag är på väg i säng. Alone. Det känns bra. Godnatt

the greatest love of all

Godmorgon bloggen!
Igår både ägde och sög, stenhårt. Ge och ta heter det väl.

Idag är det jobb som gäller. Jag längtar nästan ihjäl mig tills jag får lön om lite mer än två veckor (ja, jag vet, det är konstigt), jag vill shoppa!!
Jag vet precis vad som ska in i min garderob nu till hösten. Mumma, jag vill ha höst nu, fast, en fin höst, utan regn, med massa underbara färger på träden och gosiga tröjor.

Ja, det var väl typ det, just nu.

Fotomotivationen är på minus, ungefär, så där får ni som längtar helt enkelt hålla till godo! Ciao

Längre parantes än inlägg

Var så god Elin fucking Persson, här har du ett förbannat inlägg!

(Jag bloggar i vanliga fall bara när jag har något att säga men för Elins skull slängde jag in ett inlägg här, helt utan mening, poäng eller funktion.)

Beslutsångest?

Tror mina ögon trillar ihop nu, är det okej att gå och lägga sig klockan nio?

Anyway. Chill dag i skolan, jag började 12.20, ehe. Fick skjuts in, eller jag körde faktiskt. Sen kollade jag på när Benjamin drack te och sedan gick jag till jobbet. Jobbade tre timmar som typ flög fram, så det var okej.

Men helt seriöst, det var en mamma och hennes dotter idag som stod och valde tuggummi paket i typ 15 min?!
Jag hann ta tre kunder emellan och springa på toa, två gånger (det var upptaget första gången, haha). Allvarligt?! Hur svårt kan det vara liksom, ta ett jävla tuggummipaket och om det är äckligt får man väl bara ta ett annat nästa gång, det är väl inte hela världen?! Gud, ville typ skjuta henne.

Imorgon går jag till 16.05 och sedan drar jag och LP hem till EP och myser järnet. Livet äger.

Mina nya älsklingar!

Here we go, orkade inte redigera något, så slänger bara in bilderna, rätt och slätt.
Förresten är dom från Nilsons, av märket Clou och kostade mig 1250 riksdaler.





Man tager vad man haver

Jaha, här sitter jag, framför datorn. Välkomnar hösten genom att tända lite ljus och sätta på mig jeans imorgon, det känns bra. Ska inviga mina nya skor också, yummie.
Det blir ingen bild på dom idag heller förresten, ehe. Det är för mörkt jag och orkar inte. Förresten ska jag plugga lite Fysik nu, för jag har världens sötaste fysiklärare så det blir inte mycket gjort på lektionerna..

Förresten, roligaste skoldagen på året idag, lätt!
Vi har 2 h och 20 min fysik i slutet på dagen, så vi fick en rast mitt i ungefär. Gissa vad nötterna i min klass gör då? Jo, dom börjar spela baseboll i studiehallen, med en planch eller något som slagträ, ett papper, ihopknycklat, till boll och en avskämningsvägg som dom hade bakom för att dom inte skulle kasta på någon. Sedan sprang dom runt bord och stolar och gjorde homeruns osv. Hur roligt som helst!

Sedan gick vi in på lektionen igen, och då kommer min andra lärare, Lasse, in och säger:
- Henrik! Vi kan inte ha lektion så länge, vi har ju konferans och det är ju enda gången på hela veckan vi får gratis fika! Vi får helt enkelt sluta tidigare.

Nu borde jag plugga fysik, men vi får se. Ciao!

Bara så ni vet

Tänkte bara meddela att jag äger!

Träning - check

Hello again! Jag fick helt plötsligt slita mig från datorn och snabbt hoppa i träningskläderna, för jag och mamma skulle tydligen ner till Frillesås med Emil. Han skulle träna och det skulle vi med, sprang 2 varv på det nya elljusspåret där, ungefär 4 km. Det tog 25 min, helt okej ändå?

Jag sitter här med ett helt ton med böcker framför mig som jag ska beta mig igenom lite tänkte jag. Har deadline med mig själv att ligga i sängen vid 10 så jag har lite mer än en timme på mig. För dom som är intresserade visar jag skorna imorgon, om jag hinner! Ska vara med LP nämligen.

Måste bara säga att det är så himla skönt att skolan dragit igång igen, trots att den medför en del bekymmer och stress, men i kind of like it, på något sätt.

Nu ska jag försöka mig på att förstå derivata och hur det fungerar, ciao mateys!

Fast jag är glad ändå

Hm. Dagen slutade inte som jag ville, men jag är nöjd ändå.
Istället för de snygga stövlarna jag la in igår, så hängde ett par ännu snyggare med mig hem. Jag är glad!!

Nu ska jag sätta mig och försöka förstå mig på derivata, prata med Elin och skriva vad jag tycker om en artikel. Puss!

Idag fyller josse år! Grattis på henne. Ho...

dsc00113 (MMS)

Idag fyller josse år! Grattis på henne. Hon fick en fin snickerskaka av johanna. :)


Översvämning

Åh Gud. Det var ett under att jag inte drunknade i mina egna tårar nyss. Såg på Pearl Harbor. Åh herre gud. Mitt huvud vill nog mest dö nu. Om jag säger såhär: Jag började gråta efter en halvtimme, och filmen är typ tre timmar.

Tur i alla fall att det var en riktig pudding med. Godnatt!


Snart mina!

Just det! Imorgon står dom här hemma på mitt hallgolv bland alla mina andra Vagabond skor, hehe.


Tummen upp, ändå

Hej! Sitter och letar efter en förbannad debattartikel, men vad jag än söker på så är det bara massa obegriplig goja som kommer upp ändå?

Anyway, det slog mig precis, att jag har alltid gillat skolan. Det låter pluggis, det låter efterblivet, so what? Det är fan sant, och jag står för det!
Till och med när jag gick i en klass med bönner där jag tyckte om typ 5 pers (ta inte åt er, orkade inte räkna men ungefär så många för att illustrera att det inte var så många, lång parantes). Till och med när jag inte behövde gå till skolan på en vecka gjorde jag det ändå, för att jag tyckte om det. Just då kanske det var mer vardagen som jag flydde till, men ändå.

När jag var liten längtade jag som en ko efter att skolan skulle börja igen, när typ halva sommarlovet hade gått. När jag var riktigt liten ville jag inte ens ha sommarlov. Vad var det för fel på ungen, tänker ni då? Jo, säg det du, det är ingen som vet!

Och nu, typ 10 år senare, gillar jag fortfarande skolan. Det äger att få träffa massa nya människor, det äger faktikst att få lära sig nya saker. Jag liksom, tycker om det. Det är kul att veta mycket. Fast det är inte kul när man inte vet mest, men det har jag fått lära mig att det gör man minsann inte alltid. Framför allt är det kul att gå dit och träffa människorna som jag verkligen tycker om, som alltid får mig att le och som oavsett vad det är kan få mig att skratta. Puss på skolan!

Glömde publicera...

Hallo bloggen! Mycket bloggande idag måste jag erkänna. Var nyss ute och sprang med mamma, kul att man eftersvettas så jävla mycket att duschen typ var överflödig..

Igår var jättekul faktiskt! Över förväntan. Fast, som vanligt när det gäller Åsa-folk osv så slutar allt i blod svett och tårar, men då drog jag och Linnéa. Vi blev medbjudna på kräftskiva på väg hem, men då började klockan närma sig halv tre så vi tackade snällt nej och Linnéa sov i princip innan vi klev innanför dörren, haha. Har tyvärr inga bilder alls, för jag lämnade kameran hemma, men det var nog lika bra det..

Imorgon är det skola igen, allvaret börjar typ. Går från 8.25 - 16.50, den är nog kul.. Jaja, mitt schema på vår-terminen äger sönder så jag ska inte klaga.

Glömde publicera, men detta skrev jag typ för 4-5 timmar sedan, haha!

Ångrade mig..



Hårdast

Party-frisyren!



Såhär tänkte jag se ut ikväll, fast lite mindre bekymrad...

Linnéa ÄR här

hallåja här är jag, kom precis hit till Linn asså, tro inte att jag dum förklarar er nu men var bara tvungen att förtydliga det i alla fall. Men som sagt kom precis hit, sitter och lyssnar på musik och chillar inväntar kvällen som ska bli grym! Vi ska på fest på kumla kolonin, för Anna och Mathilda fyller år.

Linn testar kläder inför kvällen borde också bestämma mig men har lite beslutsångest. På tal om INGENTING så när jag åkte hit hade jag gladiator skor med strumpor det såg as mobbat ut.

Linn I LOVE U MEST (vet fan inte hur man skriver det just nu) (det är helg)

fanns många mer, och en ful film men orkar inte lägga upp den
puss & kram för denna gången ses nån dag!!! för nu ska vi tagga

Dearly beloved are you listening?



Gråsugge-analys!

Jag går runt i mina nya favvisar - nya skjortan från H&M och ett par raggsockor (jag älskar raggsockor) från GeKås. Inte har jag borstat tänderna (ska nog göra det nu förresten) och inga linser har jag i heller. Det är i och för sig bra för alla gråsuggor i mitt rum, jag ser så illa att jag inte ser dom på golvet, alltså undviker dom att bli mördade.

Eller, jag brukar faktiskt inte mörda dom, dammsuger upp dom ibland (det kanske får räknas som mord i och för sig) men oftast slänger jag bara ut dom genom fönstret.

På något sätt känns det som att en gråsugga behöver man inte mörda. Det är värre med spindlar. Dom kryper ju liksom lite överallt, kan hamna i sängen och gud vet vart, men gråsuggor. Dom är så, oskyldiga? Tror inte ens att dom kan klättra upp i min säng, därför brukar jag bara slänga ut dom genom fönstret!

He's much like myself

Jag tror att jag och min bror är ganska lika..

Han sov hos mig inatt, i min säng. Ja, han hade tjötat om det i typ tusen år och igår gav jag med mig. Kvart över tio på en fredag hoppade jag då i säng. Båda två slocknade med en gång, haha.

Sedan vaknade jag vid 02.20 typ, och var så jävla törstig så jag var tvungen att gå upp och dricka. BIG MISTAKE. Kunde ju fan inte somna om efter det. Jag låg seriöst i sängen i två timmar och knödde med den lilla knölen bredvid. Lyssnade på lite Green Day, saknade konserten lite osv. Facebookade lite, spelade lite spel, ingenting hjälpte. Sedan blev jag akut hungrig vid typ 04.20 så då gick jag upp och tog två mackor. Efter det somnade jag som en stock. Värt..

Gärna att jag gick upp till Emil i morse och sa att han hade tagit all plats i sängen hela natten typ, och han påstår exakt det samma...

Nu när han är borta...

Haha, måste bara berätta en sak till. Vi hade våran första mattelektion idag, och förra terminen hade vi en vikarie som hette Per.
Han var lite, underlig, om man säger så. Han luktade konstigt, blev jättearg för ingenting jämt och ständigt och tyckte att vi hade alldeles för roligt under våra lektioner. Lasse sa något om att han trodde att han hade tinnitus, att det var därför han hade så svårt med våran ljudnivå..

I alla fall, han brukade roa sig med att "ge" folk gula och röda kort om man inte var tillräckligt tyst. Så till saken då, idag, på våran första mattelektion ställer sig Lasse (våran andra lärare) upp på "scenen" som är framför tavlan (det är en rätt stor sal vi är i) och säger:
- Nu är när inte Per är här och dela ut röda och gula kort hit och dit hela tiden kanske vi kan jobba på som vanligt!

Jag skojar inte, jag typ dog. Är det okej att en lärare säger så till eleverna om en annan lärare?! Så himla roligt!

En annan gång hade vi en lärar-praktikant som hette Mac. Han pratade jättelångsamt, jättekrångligt och man såg hur hela han darrade när han skulle ha en genomgång. Hans genomgångar tog hundra år och vi hann aldrig jobba något så när hans praktikant-tid (äntligen) var över så ställer sig Lasse än en gång upp och säger:
- Nu när inte Mac är här och snackar bort lektionerna med milslånga genomgångar som ingen ändå inte förstår så ska vi nog komma upp i fart igen!

Den mannen alltså, han kan göra en hel skoldag!

HA HA

Mamma: Ska vi koka mer spaghetti eller är det någon som vill ha något annat?
Emil: Jag vill ha panpizza!
Mamma: Det får du inte! Fetknopp

Plommon is the shit

Har nog ätit typ halva skålen nu... Ehe.


Två goingar, helt utan fokus och skärpa!

PMS

Ehh.. Det märks att jag fick mens igår. Får flipp på allt, haha.

Stod och skrek som en idiot på mamma förut när hon vägrade berätta en grej för mig. Nu fick jag seriösaste rycket på en jävla fluga som flyger omkring och sätter sig på mig hela tiden. Det kittlas. Varför flyger den bara inte ut genom mitt fönster som är i princip helt öppet?! Idiot-fluga..

Fick flipp på Elin den stackarn också bara för att hon inte kom till skolan. Hehe, så blir det när man är kompis med mig!

Imorgon alltså, jävlar om någon retas med mig...

Värd dag!

Första dagen som 2a på Elof Lindälv. Det känns wierd med massa småungar (ja, dom är små för mig, kommer alltid vara) springades omkring i korridoren, men satan va gött att vara tillbaka ändå. Sommarlov tråkar ut en så fruktansvärt dom sista dagarna.

Idag fick jag tummen ur och var ute och sprang. Det kändes rätt bra faktiskt. Ska snart kolla igenom vad jag ska packa ner i min ryggsäck tills imorgon så att jag får med mig allt. Skulle vilja lämna in min dator så snart som möjligt också så att den blir fixad.. Anyway, jag fick ett överskåp igen!!! Mitt liv äger, hehe. Jag hade seriöst dött om jag fick ett där nere...

Vill bara åka hem och slå ihjäl Elin Persson för att hon är sjuk och inte vill komma till skolan för att träffa mig!!! Dessutom så är mina naglar orangea (kan man skriva så?) nu, det är skitsnyggt! Allting är klart tills på lördag också, ska på partey på Kumla (hehe, i'm going to jail!!) till Anna och Mathilda! Ska bara bestämma vad jag ska ha på mig, svart och vitt är dresscoden..

Jaja, blabla typ. Ska trycka i mig en ipren nu och kanske läsa min bok? Jag har sån galen mensvärk så jag vill typ dö lite sådär. Bye!








Slänger in lite ursnygga cambilder på mig också, går runt här och myser i min nya skjorta från H&M, love it!

Law Abiding Citizen

Såg precis på Law Abiding Citizen. Grym film, verkligen! Och Gerard Butler är ju så himla snygg. Vet att jag snöat in på snygga killar här på bloggen på sistone, men man måste ju få drömma lite?

Nu ska jag sova, skola imorgon ju! Puss



En tanke

Blir man mer blöt om man cyklar fortare hem, eller om man cyklar långsammare?

Får man liksom mer vatten på sig när man cyklar fort, eftersom att man cyklar "in i det" samtidigt som det regna ovanifrån också?

Mina tre plommonträd

Jag kom hem nyss. Till ett tomt hus! Dvs, ingen var hemma alltså. Det händer aldrig. Livet äger! Och vet ni vad? Det fanns plommon hemma!! Jag älskar plommon!!

Där jag bodde förut, där hade vi tre plommonträd.
Det vänstra, det fick jättestora plommon, som dock mognade lite sent och smakade lite konstigt, för dom var typ röda. Det hade en jättebra gren att sitta på minns jag.

Det i mitten, det var bäst att klättra upp och glömma sig i. En gång när jag lekte med Lisa (Hon glömmer aldrig det) så kom min kusin hem till oss, men jag ville inte leka med henne, så jag och Lisa klättrade upp i trädet och satt och kollade på henne när hon letade efter oss, hehe. Det trädet fick även godast plommon. Dom mognade först också och vi hann aldrig äta upp alla så tillslut trillade det ner massa ruttna plommon under det.

Så hade vi ett tredje träd, som var vardelöst att klättra i, och plommonen mognade typ aldrig. Dom var alltid gröna. Det trädet var inte mycket att hurra för alltså...

Så, nu har ni fått en hel roman om mina tre plommonträd! Gud vad jag tyckte om dom.

From Zero to Hero

Haha, mina bröder bär tegelplattor (heter det ens så?) (tegelpannor va?) (Skit samma. Emil sa stekpannor en gång, det var kul) (Sista parantesen).
Linus tar högar med typ 6-7 i varje. Småkillarna ta en i taget. Så himla söta. Så lägger dom in pannorna i hög heller, utan dom ligger bredvid varann. Så det ligger en, en, en, sju, sex, en, en, en. Haha. Ja, jag tyckte det var roligt.
Nej, jag har inget att göra. Ska åka till jobbet om en halvtimme. Lyssnar på Disney.

Update: Simon tror att han är lika biff som Linus men det ser ut som att han ska gå av på mitten och skita ner sig när han bär lika många som honom, haha!!

Update 2: Jag kände nu att jag vill klippa av mitt hår typ en halv decimeter till?

Ett år sedan imorgon.

Imorgon är det ett år sedan jag började på gymnasiet. Eller, egentligen idag kanske? Tror det faktiskt. Vi säger så, idag!

I alla fall, det känns galet overkligt. Jag kommer verkligen ihåg det. Hur liten jag kände mig, hur ensam jag var när jag skulle in i aulan och hur dumt det kändes att jag inte kände en kotte i min klass.

Något som jag inte förstår med de som börjar nu, det är att alla är typ desperata efter någon som dom känner. Det ska bytas klasser hit och dit, fram och tillbaka. Jag kände ingen när jag började? Nu känner jag alla, nästan. Herre gud, det tar en vecka eller två, sen lär man känna folk. Är det inte det som är poängen? Att lära känna nya människor?

Alla tar gymnasiet på så blodigt allvar. Jag valde något som jag trodde att jag skulle trivas med, något jag skulle tycka om. Jag valde inte efter hur mina kompisar valde, eller vilka framtidsutsikter det ger mig. Okej, det är viktigt att man gör något som man kanske kan tänka sig jobba med i framtiden, men samtidigt. Det som avgör vad du får för jobb är ändå nästan bara tillfälligheter, eller?

Vad kommer jag ha för nytta av mina 300 p bildkurser i framtiden? Troligtvis ingen nytta alls. Egentligen kanske jag skulle lagt dom på Kemi, Fysik och Biologi B. Men tycker jag det är roligt? Kanske inte så värst. Därför valde jag att lägga dom på tre bildkurser som jag tycker är roligt!

Jag hör från alla håll och kanter att gymnasietiden är den bästa i ens liv, så ta vara på den då! Gör något roligt av det, gå något som du tycker om, träffa nya människor som du binder starka vänskapsband till, bli kär, whatever. Ha roligt helt enkelt!


En ett år äldre Linn, med en miljard nya erfarenheter jämför med för ett år sedan!

Min man

Jag ska gifta mig med honom, en vacker dag



Livet äger!

Simon: Jag sitter fram Linn!
Linn: Nix, för jag kör, hehe!
Simon: Fitta...

Channing Tatum

Sitter och kollar på Step Up där denna snyggingen är med:


Gud vill mig något

Jag cyklade ju hem från bussen förut, blev nästan dränkt.

Det var uppehåll under hela tiden jag var hemma. När jag skulle ut igen öppnade sig himlen på nytt. Det slutade regna när jag kom fram dit jag skulle. Gud älskar mig.

Nu ska jag sova och försöka bena ut allt som flyger omkring i mitt huvud.

-

Jag behöver någon att behöva

En förvarning hade vart okej?

Jesus amalia. Halvvägs hem från bussen öppnar sig himlen. Tur att jag hann få upp mitt paraply för annars hade jag seriöst sett ut som en dränkt katt..

Slängde mig på bussen in till Kungsbacka förut och träffade Eric. Den killen hade storslagna planer för sig.

(Värt att det hänger en handduk ute såg jag nu, kanske ska kolla om det finns något mer som inte borde bli dränkt i H2O?)

Nu ska jag käka något tänkte jag, sedan får jag väl dra på mig mina regnkläder och ett par stövlar innan jag cyklar ner mot LP's place igen. Vi ska tycka synd om oss själva, diskutera festen som vi var på tillsammans men inte såg varann på och se en bra film!

Ciao!

Älskar dig!




Uppdatering

Hallo bloggen! Sitter och kollar/lyssnar på Toppbloggarna, spännande! 

Var ju på fest hos min klasskompis igår. Jag kom dit med Linnéa, sen såg jag henne typ 3 gånger under hela kvällen, slog det mig förut. I alla fall, vi skulle badat jacuzzi men så blev det inte så för det kom lite mycket folk osv. Det var jättetrevligt i övrigt! Det enda jobbiga när man kommer till ett ställe där man inte känner någon, det är att namnen gång in i ena örat och ut genom andra.. 

Sitter hos Linnéa nu, hon äter, men när jag kommer hem slänger jag in lite bilder! Missade min kamera totalt under kvällen men har lite bilder från innan. 

Ska snart åka till IP och kolla lite fotboll. Intressant, jag vet. Puss!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHA, DAGENS: Linnéa har lagt två cider i var sina pringles burkar. Och nu när hon skulle ta upp dom så hade någon bytt ut dom till två 7UP !!!!!

It's time!

For me to use my new epilator...........

Som sagt, sätt i öronpropparna!

Linnéa, bli aldrig frisör

Linnéa skulle klippa sin mammas hår. Jag tror att Katrine bad om ungefär 4 cm. Linnéa klippte nog nästan 1 dm på vissa ställen...

Alltså, allvarligt. Det var nog det roligaste. Jag skrattade så jag grät. Katrine var inte alls glad och Linnéa blev bara mer och mer förtvivlad. Skevt som satan klippte hon också, så jag fick ta över tillslut, men oj, vad roligt det var.

Hennes reaktion på Katrines reaktion. "Mamma, jag gör allt, vad som helst, okej?!" "Du är jättefin, jag lovar. Mamma, det är säkert, jag gör vad som helst!!!"

HAHAHAHAHHAHHAA, förlåt, ni fattar säkert inte det roliga, men gud. Så himla roligt bara!!!!

Oups..

Hehe, det råkade visst bli lite mer än ett byte av hörlurar och ett trosköp..

Fick med mig en skjorta och en annan tröja hem, men det blir nog bra minsann! Nu väntar jag på fisksoppa och sedan ska jag och Linnéa göra godis, eller vad man nu kallar det! Ciao

Åska fredan den 13onde..

Det är typ åskvärme ute? Tänkte bara meddela det.

Idag hamnar min lön på mitt konto, woho. Snart är dom borta igen.. Fast, insatta på ett sparkonto, så det får jag väl ändå vara nöjd med. Det blir ju lite lätt så att man shoppar upp dom annars.. Hm.

Drar till stora staden Kungsbacka med bästa om sisådär en 40 min. Det är fredag den 13onde så förvänta er inget lyckat. Undra hur många gånger det är fredag den 13onde varje år?
Och undra varför man får håll? Det ska jag ta reda på, när jag börjar skolan. Och det är nästa vecka. Ska, otroligt nog, bli ganska skönt.

Jag ska i alla fall försöka få bytt mina hörlurar och så ska jag köpa trosor. Det bliro bra!


Snyggingen har klippt av sig sitt hår, så nu ser vi nästan likadana ut!

Förnyelse är alltid trevligt

Se där! En ny design knackade på dörren och jag släppte in, snäll som jag är!

Lucky me

Cyklade i all min ensamhet ner till fotbollsplanen för att se en match som jag hört skulle starta 18.00.
Väl där träffade jag såklart halva Åsa, men det var okej. När jag skaffat mig följe och allt går jag bort till min cykel och... PUNKA!

Ja, jag fick gå hem. Nej, jag är inte glad.
Fan, jag och mamma som hade lagat det hela så bra.

OBS!

Hej bloggen! Jag var på Ullared igår. (Säger man ens så?) Jag köpte en epilator, så om en vecka eller så, när jag skaffat mod till mig att verkligen göra det, så kommer ni höra mig i hela landet! Jag kan meddela innan så att ni har tid på er att köpa öronproppar!

Om det skulle bli lite varmt..

..är det alltid bra att ha ett luft-hål!


Destination Varberg - del III



När vi kände oss färdig-grillade och hade käkat upp all mat satte vi oss på våra välanvända cyklar och cyklade iväg till Apelviken, som var en besvikelse. Vi hade förväntat oss en hel del folk, men icke. De enda vi hittade var några dryga varbergare som satt runt en eld. Vi fann de som var odrygast och näst intill tvingade dom att spela lite boll med oss. Sedan försvann Linnéa, utan sin telefon, som jag och Annie använde till att skicka kluriga rebusar till Benjamin. När vi återfunnit Linnéa drog vi oss hem till vårt tält och tog en del mindre smickrande bilder som inte ska visas för omvärlden.



Dag 2 på våran utflykt startades, efter mackor med räkost, på stranden. Vädret var disigt, men sprack upp så småning om. Nöjda och glada låg vi påstranden och vilade oss efter en klaustofobisk natt i sovsäck.



När vi bestämde oss för lite lunch på stan insåg Linnéa och Annie att dom hade lämnat pengarna hemma. Då börjades ett febrilt letande från Annies sida då hon tappat bort sina cykelnycklar. Som vi alla vet letar Annie inte bäst i världen så när vi roat oss en stund med att kolla på henne hjälpte Elin till och de återfanns ganska snabbt.



Vi placerade våra ömma rumpor på Café Mignon och käkade lite lunch, sedan kikade vi runt lite på marknaden men fann inget som föll oss i smaken. Under tiden vi åt fick vi snällt sitta och lyssna på några av Guds frälsare som stod och mummlade och skrek Hallelujah i en mikrofon hela tiden. Ville nog mest gå fram och skrika tillbaka, men jag lät bli. Tur var väl det.



Någon blev trött efter den enorma räkmackan hon tryckte i sig och la sig på stranden och drömde om husvagnar efter lunchen. Där låg vi, trötta och sega, tills det blev för kallt och vi drog hem och duschade.



Efter att vi handlat på Ica för andra gången på två dagar och varit lika jobbiga i kassan bänkade vi oss på stranden nära fästningen för att lyssna på Alphaville och några till. Vi grillade en flintastek, åt potatissallad och när vi kom till marshmallowsen så hade vi ett helt dagis hos oss innan vi visste ordet av det. Det hela slutade med att vi fick skicka hem alla ungar innan någon hamnade i vattnet.



En av kvällens roligaste var helt klart när Linnéa satt på den otroligt roliga toaletten med ett fönster utan glas. Hon skulle luta sig fram och vara med på kort, men hade totalt glömt bort att hon inte låst dörren. Så dörren flög upp, och där stog Linnéa, med byxorna nere.



En annan var när vi träffade på våran möhippetjej än en gång, denna gången iklädd en oerhört charmerande peruk! (Skrev perkuk först....)



"Alla gör sin fulaste min då!"
På resten av bilderna från den kvällen är vi inte i ett så vackert tillstånd, så dom är inte heller något för omvärlden.


Denna bilden får avsluta våran oehört roliga tripp till Varberg! Det regnade på oss ifrån Väröbacka och hem och vid Rågelund fick jag punka. Jag lämnade cykeln under Landa-bron och gick resten av vägen hem.

Tack tjejer!

Vi blir förblindade

Jag blir så himla ledsen när jag läser t.ex. Kissies och Dessies bloggar. Båda två brukar ju skriva några inlägg med "Svar på tal" och det är så tragiskt att frågorna/påståendena ens skrivs.

Vi kan sitta här, bakom våra datorer och tro att vi är så jävla bra och coola, medan de som bloggar för att faktiskt tjäna pengar på det blir påhoppade som fan, utan att kunna göra något åt det.

Allvarligt, hur moget är det att skriva att någon är ful?
Om du nu tycker det, håll det för dig själv då. Hur kul hade du tyckt det var om någon hoppade på dig helt utan anledning? Jag blir så irriterad. Visst, Kissie provocerar, men trots allt är det ju en helt vanlig tjej bakom allt det där, en tjej med känslor som säkert inte tar åt sig hälften så mycket som vi andra, men något går ju in såklart.

Det har blivit så fruktansvärt mycket sånt här. Bara för att man sitter bakom sin datorskärm så betyder inte det att man har någon rätt att trycka ner andra människor. Bara för att ingen kan ställa dig till svars och för att du kan vara anonym osv ger det dig ingen som helst rätt att vara elak! Väx upp för fan.

Ska man tyda det här eller?

Inatt/imorse vaknade jag två gånger av att jag drömde att jag inte kom med bussen till skolan.

Första gången så skulle jag gå, för att det var så mycket snö. Men när jag gick ner för parkeringen stod Anna och någon mer där och sa att klockan var 16 över, och bussen går ju 17 så jag fick springa tillbaka och ta cykeln. Fråga mig inte varför jag skulle ta den bussen ens en gång, jag åker ju alltid 47? Jaja, anyway. Jag cyklade ner för backen i superfart, men det var ju snö där nere på stranden så jag fick snällt hoppa av och springa hela den vägen.

Jag minns tyvärr inte hur den slutade, eller om det är den som fortsätter såhär, men strunt samma: (Snön var borta här så jag tror det här är andra drömmen)
När jag hade kommit till Linnéas gamla hus ungefär, så mötte jag min kusin Nisse. Han och hans kompis cyklade jättelångsamt och jag undrade hur dom kunde ha tid med det? Dom svarade inte så jag cyklade på som en galning.
När jag kom fram så att man ser busshållplatsen hade jag dock ingen cykel kvar, men det stod en buss där. Så jag tänkte att jag aldrig kommer hinna den ändå, så jag gick lite halvlångsamt sådär.

Då börjar bussen backa mot mig! Så jag längde på stegen och kom med. Det var dessutom inte så mycket folk som det borde varit. Jag satte mig i alla fall och pratade med någon, och så åkte bussen. Den åkte dock aldirg någonstans utan den körde bara runt runt runt vid skolan. Det finns säkert någon som läser här som inte vet hur det ser ut, men jag orkar inte förklara, så dom som bor i Åsa fattar, haha.

Gud, alltså, det var verkligen jätteknäppt. Två gånger drömde jag så också, efter varann?

It's enough now

Ja, det räcker nu faktiskt.

Vad gör man när en person man älskar av hela sitt hjärta går runt och är ledsen hela tiden, utan att man kan göra något åt det? Hur fan ska man reagera när vad man än säger blir fel? När det inte går att stå bakom de val som personen gjort, trots att man sagt att man ska stå bakom den genom allt?

Jag känner mig så hjälplös

En gång är ingen gång

Förut, så tänkte jag att, vafan, om jag inte bäddat sängen än kan jag lika gärna strunta i det. Jag ska ju ändå sova i den snart igen, och så kollade jag på klockan och då var den bara två! Jesus vilken fart det blev på mig, jag hade ju hela dagen kvar.

Det var nog första och sista gången det hände..

Destination Varberg - del II

När vi äntligen, efter alla om- och genvägar, felcyklingar osv, kommit fram till campingen så kom vi till det stora projektet: Sätta upp tältet!

Och tro det eller ej, men jag och Linnéa lyckades utomordentligt bra. Elin och Annie såg mest ut som två frågetecken och gjorde det vi sa åt dom och tillslut såg det faktiskt ut såhär:



Ja, vi gjorde oss hemmastadda på typ två sekunder så det ser ut som att vi bott här i ungefär en vecka..



Det här var våra kära grannar, och ja, gräset är nog alltid lite grönare på andra sidan..




Efter det där superflinet bestämde vi oss för att cykla till stan och köpa något att grilla. Det var en pärs att sätta sig på en cykel igen måste jag erkänna, men det var ändå lättare utan all packning.



Till slut hamnade vi på en klippa där vi satt och grillade och hade det allmänt mysigt. Snygga som få var vi också, som alltid..

To be continued..

Händiga kvinnor is the shit, eller..?

Jag och mamma skulle laga min cykel (som ni kommer få läsa om senare hur den gick sönder). Händiga som vi är skulle vi göra det själva och allt gick skitbra. Tills vi hade lagat hålet. Då började det pysa ut luft igen. Mammas kommentar på det hela var: Jävla fitthelvete..
Hur fan reagerar man när ens mamma säger så undrar jag?

Vi fick i alla fall göra om det och när vi äntligen lagat det andra hålet också och satt på bakhjulet osv så provcyklar jag. Då har vi skrapat plasten där man ser vilken växel man har så det ser man knappt längre. Sedan när jag börjar växla så går det lite trögt och efter några växling-rundor upp och ner fastnar den så småningom på en växel.

Kul tänkte vi, och så gav vi upp och ropade på Runo...

Destination Varberg - del I



Vi började vår resa runt 11 på morgonen och när vi gjorde vårt första stopp i Väröbacka såg vi allihop ut såhär. Redan i Frillesås öppnade sig himlen men vi var inte ledsna för det. Vi hade ju mina nybakta bullar att se fram emot!



Vi tog av på Ginstleden lite här och var, och precis innan det här kortet togs så stod vi vid ett vägskäl där vi inte riktigt visste vart vi skulle. Jag bestämde att vi skulle gå in och fråga någon stans och det föll såklart på min lott. Dessvärre var det inte en kotte som visste vilken den bästa vägen var, så tillslut fick vi ta saken i egna händer. Elin fick även den stora äran att ta över cykelvagnen så jag svävade på moln där ett tag för att det var så enkelt att trampa!



När vi kände att vi började närma oss Varberg blev vi i princip överlyckliga! Dessvärre missade vi tydligen en skylt och hamnade på 41an där man fick köra i 100 utan att kunna ta oss därifrån.. Vi raggade lite sådär på ett gäng män vid en bondgård som sa att dom inte hade några nycklar att öppna grinden med. Ledsna och förvirrade stod vi där utan att veta vart vi skulle ta vägen. Som tur var kom bonden som bodde där och öppnade åt oss och skickade sedan iväg oss på någon stig/väg. Tillslut hamnade vi här, där vi, hungriga som få (särskilt jag och Elin) och käkade lunch.



Tre villrådiga tjejer utanför Varbergs Kurort som i Linnéas mun heter "rehabiliterings-grejet". Så kan man också se på det. Här var vi trötta och blöta och ville mest bara komma fram, så vi cyklade upp för backen, men halvvägs upp sa jag ifrån och berättade jag att minsann inte tänkte cykla en meter till i uppförsbacke, så vi tog av på en väg till höger och vips, var vi framme! Vi hade inte ens börjat leta, men lite flyt får man ha ibland.

To be continued...

Oups, som vi hade sagt i Varberg

Nej, jag publicerade inte det där, egentligen. Kommentera helst inte. Imorgon kommer bilderna. Godnatt!

Det var det här den här bloggen skapades för

Imorgon, snart idag, är det 4 år sedan du försvann pappa. 4 jättelånga, jättekorta år. Det har gått så himla fort, och det skrämmer mig. Jättemycket. Jag är rent ut sagt skiträdd. Att jag ska glömma osv. Jag kan komma på mig själv med att knappt komma ihåg hur du såg ut? Jag ser dig inte framför mig, och det gör så himla ont. Men jag antar att det är okej, att det är så det ska vara.

17 år fyllda är jag snart. Jag var knappt 13 för 4 år sedan. Jag var inte ens tonåring. Vem var jag då? Vad hade jag för uppfattning om världen då? Vad hade jag för uppfattning om dig? Duger den bilden nu, kan jag använda den nu också? Jag vill ha en egen bild av dig, men det kan jag aldrig få. Jag kan ta del av andras och väva ihop till min egen, men jag kan aldrig göra en helt egen.
För hur reflekterade jag över saker och ting när jag knappt var 13 år? Det skrämmer mig också.

Trots allt är det inte det som skrämmer mig mest, det är nuet. Hur jag ska hantera saker och ting. En rörelse, ett ord kan få mig att bryta ihop totalt, och jag tror inte ens att han är medveten om det. Han vet inte hur jag känner. Klart som fan att han inte vet, den enda som vet är jag. Och jag har inte stake nog att berätta det. Jag tror inte ens jag vill berätta det, vad tycker du?

När jag verkligen tänker efter, vem var du? Vad gjorde du? Hur gjorde du, och hur blev du den du var? Jag har så många frågor, men jag vill inte ställa dom. Det gör nog för ont tror jag. Det kanske är bättre att jag nöjer mig med det jag har? När ska jag sluta sukta efter något som inte finns, något som inte går att få?

Så här sitter jag nu, Linn Emma Wollbrant, snart 17 år, gråtandes framför en datorskärm. Vem är jag? Jag tror faktiskt att jag har rätt bra koll på det ändå.

Jag undrar om jag någonsin kommer glömma detaljerna från den 9onde augusti, 2006. Hur jag vaknade upp, för andra gången den morgonen, och fick ett besked som bara rann av mig.

Mitt i allt ihop har jag faktiskt förlorat en morfar också. Men jag har nog försummat det, eller vad säger du? Jag hade så jävla fullt upp med dig så jag hann inte ens sakna honom. Jag kan inte minnas att jag har gjort det, helt ärligt. Och det känns så jävla hemskt, för nu gör jag det. Men det är aldrig för sent, aight?

Jag önskar så att du fick träffa alla mina vänner, min framtida pojkvän och mina barn. Men kommer han få göra det, i ditt ställe? Hur kommer det kännas? Det känns som att jag har så mycket obesvarade frågor så att jag bara går sönder, men samtidigt vill jag inte ha några svar. Jag vill inte ställa dom.

Tror att jag ska sluta gråta nu. Vänta en stund till och sedan ta mig till min säng? Det kan jag behöva efter två nätter i tält. Älskar dig pappa.

I'm alive

Hej bloggen, det var ett tag sedan jag uppdaterade. Jag har cyklat till Varberg ju. Det kommer bilder när jag orkar. Nu ska jag borsta tänderna och sedan ska jag skriva ett välformulerat inlägg som jag kanske inte ska posta. Puss

JAG ÄLSKAR MARIA MONTAZAMI!!!!!!!!!


Packat och klart

Nu är jag färdigpackad.

Vi kommer ha så himla roligt. Till och med om det regnar, jag känner det i magen.

So long suckers. Bye Åsa. Hello Varberg!



This is Africa

Jag skulle hjälpa mamma att klippa till ett träd lite.

Det hela slutade med att jag var uppe i varenda träd som höll för mig och klippte, och använde stegen till resten. Är helt slut. Ska börja packa för imorgon och ta en dusch snart. Jag har inte duschat sen i måndags, mysigt.

Vad händer?

Bullarna jäser. Jag packar inte.

Roligt, roligare, roligast

Roliga inlägg jag skrivit på sistone. Jag är rolig.

Mitt hår är som smör, mysigt. Kanske bore duscha? Äh, duscha är överskattat.

Idag ska jag baka bullar.

Imorgon cyklar vi till Varberg.

Nästa vecka ska jag jobba 1 dag.

Veckan där efter börjar skolan.

Undra när jag får lön?


När jag ska skriva en rubrik till varje inlägg (jag gör alltid det sist för jag halkar ändå alltid in på något annat) så kommer dom som jag skrivit innan upp i rullisten liksom. (Heter det ens så?) När jag inte har något bra att skriva så skriver jag alltid samma rubrik som till ett annat tråkigt inlägg.. Dålig fantasi? Oja

Snart är det 4 år sedan

Jag är nog inte mätt..

Jag stinker krabba om händerna.. Ska se om vi tagit upp daim-tårtan jag och Runo köpte förut. Haj!

Super-räkan

En gång, för längesedan, hade vi lagt nät. Vi fick upp en hel del krabbor och också en hummer.
Simon: ÅH!! Vilken jävla räka!?

Förresten tog vi upp nät idag. Det är galet hur en del krabbor trasslar in sig alltså.

Nu ska jag återgå till min fantastiskt spännande bok, och innan det dammsuga upp en spindel som kryper på min vägg så att vi får regn imorgon!

Bästa sättet att vakna på

Oj vad jag älskar när jag bli väckt av att någon borrar/sågar (vet helt ärligt inte vad) utanför mitt fönster och sedan klipper gräset. Woho!


Såhär tycker vi om det..

Insåg precis något

Såg precis på det segaste avsnittet i av Morden i Midsomer på länge. Tog av mig glasögonen nu när jag satte mig vid datorn och insåg att jag måste anstränga mig för att fokusera ordentligt på skärmen och se bra... Känns inte helt okej.

Nu - sängen!
Bonne nuit

Jag ska sluta blogga...

Var och träffade Eric förut.

Jag: Ser du inte att jag har klippt av mig allt mitt hår?!
Eric: Jo, men jag visste redan det, läste det på din blogg!

Fint väder!

Godmorgon! Förut när jag satte på datorn slog det mig: Varför ska jag ens sätta på den nu när det är så fint väder? Så nu ska jag stänga av igen och först köra ner till tappen med mamma, men sen ska jag ut och lägga mig i solen! Bye

Impulsiv är mitt andranamn

Tjao bloggisch. Kom precis hem från stan. Jag och Linnéa planerade att åka till Kungsbacka och fika i morse, men så blev det fint väder så jag ville inte det. Det hela slutade med att vi fick ta båten (!) ut till en ö, och där låg vi några timmar. Sedan fick vi för att vi skulle på bio, sagt och gjort. En timme senare satt vi på bussen till Kungsbacka och Göteborg.

Bion vi såg var Letters to Juliet. Det var verkligen en sån där film man vill sätta sig och se på i höstrusket med sin pojkvän. (som dock aldrig kommer att se den..) Som alltid när jag ser på film, särskilt bio, så satt jag och grät typ halva filmen, av olika anledningar.

Jag och Linnéa fick lite halvpanik när vi ringde Benjamin och fick reda på att vi var tvungna (det enda ordet jag stavade fel på i min svenska uppsats i 9an. Jag glömmer det aldrig) att vänta på stationen i en timme innan bussen gick hem. Som tur var kunde vi åka med Runo, men det hela slutade med att jag körde.

Idag kom förresten världens bästa Elin hem från Emmaboda! Det är nice, och snaaaaaaaaaaart åker vi till Varberg. Så bra kommer det blir. Puss!

Det allra bästa med sommarlov

Jag älskar att somna om! Att vakna, veta att man får sova så länge man bara vill, stänga ögonen, vända på sig och somna om. Det kan vara det bästa som finns.

Förut kunde jag verkligen inte. Hade jag väl vaknat var det lönlöst att försöka somna om, om inte klockan var typ 4 på natten då vill säga. Men nu, åh så skönt det är. Jag vaknade vid halv åtta, somnade om, vaknade vid halv nio, somnade om, vaknade vid halv tio, somnade om, och så för en stund sedan nu vid halv elva. Åååhh så skönt det är!

Idag? Jo, det regnar som vanligt! Ska ta en dusch och se vad som händer. Det är ju trots allt sommarlov. Ciao!

RSS 2.0