GÖTTTTT

JAG HAR SHOPPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

För massa pengar, men so what?! Jag är jättenöjd och älskar mina nya skor.

Tänkte att ni ville veta.

Imon ska jag spela match och jag har typ sträckt mig i rumpan eller nått, inte kuul. Godnatt

94% rabatt!!

Linnéa berättade om en 94årig tant som skulle köpa glasögon idag. Det hade vart bra om hon köpte där man får rabatt för hur gammal man är, hon hade ju fått ett par nästan gratis!

20.19

Hej bloggen!
Jag sitter i soffan och kollar på Idol, njuter av att jag har studiedag imorgon. Finns det något vättre? Knappast.
Förresten är Anders Bagge nog den skönaste, haha. Och Peter Jihde (?) ser fortfarande malplacerad ut, han är liksom sport-snubbe i mina ögon.
Åhhhh, Andreas Carlsson hade solglasögon på sig, inte fint.

Men, shit vad jag dillar. Onödig fakta typ. Faktum är at jag faktiskt inte har något annat att säga, livet liksom flyter på, det går så himla fort allting. Jag hinner ju inte ens blinka innan det är helg igen och två sekunder senare är jag i mitten på nästa vecka.
Om en månad fyller jag år, jag vet vad jag önskar mig men ändå inte. Det kommer väl gå lika fort som allt annat och helt plötsligt är det väl jul och jag hinner inte ens komma ihåg att jag fyllt år.
Btw så tycker jag inte ens att det är något speciellt att fylla år längre, man liksom, blir lite extra uppvaktad, den del av släkten som vågar sig hit blir bjuden på lite fika och så blir man uppvaktad igen, får en present eller två och lite pengar.

En annan sak jag tänkt på, Anna Anka. VEM ÄR DET?! Vad har hon gjort som är så bra/dåligt/uppmärksammat? Jag fattar ingenting, helt plötsligt bara står det om henne överallt. Och hon är ju inte ens snygg? Eller? Jag tycker bara hon ser väldigt gammal ut?

Puss, eller nått

bråttom

Hinner egentligen inte skriva nu. Ska träna om 26 minuter och jag ska byta om, gå på toa och äta en macka innan dess. Puss

du kan ta dig..

Jag är trött på att allt jag gör är fel, allt jag säger är fel, jag är hemma för lite, jag är inte tillräckligt social, jag är inte i närheten vid rätt tillfällen, jag är inte tillräckligt trevlig, jag äter inte hemma, jag kostar för mycket.
Allt är fel, jag är fel. Jag är trött på det, okej?!

Jag är inte perfekt, jag kanske inte har tid att vara hemma, jag kanske inte alltid orkar vara trevlig, jag kan väl inte hjälpa att ni äter när jag går i skolan eller tränar?

Alltid är allting på din villkor, jag har faktiskt också ett liv.

Jag är trött på att höra att jag inte har hjälpt till tillräckligt mycket i garaget, att jag inte har målat en millimeter osv osv. CARE?! Det är fan ingen som har bett mig. Ni har ju uppenbarligen klarat er rätt bra utan mig?! För jag hjälper ju aldrig till annars eller så, passar småbröder och allt annat.



bästaaa ♥

Jag saknar min bästis, för den som ville veta!

♥♥

hunger-brist?

I helgen har jag knappt ätit något alls.
Eller, jag har ätit, men jag har glömt av att äta när jag borde ätit så jag har haft sjuka smärtor i magen för att jag vart så hungrig.
Om jag inte är hemma så blir jag inte hungrig, och då glömmer jag av att äta. Så helt plötsligt så bara hugger det till i magen och jag inser att det var typ 8 timmar sedan jag åt något? Inte bra.

Sen skulle jag ju skriva något vettigt, men det försvann faktiskt. Så nu ska jag gå ut och springa med Annie istället.
Hejdå!

exhausted

Jag är heeeelt slut. Och jag menar verkligen helt slut. Inte bara trött, utan slut. Jag orkar inte ett piss.
Att orientera tar verkligen på krafterna, sen en innebandyträning på det och försök till plugg så har du mig, totalt lost.

Det började med att jag var i skolan rätt tidigt för att hämta den nedrans miniräknaren. Satt med miljontals km-barn på bussen in, Tim bl.a. I alla fall, så kom vi dit och precis innan jag ska starta så börjar det pissregna, det verkligen öste ner. Bra början liksom. Så kom jag iväg i alla fall och hittade de tre första rätt snabbt, fyran tog dock ett tag men ändå inte om man jämför med de andra som sprang omkring och letade, hehe. Sen blev jag snabbt trött och okoncentrerad så när jag kom till en liten bro som man skulle balansera över för att komma över en myr så halkade jag såklart i. Stod med vatten upp till knäna, hemskt var det. Blev fruktansvärt blöt och benen vägde ungefär 3 ton, each. Så resten gick väl rätt långsamt, men ändå bra. Kom i mål på 87 minuter, så jag är nöjd.

Nu sitter jag och kollar var jag vill se på bio eftersom världens bästa pojkvän tydligen ska bjuda mig på det imon, så finns det verkligen ingen bra som man vill se.

Något som verkligen suger med att ha pojkvän, det är att man vet hur det är att inte sova ensam och att ha någon att mysa med jämt och ständigt, så när man inte har det så känner man sig så fruktansvärt ensam så det är inte sant. It's awful.

Men nej, nu ska jag gå in i duschen för andra gången idag. Packa mina saker inför imon, vi ska ju på Bokmässan med klassen, ta fram kläder, ringa Eric och så ska jag däcka gött i min säng.
Take care, PUSS


Jacob tyckte jag skulle ha den här bilden, fråga mig inte varför... Han är väl, söt?

maximal otur

ÅÅÅH. SHIT. JAG TROR JAG GÅR SÖNDER!!!!
Har verkligen en del att göra i skolan nu, missar två mattelektioner denna veckan så måste jobba hemma rätt mycket. Idag var perfekt, kom hem hyfsat tidigt, tränar sent, inte bestämt nått. Så när jag sitter där i sängen och skriver Samhäll, duktig som satan, bestämmer jag att det är dags för lite matte, SÅ HAR JAG GLÖMT DEN SATANS JÄVLA MINIRÄKNAREN!!!!
Att plugga matte utan våran miniräknare är ju som att skriva en uppsats utan penna, cykla utan en cykel, spela innebandy utan klubba, hockey utan skridskor, DET GÅR INTE. FAN. Nu blev jag arg.

HEJDÅ

tired

Gud vad jag är trött. Verkligen helt extremt sinnesjukt trött. Vet inte ens varför jag sitter här, mest för att lyssna på Coldplay kanske. Hoppas att Eric loggar in med, orkar inte ringa honom.

Vi ska på Bokmässan på fredag ju, så jag är inne på hemsidan och försöker lista ut hur jag ser vad jag vill gå och kolla på. Det är ju bara jättesvårt att förstå, eller så är jag väl bara dum. Troligtvis båda delarna. Jesus, mina ögon trillar snart ihop. Nu ska jag gå och lägga mig. Puss


nån random i skolan....

Förresten..

Just det, en sak till.

Dom sa i en film vi såg att det man skriver på nätet ska man kunna säga i verkligheten. Det är fel tycker jag. Jag skriver blogg för att jag behöver det, jag skriver av mig. Det jag skriver här vill jag inte säga till någon face to face, det är ju därför jag skriver. Eller, okej, en del skulle jag väl kunna säga och det är ju verkligen inte så att jag inte står för det jag säger/skriver.
T.ex. mina avreageringar, istället för att skrika dom på någon som inte ens förtjänar dom så skriver jag dom här. Då skulle jag ju inte kunna säga det till någon, face to face, aight?
När jag är arg på någon så kan jag skriva det här. Om personen läser och tar åt sig är det väl upp till den, men då slipper det bli onödiga bråk, eller hur?

I think you're wrong

Btw så drog Evelina den bästa på träningen:  Jag är bäst! Kanske inte på just detta, men på något!
Tänk på det. Alla är vi bäst, på något.

Mobbing, eller inte?

Idag hade vi Livskunskapsdag. Det innebar att vi pratade om mobbning, jag som trodde vi skulle slippa det eviga tjötandet om det när vi kom upp till Gymnasiet, men icke.

Tänkte i alla fall säga vad jag tycker om'et.
Det finns människor som är rent av elaka mot sina medmänniskor, de som mobbar. Detta ska såklart inte få förekomma och alla borde göra allt i sin makt för att förhindra detta, självklart.
Men på min förra skola så förekom det människor som man ansåg vara mobbade. De var människor som skiljde sig från vårt samhälles norm och helt enkelt inte var som alla andra. De gick gärna för sig själva, satt själva i bamba, blev ledsna när det snackades om grupparbeten osv. Dessa människorna var såna av naturen, de var inte mobbade och hur mycket vi än försökte få med dom i grupparbeten, spel på rasterna och ett sällskap i bamba så tackade personen i fråga alltid nej.

Det kom en ny tjej till min lillebrors klass och tjejerna i klassen gjorde verkligen allt för att hon skulle känna sig välkommen. De till och med bjöd med henne på bio utanför skolan, men fortfarande går hon själv och pratar inte med så många. Hon vill inte helt enkelt, och jag tror det är många med henne som inte vill. Personalen och de vuxna bör lära sig att se skillnad på de som är mobbade och de som inte vill.

Att du inte tar vara på chansen du får nu, det är fan pinsamt. Hur kan du ens vilja ha tillbaka det gamla?! Det är ju så jag blir arg bara jag tänker på det. Ta det du får nu eller skit i det.

NEJ

ÅÅÅHHH. MIN IPOD, VAD HÄNDER?!
Jag skulle synka den och så säger den att jag behöver göra en återställning. Jag börjar fan gråta om det händer något nu. Antagligen försvinner allt jag laddat ner och det kan jag ju leva med kanske, inte kul, men det funkar. Men slutar den funka gör jag också det. SERIÖST!!!

bblabla

Funderar på om jag kan skriva något intressant och bra, men nej. Jag har inget att skriva. 
Det är rätt fiffigt att om man delar en spelningslista med någon på spotify så ser den när jag lägger till en låt och vice versa. Upptäckte detta idag, haha. 

Det var längesen jag var kreativ och fotade något. Tänkte att jag skulle göra lite i min bok också, kanske om Grekland, men det blir ju aldrig av. Har inte tid helt enkelt. Imorgon är det livskunskapsdag och sedan ska jag upp till mormor och toppa mitt hår, plus att jag tränar på kvällen och behöver plugga. Jesus, hur ska jag få ihop mitt liv. 

Robin Ericsson är förövrigt väldigt bra, han om någon borde vunnit Idol 2008, Kevin var i och för sig inte dålig, men ändå. Men nya favoritlåten är ändå Wild Horses med Natasha Bedingfield, så himla fin så jag dör typ. 

Ibland önskar jag att jag bara fick klä på mig massa varma kläder och gå ut med musik i öronen och bara gå, tills vägen tog slut, tills jag inte orkade gå mer. Det är som att man på nått sätt tappar alla tankar och känslor på vägen där man går. Dom fastnar i träden och drunknar i havet så att du slipper dom för en tid. Det vore så fruktansvärt skönt. Slippa konfronteras med allt, bara gå av sig det. 

Håkan var bäst, som vanligt. Det finns seriöst ingen som han. En del låtar stod jag där, så långt bort jag kunde komma från scen, men ändå så nära. Låtarna bara gick rakt in i hjärtat och tårarna bara rann. Håkan är underbar. 



bästis

Har äntligen lyckats redigera klart bilderna på Linnéa som vi tog med reflexskärmen (Jag vet att jag är långsam) så här är några stycken.


Oh happy day

Hej bloggen. ♥

Jag har sovit ut, för första gången på hur länge som helst känns det som. Det var gött som satan. Så nu städar jag, fixar i ordning saker som legat och skräpat allt för länge. Ska se om jag får pluggat lite sen också. Franska alltså, förstår mig inte riktigt på det där språket, och ändå är det inte särskilt svårt om man jämför med många andra språk. 

Ikväll vill jag åka till Eric, men vi får se hur det blir med den saken. Han jobbar och tydligen behövde jag ta hand om min kära bror. Tror att det är bra om jhag gör det så att jag har något att komma med när jag vill gå på bio både imon och på tisdag, hehe. 
Handla kläder vill jag också, är sugen som satan. Plus att jag vill ha kallt väder, riktigt svnkallt. 

EMIL TRÄNAR FÖRSTA GÅNGEN IDAG!!!! BANDYN, HERE I COME. 

Nu ska jag fortsätta pilla och sedan gå in i duschen. Pöss

besöksrekord hit och dit

Förresten är det kul att jag helt plötsligt har fler besökare än någonsin förut, utan att ens skriva något.

180909

Idag har vart både en bra och dålig dag.

För det första så var jag på Håkan och han är kung. Det finns ingen som sjunger så dåligt som han gör och får det att bli så fruktansvärt bra. Sen så var jag med min bästa vän och hon är bäst. 
Det var typ det bra. 

Det dåliga var att jag idag lyckades berätta för tre av mina klasskamrater att min pappa är död, det hade räckt gott och väl med en. Det är fan sjukt hur det tär på en varje gång man tar sats och formar orden i sin mun. Det är som ett knivhugg vid varje stavelse. Det verkligen gör ont och man vill mest lägga sig ner på marken och lipa. Men icke, det kan man inte göra bara sådär, skärp dig Linn för fan, du går på gymnasiet. 

Varje gång man uttalar ordet och håller inne med alla tårar som bara vill ut så gör det ont. Jag får ont i magen, som om jag var riktigt jävla hungrig typ. Eller jättenervös, då kan man också få riktigt ont i magen. Ibland bara bränner tårarna bakom ögonlocken och orden fastnar i halsen.

Det är mer än tre år sedan och fortfarande gör det lika ont. Det låter som så lång tid men det är ingenting, inte ett piss. Åren betyder ingenting, tiden läker inga sår. 
Okej, tiden läker visst sår. Men det går så otroligt långsamt att det knappt märks alls. 


Jag och Rasmus är i alla fall söta, trots att jag lipar.

Föreläsning och förutfattade meningar

Idag var jag på föreläsning. Jag blev nästan rädd.
Jag är extremt rik. Jag är extremt rik i jämförelse med ungefär 1-2 miljard människor. Jag är extremt rik för att jag har vatten att dricka, tak över huvudet, mat att äta och möjligheten att gå i skolan.
Extremt rik för mig har en helt annan betydelse. Extremt rik är man när man kan lägga av att jobba och leva på sina pengar resten av livet utan att spara.

Och någonstans läste jag att från början så var alla människor på jorden mörkhyade, eller negrer som jag säger.
Sedan så när man vandrade åt olika håll på jordklotet så behövde man allt ljusare hy för att kunna må bra, eller nått sånt var det. Alltså var negrerna först.
Så till hur det ser ut idag. Är man neger är man underlägsen. De svarta är mindre värda i länder som USA t.ex. Det är ju påväg åt rätt håll, misstolka mig inte, men det är ändå rätt sjukt hur världen utvecklas.

Jag kan själv erkänna att jag ser ner på kineser t.ex. Eller asiater över huvudtaget. Jag vet inte varför men när jag tänker en kines så tänker jag en liten människa som är ganska korkad och inte kan snacka ordentligt. Kineser är ju precis som vi, människor. Dom är inte mindre eller mer smarta för att dom är små till växten och har sneda ögon. Se på deras språk bara. Ett ord kan ha så många olika betydelser så det är sjukt. Och alla deras tecken. Dom är säkert tvärt om, mer kompetenta än många här i västvärlden. 

Jag hatar förutdattade meningar. Jag jobbar på att få bort dom alltså.
Nu ska jag sova, Godnatt mina vänner.

i'm trying

Om någon undrar mår jag bra, jättebra till och med.

Och nu till lite babbel som ingen förstår:
Även om du tror att jag inte bryr mig så gör jag det, massooor. Det blir liksom komplett när vi inte bråkar. Jag tror innerst inne att du betyder mer för mig än vad jag vågat erkänna för mig själv. 

Jag sa i ett inlägg för nån dag sedan att jag skulle börja blogga igen, blogga med känslor. Vet inte rikt igt vad jag menade med det, för när jag väl sitter här och ska skriva ner mina känslor så är det som att jag inte har några. Det är helt tomt, empty liksom.
Jag vet en sak, och det är att jag har så mycket att tänka på nu för tiden att jag inte ens hinner sakna pappa. Jag hinner inte med att tänka efter och det känns hemskt. Det känns som at tjag försummar honom och att jag inte bryr mig på nått sätt. Men hur kan man försumma någon som är död? Hur kan man inte bry sig om någon som inte ens finns? 

En sak till som jag vet är att jag är jätterädd för att Leif ska dö. Verkligen jätterädd. Jag tror inte jag har sagt det till någon, men jag är skitskraj. Och inte för att han ska vara borta, fr han står mig inte så nära ändå, mest fö att jag inte orkar. Jag orkar inte gå på en begravning till. Jag vill avskaffa begravningar. Dom är bara too much. Jag låg och tänkte på det igår när jag skulle sova och jag började gråta. Vet inte varför, men jag är verkligen rädd.
Om han dör och det blir begravning, då vill jag att Linnéa fäljer med. Så mycket vet jag. Undra om det är okej?
Bra Linn, bra Linn....



måndag?

Mitt humör är som vanligt, upp och ner beroende på vilken dag det är. Fullständigt oregelbundet också. Idag har jag bara haft allmänt roligt och älskat skolan. Imon kommer jag antagligen lipa över den. Shit happens.

Ska i alla fall träna om en timme, innebandy, here i come. Ska bli rätt gött ändå. Förresten ska jag och Elin orientera helt själva i Fjärås på våran orienteringsdag. Jag lär ju tappa bort mig totalt. Vi ska inte orientera tillsammans alltså, utan jag för mig själv och Elin för sig själv.

Måste bara berätta en kul grej som hände förut. Jag ringde Eric när jag hade slutat, så gick jag utanför Kungsmässan och han ba: Jag ser dig. Och jag var övertygad om att han inte såg mig, så jag insisterade på att han inte gjorde det. Och när han sa hur jag hade håret så fick jag ge mig, även om det var stört omöjligt för mig att tro på det.
Så träffades vi på Donken där han satt och väntade på sin mamma och drack den nya milkshakesmaken som förövrigt inte var god. Så när vi satt där på var sin hög stol så lutade han sig lite åt vänster och gjorde en ful grimas, och helt plötsligt bara låg han på golvet. Huuur kul som helst. Han bara trillade ihop, sa att han fick kramp i benet, men who knows. Det såg i alla fall otroligt roligt ut.

Idag är en bra dag.

Bästa Emil

Hej bloggen!
Jag är duktig, uppdaterar och allt. Har kommit fram till att det är roligare att läsa med bilder så jag ska bättre mig med att lägga in bilder.
Tänkte lägga in en bild på min söta bror Emil! Han är gullig tycker jag, och jag älskar honom jättemycket!!!

till elin, om du läser.

Elin fick för sig att vi skulle ta "outfit" bilder varje dag i Grekland. Sagt och gjort. Tänkte att jag skulle klippa ihop och ladda upp dom då när jag ändå har dom liksom, så here we are.
Fantasi måste jag säga att jag hade på semestern, naat.

skärpning

Tror jag behöver blogga för att må bra, för att få ur mig saker och ting. Jag har liksom glömt av, struntat i det och tyckt att jag inte behöver det, men faktum är att jag nog gör det.
Skärpning Linn!!

Snart ny bandysäsong..

.. och jag längtar ihjäääääl mig!!
Tänk att sitta på Sjöarn med minst hundra lager kläder på sig och bara njuta av ljudet av skenorna mot isen. Jag kan sitta så i timmar, jag menar det verkligen.
Allt folk som man inte träffat på år och dar, shit, jag längtar.
Är seriöst jätterädd för att jag inte kommer hinna med det i år, med skolan och pojkvän och så. Det suger lite..
Gud, jag tänker för mycket. Det är inte bra, har aldrig varit. Man ska bara vara, men tro fan att jag kan det. Det enda jag gör är tänker. Fan.



at linnéa's

Beda läser också, as u know.
Gick upp halv nio idag och åkte till Vinberg för att kolla på Linnéas kusin när hon spelade DM-final, dom vann med 2-0, asbra!
Fjärås F93 spelar nu med tror jag, lycka till, eller nått. Vi orkade nämligen inte vara kvar då det var sjukt hemskt kallt. Vi åkte hem istället och käkade äggmackor och nu städar Linnéa och jag skriver blogg. Ska snart hem och ta på mig mer kläder och åka ner igen för min kusin spelar final halv fyra.
Imon är det skola igen och jag vet inte ens vad jag tycker om det. Ena dagen tycker jag det är jättekul och andra vill jag bara gå på Åsakolan som vanligt igen. Det där med förändringar är inte riktigt min grej liksom, jag blir bara förvirrad och hänger inte med alls. Visst, det är kul med nytt, men då vill jag bestämma själv över det, som t.ex. när vi gjorde om mitt rum, då var det kul för då bestämde jag själv. Men nu, näe. Jag gillar det inte.
Ehe, Linn är självisk..

Vet inte ens vad jag tycker om min klass än. Ena dagen tycker jag om den jättemycket och tycker att jag hamnat i en asskön klass, andra dagen så känner jag mig bara malplacerad och helt fel ute liksom. Men, det blir la bra. Tillslut. Nån gång..
Nu ska jag och Linnéa se på Sex and the City en stund innan jag ska hem och klä på mig mer kläder.
Byebye.
haha, söta bilder från båtturen i svanesund som slutade med en bruten näsa för min del..

We love Michaela!

Bara så alla vet, Michaela läser!! (JAG KUNDE GÖRA EN LÄNK, blogg.se älskar mig)
Annars känner jag att jag vill fota nån dag, kanske ska göra det dag!!! Ska ju faktiskt vara med Linnéa. Shit va jag är bra, ska slå henne en pling nu med en gång. Jag vet dock att jag är sämst på att redigera, orkar bara inte. Tror inte ens jag är klar med bilderna från förra gången vi fotade, men det blir jag väl, tids nog.
Nu ska jag fortsätta skriva på min svenskainlämning och sedan ska jag gå in i duschen. Hej sålänge!

WOHO, LINN UPPDATERAR

Hej utdöda bloggen!
Jag är lika utdöd som du och just nu orkar jag ingenting. Eller, jag orkar iallafall inte blogga.
Jag går i skolan, pluggar, tränar och försöker hitta lite luckor att umgås med mina vänner och min pojkvän i. Dessutom sörjer jag att min klasskamrat har bytt skola, den jäveln.
Är nästan ikapp med allt skolarbete sedan resan, har bara en uppgift kvar att skriva om en tråkig film som jag ska sätta mig och se på nu, sug säger jag bara.
Annars mår jag faktiskt bra. Man känner sig hemskt duktig när man börjat träna igen, även om jag är heeeeelt slut på veckorna. Helgerna är liksom till för att vila upp sig.
Kanske skriver något vettigt här någon gång, ni som läser får väl se. (Typ 1 pers, vågar nog inte ens kolla statistiken)
Hejsålänge :)

GREKLAND 09

En snygging på stranden.
Självutlösare <3 
Vi var i alla fall påväg in till marknaden.
Åkeson's
Beda, dom hade din favvisglass så jag var tvungen att ta ett kort bara för att retas.
På utflykt, åkte båt i typ 4 h, lovely.
Semesterns bild, älskar den.
Tror den här sammanfattar ganska bra hur vi hade det.

utdöd blogg?

Min blogg håller på att dö ut känns det som. Jag har inte tid, jag har knappt tid att sitta vid datorn.
Jag går till skolan, kommer hem, pluggar, är med kompisar eller Eric, och så ska jag börja träna tre dagar i veckan nu. På ett sätt är det rätt gött, vardagen har kommit igång och det känns som att man gör något vettigt för en gångs skull. Helgerna är guld värda och man har något att längta efter hela tiden istället för att bara gå runt och göra ingenting 24/7.
Jag har fortfarande lite småångest för om jag vill bo i garaget eller inte men det blir nog så. Det är trots allt kul med lite förändring osv.
Nu ska jag försöka skriva klart min engelska och sedan ska jag lägga mig och läsa en bok.
Puss

TJA

Jag är hemma, jag lever, jag pluggar.
Hej sålänge!

RSS 2.0