Fule jävel..

Simon och Emil slår vad om vilken låt som går vidare i Melodifestivalen. De sätter 5 spänn. Simon vinner.
Simon: Får jag mina 5 spänn nu då?
Emil spänner armen 5 gånger.
Simon: Men din feta jävel, pengar sa vi!
Emil blir ledsen och går upp.
Simon: Haha, han är så ägd. Jag hade gjort likadant om han hade vunnit.

FUL BROR?!

Psyko..

Förut funkade inte internet igen, men nu funkar det!
Linn goes happy.

Dock har jag inget att skriva... Men, jag lever i alla fall.

Imon ska jag till Lidköping.

Get out of my mind, please?

Bye

Update

Nu funkar internet igen, helt sådär bara. Dock undrar jag hur länge...

Idag har jag spelat bandymatch mot Emil, vi förlorade med 6-2. Men vi var grymma!
Jga hade dragit typ 5 pers och så passade jag bollen, dock glömde jag av att jag måste fortsätta åka så jag körde rakt in i Emil så båda två flög åt olika håll.
Det säger nog allt om min talang på skridskor...

Men måste dralla, ska ner och sälja Bingolotter utanför Ica.
Tjing

Internet fan!!!

Okej, mitt internet funkar fortfarande inte och jag tar livet av mig.
Ungefär.

Idag har jag vart i en Scrapbook-affär med Nettan. Det fanns så mycket saker att jag blev helt stum och visste inte vad jag ville ha och inte. Helt sjukt. Köpte lite småsaker iaf, najs som fan.

Kul att min bror har gått och fått en spricka i handen utan att vilja det medans jag går runt och hoppas att jag ska bryta foten men inte så mycket som trampar snett ens en gång. Världen är fan orättvis. Helvete.

Stay out of my life. I don't need you, i don't want you, aight?

Bye


Wish me luck in heaven

Gud vill inte att jag lever.

Jag höll på att missa bussen hem från Kungsbacka förut för att det var en jävla tant som solade före mig och var skitlångsam.
Jag kom in 22 och bussen gick 32. Sprang som en idiot för att hinna med. Sen fick jag gå hem, kallt som satan.

Igår lipade jag hela dagen. Det började med att jag försov mig i måndags och sedan har det fan bara flytit på.
Vi kollade på massa bilder som vi skulle diskutera som var hur hemska som helst och bara fick mig att vilja lipa. Sedan fick vi ett papper där det stod: Om man krymper ner världen till 100 människor skulle si och så många inte ha ett hus att bo i osv. Ni anar inte hur många det var och det får mig att må så jävla dåligt. Att det är så många som lever i sådan misär och så lever vi i ett jävla överflöd. Jag blir illamående bara jag tänker på det.
Sedan kom vi till bamba, då var inte fiskpinnarna klara så vi fick stå och vänta. Sedan kommer alla jävla nötter ifrån C och knuffar ut en från kön, och det gör alla i den andra också.
På det så har vi ungefär 1000 läxor och skitmycket att göra i skolan, + att jag har ett helvete hemma atm och att bli utknuffad var liksom droppen.
Jag gick därifrån och började seriöst storlipa. Träffade Carro på vägen och snackade med henne ett jävla tag om allt möjligt. Sedan gick jag till den deprimerande franskan där man knappt gör något ändå.
Efter det; gympa. Vi hade redskap, som jag hatar mest av allt i hela världen. Trampett skulle vi hoppa på och jag vägrar, så jag har väl typ IG i redskap nu efter att jag satt och lipade hela den lektionen.

Jag och Linnéa skulle in och gymma efter skolan men fan, vi tog en fika ist och lipade lite till.

Idag åkte mamma till Hemsedal, avis.
OCH MITT INTERNET FUNKAR INTE OCH GUD VILL INTE ATT JAG SKA LEVA OCH NU DÖR JAG.
Fan helvetes jävla skit.
Vill inte träna heller, jag orkar inte.
Mår illa, har mensvärk. Slipper iaf simma på fredag och glöm att jag ens åker med. Jag ska HEM. Och sova. För jag är så jävla trött, även om jag sover hur mycket som helst.

Undra omdet hjälper att supa bort sina bekymmer? Isåfall ska jag vara full hela mitt liv.

Det funkar inte att hålla på så som du gör, säga en jävla massa saker.

Sämsta dagen ever.

Denna dagen har rent ut sagt vart en jävla skitdag.
Jag har lipat, 24/7.
Jag började seriöst storlipa för att jag blev utknuffad ur bambakön. Hur patetiskt är inte det då?

DÖDA MIG

Zero time.

Detta gör jag just nu:
- Är inne på msn.
- Bloggar.
- Kollar Mamma Mia.
- Pluggar franska.
- Planerar mitt liv.
- Sjunger.

Igår gick jag upp klockan 6 och kom hem vid 9 på kvällen, däckade på stört.
Har fullt upp hela veckan också så räkna inte med mycket bloggade.
Ska träna snart, vi hörs.

Puss

Och nej, du är inte bra för mig.


MEN JAG VILL INTE HA NÅN JÄVLA RUBRIK

Fan va jag är patetisk!

Avreaktion utan sammanhang

Jag hatar att jag ens bryr mig.
Du har ditt liv, jag mitt. Jag borde inte ens undra varför. Jag borde verkligen inte bry mig, det är ditt beslut och inte mitt, jag ska inte lägga mig i, och ändå bryr jag mig så jävla mycket.
Småsaker som inte betyder ett piss vänder upp och ner på allt och jag vet varken ut eller in ibland.
Allt är dessutom på dina villkor så ofta. Ibland är jag trött på det. Att alltid ställa upp.
Jag vet inte vad det är med mig, så jävla instabil och osäker på något sätt. Jag vet inte vad jag ville eller känner och jag kan änmindre uttrycka det i ord. Så jävla meningslöst.
Om allt ändå bara kunde flyta på och vara som vanligt.
Vad är vanligt då? Det är ju såhär hela tiden, då måste ju detta vara vanligt? Eller?!
Fan.

Det som hände, det hände och det kommer aldrig bli precis som förut. Alla förändras, jag vet. Men jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag behöver inga förändringar, jag behöver något annat. Något som jag inte ens vet själv. Stabilitet. Någon som är villig att ge mer än vad jag orkar ibland. Att hela tiden ge och inte få någor tillbaka tar kål på mig. I just can't do it.

Jag hänger inte med, jag kommer aldrig göra det. Och jag hatar det. Och jag hatar att jag är såhär, och jag hatar det mesta för tillfället. Men jag tänker fan inte sumpa något. Jag tänker fan bita ihop, för det är väl såhär livet är. Ett rent helvete.
Fuck

It sucks.

Skolan suger.
Vi gör ingenting typ? Jag går gärna till skolan, om jag får lära mig något, för det är ju det som är poängen? Men lär man sig inget är det ju meningslöst, aight?

Imon ska jag i alla fall åka in och sola direkt efter skolan, sen vidare till Frillesås och fika med Julia och Karin, det blir najs.
Efter det ska jag hem och träna med damerna..

På söndag ska jag till Tranås också..
Det är 4 mil dit..
Nej, 4 timmar..
En väg.
Heja Ronny alltså.
(Linnéa fattar)

Snart är mitt rum färdigmålat också så då får jag flytta in där, det blir hur bra som helst alltså.

Meningslöst inlägg.
Bye

Ny header, igen.

Ja, nu så tror jag att jag äntligen hittat något jag tycker om. Headern alltså.

Det har ju inte varit det lättaste heller kan jag meddela. Först satt jag på sjöarn och kopierade de bilder jag ville ha från olika skivor, bara det tog jättelång tid.
Sedan satt jag där och nynnade för mig själv medan jag fixade och trixade. När alla bilder var där och lite mer än hälften fixade och kopierade till ett dokument, då laggar ps. Vet ni hur arg och förbannad jag blev?
Det var nästan så jag började lipa och slängde datorn i golvet, men icke, jag lyckades behärska mig.
Satte på The Bourne Supremacy (?) istället och koncentrerade mig på att förstå något. Har nämligen fått för mig att jag ska kolla alla filmer jag sett en gång innan på engelska. Såna jag verkligen kan kollar jag utan text men den var ju bara massa formella ord och shit så text fick det bli, vilket innebar att jag var tvungen att verkligen koncentrera mig. Det fick jag veta ett antal gånger kan jag ju tala om.

Dessutom tror jag att Daniel har missat poängen med meningen "Jag bloggar det". Han frågar en fråga, och när han får svaret så säger han: Jag bloggar det då.
Hur korkat är inte det på en skala då? "Jag bloggar det" säger man när någon berättar något ointressant som man inte vill veta. Den killen har inte alla hemma..

Förresten, Human, är det en rock låt? Den spelas på Bandit i alla fall, som förövrigt är världens bästa radiokanal.

Jag och Amanda gjorde klart/en ny presentation om Polen idag som vi ska redovisa nästa vecka nån gång tror jag, eller om det var veckan därpå? Anyway, jag blev jättenöjd. Inte för mycket information som man inte kan ta till sig, mycket bilder och så musiken på slutet var pricken över i:et. Perfect!

Känner att jag inte skrivit på ett tag så det blir mycket nu, men go for it.
Var hos Hudmottagningen idag. Jag har sådana fruktansvärda soleksem på sommaren så nu ska jag gå och sola nått speciellt solarium hos dom två-tre gånger i veckan. Man står bara några minuter/sekunder och så ska det tydligen hjälpa. Let's hope so. Dom sa att man blir brun efter ett tag också, och jag ska sola till April eller något sånt så jag blir väl liiiite brun får vi hoppas!

Om man skulle ställa klockan och ta och sova, det är ju trots allt skola imon.

See yaa

Wierd dream..

Jag drömde en hel del under tiden jag sov mellan alla jävla telefonsamtal denna morgonen.

Först så var vi på skolan, jag, Linnéa, Linnea Lindström, Jessika och Kråkan. Helt plötsligt var det jättemycket snö och när vi skulle gå hem hade många cyklar. Jag hade två stycken, både min och mammas, fråga mig inte varför.
Sedan stod mamma där med bilen. Jag trodde att jag skulle få cykla hem men icke, då knödde vi in alla cyklar i bagaget, fråga mig inte hur dom fick plats. Sedan satt alla i bilen och vi åkte.
När vi kom till Nisse och dom var alla försvunna förutom jag, mamma och Jessika och nu åkte vi inte bil utan mamma drog mig och Jessika i en pulka. Jag satt bak och fram och Jessika åt rätt håll, i samma pulka. Och ja, vi fick plats, haha!

När vi var typ utanför Sandra Abrahamssons hus så var det en jättelång backe som folk hade åkt pulka i och jag sa: Åh, den brukade jag åka pulka i när jag var liten. Några meter efter låg hela P93 gömda bakom en mur, den jag minns var Acke. De började bombadera mig och Jessika med snöbollar och vi bara satt där i pulkan och typ försökte att inte få dom i ansiktet.
Jag lyckades akta mig för en genom att luta mig bakåt och då fick pulkan övervikt framåt (som ju var bakåt för mig i och med att jag satt bak och fram) och välte. Dock fick vi den på rätt kant igen.
Sen när vi kom förbi Linnea Heimers gamla hus så tog snön plötsligt slut och gatorna var rena igen, och då vaknade jag, av att telefonen ringde, för andra gången.

Efter det somnade jag inte om så jag satte på Mamma Mia och nu ska jag käka, ta en dusch och våffla mitt hår! Kanske lägga ut pappen på golvet i mitt rum och flytta på mina jeans, får se. Annars ska jag nog se The Holiday idag också.

Hörs.

Bokstavskombinationer

DAMP är ju egentligen en bokstavskombination precis som ADHD men man säger ju DAMP som ett ord, det gör man ju inte med ADHD. Jag menar, testa det, säg ADHD som ett ord, det blir typ ADAHADA, eller ja, det blev det när jag sa det..
Men man säger ju inte D A M P eller? Undra varför egentligen..

Kommentera mera!!

Det är varje dag minst 10 st som läser min blogg. Ibland så många som 20, och det är tre som kommenterar, ibland fyra.
Jag vill antaligen inte ens veta vilka som läser, men ändå. Kommentera kan man ju göra ändå, haha!

Förresten är blogg överbelastat eller nått. Den har prestanda problem iaf och jag ska inte störa med mina onödiga inlägg. Alltså: Jag tänker inte blogga på ett tag (tills det är fixat)

Ha're gött, haaaaaaaaaaaaaaaaj.

Lägg ut den på blogget!

Emil: Lägg ut den på blogget!
Linn: Blocket annars?
Emil: Va?
Linn: Det heter Blocket, inte blogget. Blogget är typ en blandning av blogg och blocket?
Emil: Jaha, men det kunde väl inte jag veta...

Jävla skitsnack

Tjejer som skriver massa texter och skyller skönhetsidealen på killarna får mig att koka.

De enda som skapar skönhetsidealen är vi själva. Det är vi som gillar översmala tjejer med stora bröst. Det är vi som inte protesterar när idealen skrivs och framför allt: det är vi som försöker efterleva dom.
Killarna har ingenting med det att göra. Visst, de kanske gillar tjejer med stora bröst, överlag. Men det är en smaksak, precis som vi tjejer gillar killar med muskler, överlag. Alla gör inte det.
Även om vi tjejer gillar killar med muskler har inte alla killar träningsanorexia osv. Det är en fråga om vilka som faller för trycket, vilka som är svagast.
Uppenbarligen är det ju tjejerna. Och man ska ge fan i att skylla det på killar.

Det är upp till var och en vad man tar åt sig och inte. Bara för att man säger till en tjej att hon är ett svin betyder det inte att hon tar åt sig bara för att hon är av kvinnligt kön. En kille kan ta åt sig precis lika mycket som en tjej. Orka säger jag bara.


"Förintelsenekare"

Att det överhuvudtaget finns människor som nekar till att Förintelsen funnits är för mig ett mysterium. Det finns så mycket bevis som verkligen bevisar att den har funnits och ändå nekar de? Hur kan man ens komma på tanken att inte tro på det? Är det bara för att man får mycket uppmärksamhet som "Förintelsenekare" då eller?
Hur trött blir man inte på det? Det är ju helt sjukt ifall det är så. Att man "inte tror på det" för att man får uppmärksamhet!!

Det finns en gaskammar kvar, det finns rester av andra, större gaskammare. Det finns hur mycket kort, bilder och framförallt: vittnen, som har sett allting. Det finns Förintelseläger kvar, allting är ju bara så realistiskt att man inte ens kan komma på tanken att inte tro på det?!
Om man har varit där så tror man på det, jag lovar. Men de där nötterna som "inte tror på det" har ju antagligen inte vågat åka dit för då skulle de bli så jävla ägda och inse att det har hänt. Men nej, det vågar dom inte, det skulle ju förstöra all uppmäksamhet dom får.

Åh, va arg jag blir. Jävla idioter. Hur kan man uttnyttja 6 miljoner människors liv till att få uppmärksamhet?

Bästa liknelsen

- Hon gick som en såndär.....
*Viftar med armarna som en idiot*
- MANET!!

blä


BEWARE OF ROHDINER!!


Trevligt uppvaknande..

- MEN GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Åhh vad jag älskar mina småbröder när dom väcker mig med att skrika på varandra på morgonen! Det är verkligen det perfekta sättet. Vad skulle jag gör utan dom?
LEVA ETT LYCKLIGT LIV KANSKE?!

I don't know

It feels like... det är något som verkligen vill ut, men jag vet inte vad det är och jag vet inte hur jag ska släppa ut det.
Vad jag vet är att det tar kål på mig. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag blir sur och förbannad på alla och vill bara lipa.

Minsta lilla sak får mig att bara vilja dö. Det räcker med ett ord, en blick, en händelse. En enda jävla liten piss sak får mig verkligen att falla så jävla långt ner.
Varenda felaktigt ord är som en rak höger som bryter näsbenet på mig och jag är oförmögen att flytta på mig. Jag bara står där och tar emot, slag efter slag.

Helvete-

Bögar är snygga

Bögar har en tendens att alltid vara snygga tycker jag.
Okej, de är ju oftast lite mer medvetna om sin kropp och sig själva, men de kan ju inte hjälpa hur de ser ut i grund och botten, eller hur?
Varför ska alltid dem få det snygga och lämna allt det fula åt alla hetero-killar?! Orättvist tycker jag.
Se på Andreas Lundstedt, han i Alcazar. Han är ju bög, och sketsnygg. Peter Jöback är också snygg, och bög. Dessutom är de alltid väldigt trevliga osv. Men ändå, en bög är ju liksom, en tjej i en killes kropp typ, kan man ju säga. Så det kanske är därför man har så mycket gemensamt med en bög? I och för sig så är det ju olikheterna man dras till, annars hade vi väl alla vart lesbiska? Så en bög kanske är mer som en bästakompis? Eller, jag vet inte. Snygga är dom i alla fall.

Nu ska jag dra mig till sängs för imon är det, jo, gissa vad, bandy!

Over 'n out.

Uppdate!!!

JAG HITTADE MIN RING!! Ehe, happyface.

Nu åker jag och spelar matcher.

Bye

Dålig rubrik

Dåligt inlägg

Okej, igår var allt asbra, sen piss, och nu känns det mest knäppt.
Jag är helt jävla pissed off på att aldrig veta vad det är som känns fel. Jag började seriöst lipa igår för att jag antagligen tappat min ring som jag fått av mamma. Den ligger inte i jackan, ska leta lite mer senare dock, och den låg inte hos Linnéa. Ska kolla utanför gympasalen sen också. Den kan ligga där. Eller också ligger den nån annan jävla stans så att jag aldrig mer kommer hitta den och då kommer jag seriöst att lipa sönder. Jag älskar den ringen! Fan.

Min humörsvängningar är ju på topp kan jag säga.
Och jag saknar vårat gamla Guitar Hero som i alla fall hade roliga låtar. Hata Aerosmith, det suger verkligen. Inte en enda låt man känner igen, och hur kul är det då liksom? Dessutom har jag varvat Hard redan, och har fastnat på Expert, och då är det inte roligt. På Guitar Hero III hade jag inte ens varvat Hard och låtarna på Expert gick att klara om man övade lite. Värdelöst.

Men, hur gött är det inte med lov? Jag tänkte skaffa mig lite inspiration och fota lite, om det blir fint väder vill säga. Linnéa jobbar ju, den jävlen. Men, får väl hitta på nått annat.
Jag ska ju faktiskt träffa Shulia! Känns sm att det var typ 10000 miljoner år sedan vi sågs!!

Om tre timmar ska jag spela match. Det betyder att jag samlas om två timmar. Vilket betyder att jag ska äta om en timme. Men jag har hungrig nu..

Bästa skämtet

- Hur lång är bion?
- 10 cm

Emil: Till och med jag fattade ju den!

Helvete

Det är hemskt att inte veta, men det är fruktansvärt att veta.

Ett nej, är det så svårt att ta? Jag gör vad jag vill, acceptera det bara.

Och från och med nu ska jag vara precis som jag vill och inte bry mig om någon annan än mig själv.

Plus att jag ska fota Kråkan imon och spela match. Wish me luck.


Utmanad.

Jag har nu blivit utmanad av Michaela i en ganska annorlunda utmaning inom fotokategorin. Såhär går man tillväga:


- Gå in i mappen mina bilder
- Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
- Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
- Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanadeEh ja, det är Christiano Ronaldo, och han är snyggast i världen.

Så får jag väl utmana lite folk också då.
Beda, Julia, Linnéa, Astrid, Kråkan och Klara


Livin' on a prayer

Orka att jag bryr mig?


Solnedgång


Gone, forever?

Okej, fler än jag verkar ha samma problem..
TYP ALLA MINA KOMMENTARER HAR FÖRSVUNNIT!!!!!
De som finns kvar är från 17 december 2008... Satans amalia. Hoppas det är fixat, inom kort. Annars blir jag ledsen.

Ledsen är jag redan i och för sig. Jag vet inte vad det är med mig, jag är helt schizo. Fetaste humörsvängningarna. Ena sekunden vill jag dö och andra är jag jätteglad. Känns inge vidare.
Och jag har fått tillbaka den där sjuka värken i magen som jag hade för en månad sedan. Det är liksom inte riktigt mensvärk, för den perioden tog precis slut. Men, kan man verkligen ha "eftermensvärk"? Och varför går det inte över hur mycket tabletter jag än käkar? Det är hemskt, help me.

Det där med om mamma skulle träffa någon ny, det kanske inte skulle vara så dumt ändå.. Jag menar, hon behöver det. Hon skulle få mer tid för oss, hoppas jag. Helt enkelt, det skulle blir bättre. Eller? Fast det känns ändå konstigt. Bara tanken på det. Usch ja. Eller, jag vet inte. Fan.

Nu ska jag försöka skriva lite mer på min och Linnéas NO-sammanfattning. Sedan ska jag ner och träna, är astaggad för match nu, helt plötsligt. Vi spelar på onsdag tror jag, mot Vinberg. Vi ska ta dom, och jag ska inte släppa in ett mål.

Föresten är Mamma Mia världens bästa film. Tror jag sett den 10 gånger nu.

Puss

I'm sorry.

Okej, jag kan du bara hoppas att du läser detta. För det är till dig.

Jag vet att jag har varit en självisk idiot på sistone, och jag skäms för det. Jättemycket. Jag har bara så svårt att vänja mig vid tanken på, ja, du vet. Förlåt. Jag har bara tänkt på hur jag själv kännt inför det och inte för hur du känner för fem öre.

Du vet vad du betyder för mig och jag skulle ge allt för att det inte försvinner. Jag litar på dig till 100%.
Jag ska verkligen skärpa mig. Se det från din sida, och jag ska skärpa mig, rent allmänt.

Jag älskar dig, glöm inte det.

RSS 2.0