Några stycken blev till 200..

Funderar lite på ett inlägg som sammanfattar året, vad tycker ni? Lite bilder och sånt. Skickade efter lite bilder nyss förresten. Tänkte göra en bok så ska se om jag inte kan köpa en imorgon. Jag tänkte att jag skulle göra en årsresumé och plocka ihop lite bilder från det som jag gjort. Det blev bara 196 bilder... Haha, som sagt, det blir inte alltid som man tänkt sig, så det hela slutade med att jag skickade efter 200 st. Hälften kommer ligga i min låda med den andra hälften som jag inte använt än, men var gör det.

Nu kallar nog sängen ändå. Pussis!

Man tager vad man haver

Only for you Tilda:
(Jag hade inte rätt färger, men det är väl mönstret som räknas, right?)

Kylan är inte så dum ändå.

Nöjd tjej sitter framför brasan med datorn i knät och lyssnar på musik!
Imorgon ska jag och Linnéa till stan och kika lite, på fredag är det ju nyår som ska tillbringas med världens finaste och hans familj.

Nu ska jag knäppa en bild på mina naglar, sedan kallar nog min bok på mig. Jag har börjat läsa igen, så himla skönt. Pussisar!



Fashion-Linn

Ciao! Nu är det leo-naglar (fashion jag är) som gäller. Efter att ha kikat lite på blogg.se's hemsida blev jag lite sugen, så nu jävlar. Det tog mig en bra stund att få bort allt det röda och blå (som blev plommonlila tillsammans) som jag hade förut, så nu måste det änna bli bra.

Återkommer kanske med resultatet! Pussis

come, let us adore him

Vilken stjärnbloggare jag är. Uppdaterar ju stup i kvarten.

Skämt å sido. Igår var jag och min man på annandags-bandy, sedan satt vi och pusslade och glodde på tv mest hela dagen, jättemysigt. Idag försökte jag och Linnéa oss på rean, men det gick inget vidare, inte för mig i alla fall. Råkade bli lite småkär i en klänning från Acne, för typ 2500 kr. Värt.

Sedan kom jag hem, och pusslade lite mer. Det är typ terapi, helt galet.

Annars var julen lugn, mot alla odds. Det är så skönt med lov, att göra ingenting, och framför allt att inte jobba. Jag kanske får någon ordning trots allt, jag kanske kan sänka hastigheten lite.

Nu: Skinkmacka!

God Jul

Nöjd_tjej_93 fick en locktång och en fjärrstyrningskontroll (?) till kameran så nu kan jag ta med självutlösaren precis hur jag vill!






Jul i vårt hus

Haha, insåg precis hur ojämna mina ögonbryn ser ut på bilden jag la upp i förra inlägget. Ganska roligt ändå.
Min mormor säger att man har en kort och en lång sida, min korta är den till höger, och det syns så himla tydligt.

Annars så har jag jobbat idag, sista dagen på lovet. Gött. Hej jullov! Hej göra-ingenting-alls-dagar, hej sängen. Mh, så skönt ska det bli.

Granen är förövrigt klädd, mormors klappar ligger där under, julskinkan är gjord, vörtbrödet kom idag, julgodiset bakat. Det kanske inte blir en så dålig jul ändå.

Dags för fika! Puss

Lägesrapport

Smiter iväg till min man om en stund, så räkna med ungefär lika bra uppdatering som de senaste dagarna. Det är bara jul en gång om året. Puss


(Ser ni hur dåligt dom matchar rosa och rött?)

Cut the rope

Hej bloggen!

Jag har ett nytt favoritspel: Cut the rope! Så himla söt va, den lilla figuren, åh, älskar den.

Jag och LP har gjort julgodis idag också, jag köpte min allra sista julklapp igår, jobb imorgon och på torsdag, sedan: jullov. Det ska bli så skönt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det ska bli så himla skönt. Har en vecka från jul till nyår ju, och sedan börjar vi inte förrän den 10onde, så jesus vad jag ska sova, göra ingenting, äta godis, och sova lite till.

Jill Johnson har annars bästa julskivan, lyssna här!

Det var nog allt ja, nu ska jag återgå till mitt spel, hehe. Puss

Narnia

Såg på Narnia igår. Har inte sett den första filmen som tydligen är Häxan och Lejonet, mest för att dom inte tilltalat mig alls. Den andra, Prins Caspian, som jag lyckades zappa mig till igår var däremot riktigt bra. Dom är lite löjliga kanske, och framförallt väldigt förutsägbara, men ändå bra. Får väl se till att se den första och kanske gå på den tredje som kommer ut på bio på juldagen.

Förälskade mig för övrigt i denna låten som är med i filmen, hur fin som helst!


Ser fram emot ännu en händelserik dag.

Jag har sovit i i alla fall 11 timmar och jag är fortfarande trött, vad fan är felet?

Planer för dagen:
Äta, sova, åka buss, jobba, åka bil, kolla på handboll, sova.

Är det konstigt att man blir galen i huvudet när det här är allt som händer? Knappast.

Sa någon lov? Nä, tänkte väl inte det.

Hektisk dag på jobbet. Är redan lättad över att jag bara ska jobba tre timmar imorgon. Det kommer äga så mycket, även om det är typ tusen människor överallt och hela tiden nu inför jul..

Vill egentligen mest ligga hemma och sova. Har ont i rygg och nacke. Och ja, uäh helt enkelt. En lektion på måndag, slingor i håret, avslutning tisdag, jobb onsdag, jobb torsdag, julafton fredag, annandagen hos mormor. När ska jag hinna andas?

Dagens äventyr

Jesus. Efter att tagit sovmorgon i onsdags och en dag ledigt igår så sved det ordentligt att gå upp i morse.
Inte nog med att jag var lite halvtrött osv hela dagen så hände värsta grejen, lyssna här.

Jag är en person som alltid vet var jag har mina nycklar, min telefon, min iPod och mitt lypsyl. (Hur stavas det egentligen?) I alla fall. Nu var det som såhär att min telefon, min iPod och mitt läppsyl (så kanske?) låg väl inlåsta i mitt skåp, men när jag skulle hämta ut en lapp därifrån insåg jag att jag inte hade en aning om var mina nycklar låg.

Jag letade frenetiskt, skrikande och svärande, i alla fickor, i klassrummet jag nyss varit, på golvet, på stolar, ja, överallt. Jag sprang till och med in i kemisalen och frågade André om han hade tagit dom. Till saken hör också att det var ungefär 15 min sedan jag hade haft dom sist och dom 15 minutrarna hade jag suttit på en och samma stol.

Paniken smög fram och till sist fann jag ingen annan utväg än att jag måste blivit galen och låst in mina nycklar i mitt skåp, även om jag var så gott som säker på att jag inte gjort det. Jag och Frida skred ändå till verket och gick och lånade den mycket tunga bultsaxen, och fick efter några om och men upp mitt lås. Inga nycklar.

Jag började nästan gråta av förtvivlan. Jag satte mig tillslut ner och funderade över vilka människor som varit i min närhet under de 15 minutrarna mina nycklar varit borta, och den enda jag kunde minnas var Johan. Så jag slog Johan en pling, eftersom jag nu hade tillgång till min telefon. Mycket riktigt hade klantskallen lyckats stoppa ner mina nycklar i sin väska, och lyckligtvis hade han inte åkt hem än, så jag och Frida fick snällt gå till Kungsmässan och hämta mina nycklar, samt köpa ett nytt lås.

Visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta där ett tag, men allt löste ju sig tillslut.

På måndag har jag en lektion, sedan ska jag åka till min mormor och slänga i lite slingor i mitt hår. Det blir bra!

Redo att få det överstökat.

Så, julklappar inslagna. Nu är jag redo att få julen överstökad. Tog mig en ledig dag idag, det var väldigt värt faktiskt. Åkte med min mor och handlade och sprang samtidigt in på Skopunkten och köpte med mig ett par riktiga snyggingar. 199 riksdaler, hur värt som helst. Hade dock tjocka strumpbyxor på mig så jag chansade och tog ett par jag inte fick på mig i affären. Tyvärr visade det sig att jag inte fick på mig dom hemma heller så mami byter dom i morgon till en större storlek.

Annars är mina och Linnéas pepparkakor dom godaste någonsin.

PUSS!

Uäh

En hemsk meningslöshet sköljde över mig. Mest av allt vill jag bara bädda ner mig i min säng och försvinna. Jag önskar att min säng var ett hål, ett svart hål utan återvändo, helst. Det hade vart så skönt, att bara gå och lägga sig, för alltid.

Okej, jag kryddar väl lite, kanske. Men jag blev så opepp verkligen. Min mage krånglar, jag mår illa, fryser, vill gråta. Uäh. Det var som att någon slog till mig i ansiktet och skrek att nu minsann, flicka lilla, ska du bli ledsen och få ont i magen, ha!

Varför kan inte alltid allting vara enkelt?

bakis dags med bästis


såhär kul är de att baka med dig bästis :D
puss på dig!

Check

Hallå bloggen!

Fysikprov - done
Jul på Liseberg - done (det var hur mysigt som helst, min pojkvän är bäst)
Julkort - done (ska bara springa upp till brevlådan och lägga på dom)
Julpynt - done
Pepparkaksbak - ikväll, då jävlar!

Åh, snart är det bannemig jullov. Jag längtar nästan ihjäl mig. Tänkte stanna hemma imorgon faktiskt. Två lektioner och snöstorm lockar mig inte. Matte kan jag göra på fredag och engelskan är troligtvis inte så givande.

Nu ska jag få något i magen tänkte jag. Puss vänner.



Kolla vilka söta grisar jag har! Och vilket fint ljus jag fick av mami. "Till en speciell person" står det. ♥

Jag älskar när jag ser så intelligent ut..

Lucia-firande

Idag har jag kikat på både ett och två luciafiranden, det ena lite sämre än det andra, men min bror spred ändå glädje, trots att hans sångkunskaper lös med sin frånvaro.

Imorgon är det jul på Liseberg som gäller. Funderar på att stoppa ner ett par tights att dra på mig under byxorna för jag har en känsla av att det kan bli redigt kallt..

På något sätt är det mer påtagligt att det snart är jul när det varit lucia. Man blir om möjligt ännu mer sugen på lussebullar, pepparkakor, snö, ljus och klappar.

Något vidare plugg till fysikprovet blev det väl inte direkt, men det får gå som det går nu, shit the same.

Nä, det var nog allt. Fy vad jag är tråkig. Vem bryr sig, det är ändå jag som bestämmer, hehe. Ciao!

O-ovanlig söndag

Sitter med mina 75 franskaglosor, det går inte bra. Det är inte kul att lära sig glosor.

Ska hoppa ur kalaskläderna, rätt ner i myskläderna och bänka mig framför handbollen nu.

Annars är jag så jävla trött på erat sätt så jag nästan spyr nu. Dra åt helvete, försvinn ur mitt liv

Uppdatering från landet

Hej bloggen!
Sitter i Axels säng och skriver på hans coola touch-dator. Det är lite klurigt men rätt skoj!
Annars gjorde världens bästa en jättegood omelett till mig i morse, hehe. Vet att ni är avundsjuka.
Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer här. Åker nog hem om en stund och sen ska Emil ha kalas också så vi hörs nog senare ikväll.
Puss vänner.

Värdelöst svammel

Hej bloggen!
Har precis kollat ikapp mig på Julkalenderavsnitten. Himla gullig är den faktiskt. Försöker få upp värmen i mitt rum också, men det går inget vidare. Det är verkligen svinkallt här inne nu när det är runt 10 minus ute och blåser.

Kom hem från skolan vid fem, kollade på handboll kvart i sex, gjorde klart vårt radioprogram och har kollat julkalendern nu som sagt, det är i princip den farten jag har hållt idag. Jag jobbar hårt med att sänka medelhastigheten ska jag säga er. Jag åker lite väl fort lite väl ofta nu för tiden.

Imorgon jobbar jag 10-13, och sen ska jag krama på min man. Det blir superbt. Puss och godnatt!

Tell the devil I say hey when you get back to where you're from.

we're only watching the stars





Dagens upptäckt

Efter att ha insett att jag behöver träna när jag fått träningsvärk i ena vaden efter att ha gått upp och ner för en bänk i typ 8 min så satt jag och Linnéa och försökte komma på saker som är roliga.

Jag avskyr att träna, därför måste det vara smidigt och nära till hands för att jag ska göra något över huvudtaget, crosstrainern i garaget var därför en utmärkt idé, tyckte vi. När Linnéa gick utanför mitt rum upptäckte hon dock att där inte alls stod någon crosstrainer.

Jag har tyckt att det varit lite tomt i garaget ett tag, men det är inget jag reflekterat över särskilt mycket. Vi målade en dörr ett tag som stod där, så jag tänkte nog att det bara var den som var borta. Det slog mig aldrig att dom flyttat på crosstrainern för att få plats med dörren från första början, haha. Uppmärksam jag är känner jag. Där gick ju förövrigt den planen i kras. Skit också.

Var ute och fotade förut, lägger nog in bilderna imorgon, tänkte nämligen hoppa i säng nu. Puss vänner!

Allergisk chock

Får nervösa sammanbrott av Bonde söker Fru så nu hade jag tänkt ta min illamående mage och hoppa till sängs. Imorgon är det torsdag, och jag ska hänga med min fräcka vän LP.

Godnatt!

Värdelös dag, nästan

Hallo bloggen! När jag som mest såg fram emot min extremt långa sovmorgon imorgon så insåg jag att jag bokat tid hos Liselotte halv tio, så jag måste ändå åka kvart i nio.. Inte så kul kanske, men behövligt.

Min fysikpolett trillade förövrigt ner idag. Så himla skönt. Nu behöver jag inte ha någon superduper ångest för att jag inte kan något inför provet nästa vecka. Det och engelskan är det sista vi gör nu innan lovet, och franskan då, och det ska bli så himla skönt så jag nästan avlider.

Annars har jag bara tabbat mig idag.
Det började i morse, med att jag tog ut mitt busskort ur plånboken och la det på köksbordet hos Axel. Jag hade tänkt stoppa ner det i jackfickan, men det glömde jag såklart av, så det ligger snällt kvar där och väntar. Utan busskort kunde jag ju inte åka hem förrän efter 16, när mitt fritidskort börjar funka. Kvart över fyra åker jag väl då, tänkte jag. Men när jag går mot stationen runt fyra så ser jag bussen gå. Klart som fan att det går en buss hel då, bara det att jag inte tänkte på det. Sedan när jag kommer till Åsa och Linus hämtar mig så säger han att han slutade samtidigt som mig och åkte bil hem, så jag kunde ju åkt med honom. Glad tjej? Nej, inte så värst.

Nu ska jag ta på mig myskläder, tända ljus och se om jag får gjort klart mina julkort. Pussis

Jag är bäst

Hej bloggen!

Om ni vill veta, jag vet att ni vill, så fick jag MVG på både mitt kemiprov och mitt biologiprov! Hur bra är inte jag?

Jag har även sprungit och köpt WoW, så himla fräck är jag. Ska hem till Flaxel och spela Donkey Kong sen. Pussis!

Nöjd tjej!

Fick värsta rycket och städade ur mina lådor. Fick ännu ett ryck mitt i rycket och fixade ihop lite örhängen och halsband till två astuffa örhängen. Supernöjd! Resultatet får ni en annan dag för nu ska jag sova, och imorgon ska jag umgås med min man.

Så, om jag inte skriver i skolan imorgon så hörs vi på onsdag eller torsdag! Puss och godnatt.

Les chocolates



Hur glad blir man inte? Här har fina Ellinor från Marabou suttit och skrivit för hand, och till och med slått in chokladen. Finare present får man bannemig leta efter.



Passionsfrukt och Citron var smakerna jag fick. Passionsfrukten var god, lite syrlig, men inte något jag köper igen tror jag. Citronen däremot var god!

Fick min choklad på posten idag, lycklig tjej!

Emil: Det hade vart godare med ren choklad..
Linn: Du är så kräsen!
Emil: Men den smakade ju café!
Linn: Café? Haha
Emil: Meh, kaffe dårå..

Dagens

Sitter inne på glosboken och pluggar lite glosor, som jag så gott som aldrig gör nu för tiden.. Tänkte i alla fall ändra lite på det, och bläddrade ner lite på sidan. Vad ser jag?
Umgås med andra: Sök vänner

HAHA, förlåt kanske. Men vem hänger på glosboken och söker vänner liksom?

(Nu i efterhand inser jag ju att man kan söka efter sina redan befintliga vänner, men ändå, tänk hur roligt det hade varit. "Jag har inga vänner, jag går in på glosboken.se och söker lite!")

18 dagar innan julafton

Hej alla fina!

För omväxlingens skull har det varit en helt okej dag. Jag hade utvecklingssamtal och ligger på VG-MVG i allt, så jag är nöjd. Att jag hade MVG-kvalitéer i franska överaskade nog mest.

Annars äger inte fysiken, men har väl fått klarhet i lite kanske. Känner mig inte jättetaggad inför provet nästa vecka, men det får gå bra. Nu är det förresten bara 2 veckor kvar tills vi har lov, jag längtar ihjäl mig tror jag.

Håller fortfarande på och pillar med mina julkort, men snart, snart, snart ska dom skickas. Det blir great.

Nu ska jag skriva de sista raderna i mitt företagsekonomiarbete och skriva ut det. Puss


Mer jämna ögonbryn? Jodå, det får vi nog hoppas. Förövrigt skymtar man mitt jättefina halsband jag fick av världens bästa längst ner i bild.

Och så har jag ju astuffa tights på mig också! Tur att jag inte gått mer än dörr - bil, och bil - dörr sträckor idag..

Ojämnheter

Jag har så ont i min mage så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen.

Min bror säger att jag har ojämna ögonbryn också, kul. Får väl gå och försöka fixa till det. Sen kallar nog sängen.

Förövrigt är det här mitt sjunde inlägg idag, betyder det att jag har haft för lite att göra? Knappast, det är nog bra för mig. Att inte göra mycket alltså.

Godnatt!


Lite ojämna kanske dom är?

Världens finaste blogg


Här ifrån

3xLinn




Glass?

Asså, glassbilen åker förbi utanför. Undra hur mycket han säljer nu när man lika gärna kan hälla i lite saft i en plastmugg, stoppa i en pinne och vips har man en egen glass..

Fan

Jag känner mig aldrig så korkad som när jag pluggar fysik.
Det är helt sjukt, jag klarade ett tal idag. Jag fattar verkligen inte.
Känner mig så fruktansvärt dum, efterbliven, meningslös och dålig att jag bara vill gråta.

Ska nog duscha istället.

En tanke

När jag var liten vad jag ledsen för att vi inte hade ett vanligt kylskåp som man kunde ha magneter på, för då kunde vi inte sätta upp roliga lappar och inte heller mina fina teckningar jag gjorde till mamma och pappa hela tiden.

Vilka problem man hade..

Distraherad

Godmorgon!

Dagens schema:
- Göra klart företagsekonomin
- Måla om naglarna
- Plugga fysik
- Göra julkort
- Gå en sväng med Jessika
- Göra ingenting

Hm, ledig söndag det blev.. Jaja, det är ju inget jätteansträngande som står på schemat direkt. Det kan dock bli lite lurigt att få det gjort, för jag har hittat ett oerhört roligt spel på min iPod, Bubble Shooter tror jag det heter.. Jaja, jag jobbar på det!

Vi hörs under dagen. Pussis

Äntligen!

Finally, i'm done! Tror jag i alla fall. Egentligen är det ett streck som jag vill korta av, men jag kommer verkligen inte på hur man gör, så nu får det fan vara.

Jag är nöjd!

Så, vad tycker ni? Hiss eller diss? Jag ser faktiskt i min statistik att det är 30 pers som läser, så någon kan väl tala om ifall det är en förbättring i alla fall?

Har lagt till lite länkar där nere till vänster också som ni kan kika på om ni helt plöstligt skulle ha slut på bloggar att läsa.

Bjussar på en oerhört vacker bild på mig och världens bästa.

Vill inte, vill inte, vill inte

Skakar i hela kroppen, vill bort, nu.
Långt bort. 
Eller till min säng, och stanna där.

Dör av trötthet, kunde inte sova i natt heller. Vill inte vara här. English nu, onice.

Skönt!

Nu är jag klar med alla mina julklappar! Livet äger.

Ska slänga på mig massa kläder nu och gå ut en sväng med Julia, sedan ska jag hem, packa lite och åka till skolan med Simon, öppet hus - here wo come. Efter det åker jag hem till min man och håller honom sällskap. Så tyvärr, inget nytt utseende på bloggen än.

Måste kila, puss vänner!

Julklappar på G

Fy vad jag har sovit dåligt inatt. Jag vet inte hur många gånger jag vaknat och kollat på klockan och insett att det var mitt i natten. Drömt har jag gjort också, jättemycket, jättekonstigt. Nu såhär i efterhand minns jag ju aldrig var jag drömmer, men då, precis när jag vaknade, var allt glasklart. Sista gången jag vaknade minns jag att jag tänkte: Nu drömde jag ju i alla fall om att jag var hemma, så nu borde jag få sova.

Usch för sömnlöshet.. Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning och sätta mig i bilen till stan och handla julklappar. Det blir bra! Sedan, när jag kommer hem, ska jag skriva klart mitt Företagsekonomiarbete, och efter det ska jag sätta mig och pilla med bloggen, för det är inte okej så som den ser ut nu. Puss!

Åh, choklad!

Åh, igen. Jag vann! I Carolines choklad-tävling. Hur bra?! Hur glad blir man inte när man får choklad i brevlådan liksom? Gladare än gladast! Det här gjorde min dag.

Förresten, jag fick hem från Linnéa förut, insåg att jag är ganska tragisk, så när jag kom hem tände jag massa ljus, satte på God Jul listan som bästa Beda gjort, placerade mig i min säng och gjorde flera jättefina julkort. Nöjd och glad sitter jag nu här, två timmar senare och funderar på vilken av mina böcker jag ska sätta mig i soffan med. Jag ska börja läsa mer, så är det bara. Vem mer än jag kan göra något åt det liksom?

Här är förresten en kass mobilbild på min tavla jag målat i bilden, någon frågade efter den. Pussisar!


Här är min mans bebis-ko också. Den är så himla söt.

Noll motivation

Hej bloggen!

Sitter hemma hos LP, hon läser sin bok. Jag facebookar. Eller, jag vet inte vad jag gör egentligen. Funderar över mitt liv. Jag är så sjukt omotiverad så det finns inte. Jag vill inte gå upp ur sängen på morgonen, men jag vill inte heller ligga kvar. Jag vill bort, långt bort, och göra något helt annat, något helt annorlunda. Jag vill inte gå till skolan längre, för det känns inte som att vi gör något viktigt. Många prov har precis avslutats, det är 2 veckor kvar till jullovet och jag vill bara stanna hemma i sängen. Jag vill äta lussebullar, se på mysiga filmer, mysa med min man, spela roliga spel, äta lite mer lussebullar och varför inte pepparkakor också? Lyssna på mysig musik och gå runt i världens mysigaste kläder. Det är det enda jag känner att jag vill just nu. Åh, nä. Jag orkar inte. 

Imorgon ska jag handla julklappar, och köpa mig ett fint smycke från Guldfynd by Kenza, eftersom det är 20% rabatt. Eller något annat fint kanske? Whatever, jag ska inte göra många knop imorgon i alla fall. Det är ett som är säkert.
Puss

RSS 2.0