Detta gör jag på dagarna


Äter glass på glasscafét! Brownie kan ju vara den godaste smaken ever.
Måste berätta en kul sak också. Björn Rosenström har sommarstuga i Åsa, och så hänger det en planch med honom på på dörrn vid glasscafét. Så kommer det en familj och sonen i fråga säger: Kolla pappa, där är du! och pekar på planchen. Så nu vet jag hur Björn Rosenström ser ut. Den ni.

Lägger otaliga patienser som aldrig går ut. Hur nära var det här då?

Promenixar med Benni och hans fina hörlurar han tagit av sin lillasyster.

Solar med min nya favorit next to me.

Åker båt med fina!

Halkar när jag badar och skär upp halva handen på havstulpaner så jag numera är lätt handikappad..

Äter ännu mer glass!

Läser om min baby i tidningen.

Hittar konstiga blåmärken överallt...

Inställning Linn, inställning

Hej!
Tänker inte ursäkta mig för att jag inte varit här faktiskt. När solen skiner på himlen är det inte meningen att man ska sitta framför datorn.

Så, vad har jag haft för mig?
Jag har ätit goda frukostar ute, legat på min altan, åkt båt, legat på en ö, lyssnat på musik, fikat, solat, bränt mig på höger ögonlock (visste inte ens att det gick), tränat, sett på bra filmer, sovit, njutit och ägt.
Haft sommarlov helt enkelt. Och det tänker jag fortsätta med.

Egentligen mår jag nog inte så bra. Vill spy mest hela tiden, har ont i magen, känner mig snurrig, men det struntar vi i. För det är ju sommarlov.
Till helgen har jag inga planer, men helgen efter det är det lokalfest med världens finaste Elin, och helgen efter det ser det ut som att jag åker till Marstrand, och efter det: NEW YORK. Hur bra? Huuuur bra? Längtar så jag dör. Fattar fortfarande inte att vi åker.

Mitt sommarlov äger.



Finally

Som idag ska ett sommarlov vara.
Man ska vakna, gå upp, äta frukost, se på Disney Channel, gå ut och lägga sig i solen, schteka tills det börjar lukta bränt, cykla till glasscafét, äta lite mat, äta lite mer, sitta ute i kvällssolen och spela kort, och ja, göra så lite som möjligt helt enkelt. Sommarlov.



Everybody dies, but not everybody lives.

Tjenare. Midsommar igår kunde ju varit bättre. Det var i alla fall en utomordentligt trevlig förfest hos Richard, och resten kan vi glömma bort.

Tro det eller ej, men solen lyser faktiskt ute! Dock är det storm så ute kan man inte vistas hos mig i alla fall..

Funderar på en dusch alltså.

Här är några urkassa mobilbilder från gårdagen:


Jag och Tilda gjorde fina kransar på förmiddagen, smarta som vi var, tyckte vi. Bara det att kransen hann ju typ vissna tills jag skulle åka sen..

Gjorde ett misslyckat klädval..

När jag kom fram till Richard såg alla ut såhär typ..

Mina pojkar det!



Bright Simon

Simon tar en klunk x-cider av mamma när han försöker komma undan att köra Emil till Frillesås med moppen.
Emil: Men kan du köra mig till Frillesås nu då?
Simon: Nej, jag har ju druckit alkohol!

Nöjd kille..

Med darrande ben

Jag loggar in på bloggen varje dag. Jag öppnar ett nytt inlägg varje dag, men jag skriver inte lika ofta.
Jag har ingneting att skriva nu för tiden känns det som.

Jag har fullt upp med livet tror jag. Jag hänger inte med. Får typ ont i magen när jag tänker på det.

Nyss började jag gymnasiet. Jag kommer ihåg första dagen. Jag var så nervös att jag trodde jag skulle kissa på mig. Helt själv hade jag valt att gå på natur, utan att känna en kotte. Häromveckan slutade jag tvåan. Jag har gjort två tredjedelar av gymnasiet. Jesus, jag fyller 18 om fyra månader. Jag är snart vuxen, och jag hänger inte med.

Jag kommer på mig själv med att kolla efter mina kompisar i bilar. Nyss kunde jag höra vem av dom som åkte förbi på moppen. Det känns inte alls länge sedan. Jag har haft sommarlov i två veckor nu. Det är bara åtta kvar. Det känns som att det var igår vi snackade om att nu är det minsann bara fem veckor kvar till sommarlovet. Jag kommer inte ens hinna blinka, så börjar jag trean, sen helt plötsligt tar jag studenten och allt sånt där. Klart som sjutton att jag längtar som ett as till dagen som troligtvis kommer vara en av de bästa i mitt liv, men samtidigt är jag ganska så skitskraj också. Jag har ingen plan efter gymnasiet. Jag vet inte vad jag vill göra.

Man måste inte veta allt med en gång, jag vet. Men jag vill ju det, jag har ju alltid gjort det. Det skrämmer mig som fan att bara ge sig ut där, utan någonting.

Det känns som att allt springer ifrån mig. Jag vet att man ska sluta tänka som jag gör och leva här och nu, annars missar man ju massor som man aldrig kommer få tillbaka. För hur man än gör så går tiden, och den tiden som gått går trots allt inte att få tillbaka, hur man än gör.

Jag jobbar på det. Imorgon är det midsommar och jag ska inte bli stressad för småsaker. Jag ska ta det som det kommer, och bara ha jättekul. Bra plan Linn!

Lucky me

Jag har åkt buss fyra gånger idag. Vad är oddsen att det ska sätta sig en äcklig gammal stinkande alkis framför mig hälften av gångerna?

Jag äger

Kände att det var dags för en ny header! Vad tycks?
Jag tycker den äger. Jag äger!

Nu ska jag se på How I Met Your Mother eftersom min bror laddat ner en till säsong åt mig. Ciao!

Bra försök

Linn Wollbrant säger
oui oui.
k . säger
trebjäee, trebjäee
(vet inte hur man stavar det)
Linn Wollbrant säger
très bien
men bra försök babe

Draktränaren

Bästa Disney-filmen som kommit ut på länge heter Draktränaren. Så charmig, och bra, och ja, allt. Disney liksom.
Här är förövrigt en Spotify-lista med disneylåtar. Den äger. Disney äger.


Lite fina citat sådär

"När vet man att det är slut?"
"Kanske när man känner sig mer kär i sina minnen än den man har framför sig"

Gunnar Ardelius

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre.
Nalle Puh

You can't fight life, so dance while you can.
Kaiser Chiefs, If You Will Have Me

Dream until your dreams come true.
Aerosmith, Dream On

I had a bad day, or two

Igår var ingen bra dag. Jag gjorde mitt bästa framåt kvällen så lite bättre blev den väl, men idag har inte direkt ägt heller.

Draktränaren går på Canal+first såg jag nu så jag bänkar mig framför TV nu. Hoppas på bättre lycka imorgon. Puss vänner!

Kubb, grill och skratt







Hur mycket tycker jag om dom då? Typ hur mycket som helst. Allihop.

Mysig kväll igår med grill, som Joss inte hade planerat, haha. Vi kommer dit med kött att grilla allihop och då säger Joss att vi inte ska grilla.. Som tur är bor hon granne med Majgården så vi knallade dit, köpte grillkol och grillade ändå. Lite kubbspel hann vi med också, och jag är nog inte bra på det! Tacka mig för den dubbla vinsten, laget.

Tror det börjar kännas att det är sommarlov nu, om man bortser från kylan. Värmen, var håller du hus?

Bra där.

Nettan: Vem var det som ringde?
Frida: Hampus.
Nettan: Hampus vem?
Frida: Hampus Eliasson, eller nä förresten, Hampus Fritzl!
Linn: HAHAHA
Frida: Fritzl... Det lät bekant, vem är det?
Linn: Haha, det är ju han som gömde sina barn i källaren och våldtog dom...
Frida: Aha... Åhhh... Va äckligt!!!


Duschfriss


Hello handsome!

Min lilla plutt till lillebror gick ur nian idag. Tiden går alldeles för fort. Stilig som få var han i alla fall, och så fick ni en bild på min nya klänning som jag är fullkomligt kär i. Puss




Finally

Fy va skönt att veta att den sämsta dagen på så länge jag kan minnas är över och att jag får sova, typ.

Imorgon är det skolavslutning för småbröderna. Det blir fint! Puss

Sug

Det var längesedan jag hade en så kass dag. Vill bara att den ska ta slut.
Åker och tränar om en stund. Ciao.

Då vet man

När man somnar när solen gått upp igen, när man spontant slänger sig på första bästa buss åt första bästa håll, när man går barbent, när man dansar häcken av sig med fina vänner, när man sover så länge man vill, när man ligger ute i solen och gör ingenting i alldeles för många timmar, när man äter glass tills man spyr, när man klämmer in alldeles för många saker på en och samma dag bara för att man kan, när man lyssnar på musik och ler för sig själv, när man har konsert för sig själv hemma och sjunger till Kina, när man äger helt enkelt, då vet man att det är sommar.

Dagen efter

Vanliga människor blir bakis efter en fest. Jag får blåmärken....


Så var det sommarlov!


















Fina kusin



Haha, älskar hur mormor kikar fram där bakom!

Jag och mitt knä.

Fuck. Jag tog bort allt jag skrev....

Börjar väl om då:

Hade min sista lektion idag. Har sommarlov imorgon, hur skönt? Lite fina vänner kommer hit och grillar på kvällen är planen, som förövrigt är en Plan B. Först ville vi ju ut och grilla, men eftersom vädret är skit så fick vi ta till reservplanen.

Såhär tycker jag om vädret:


Min mormor säger att man har en kort och en lång sida i ansiktet, och att ögonbrynen aldrig kommer bli helt jämna, men lite jämnare än vad jag lyckas med borde man väl ändå kunna få dom? Blir fan ledsen.

Que?

Åkte till skolan kvart i tio, fick reda på att jag har MVG i både gympa och bild, nöjd tjej! Åt mat, fikade, shoppade med bror, shoppade med Johanna, gick till allergimottagningen, åt thai och pizza i badhusparken, gick till skolan, städade ur mitt skåp och fick med mig allt hem. Bra dag.

Känns helt sjukt att jag är färdig med tvåan. Har min sista lektion imorgon. Min sista lektion i tvåan. Sedan är det bara trean kvar. Och efter det då? Vad gör man då?

Bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin

Jaha, eftersom jag skaffat Bloglovin' (Si sådär ett sekel efter alla andra, jag vet) så får jag väl fixa så jag kan hålla koll på min egen blogg. Var tvungen att skriva det här inlägget med länken för att det skulle funka, om ni undrar.

Puss!

Vid matbordet

Emil: Är jag brun i huvudet?
Mamma: Ja, fast på insidan. Av bajs.

Asså, ibland undrar jag hur gammal min mamma egentligen är? Inte 41 i alla fall...

Det luktar sommar.

Hade en lektion idag. Svenska i 45 minuter med världens bästa Renée. Sedan gled vi omkring, gick till Ica och köpte Tom&Jerry-kex (♥) och så fick vi reda på våra betyg i Fysik A och Matematik D.

Imorgon har jag en lektion, på torsdag har jag en lektion. Livet äger verkligen nu för tiden.

Puss!

Såhär nöjd tjej fick VG i fysiken och MVG i matten:



Borsta håret är överskattat. Cam är underskattat.

Kommer få sota för det imorgon, men vad har man plattänger till?


Grill och båt-åk






Livet!

Fast 5 i torsdags. Benni är bäst.
Liseberg igår.
Altanen idag.

Åker på dansföreställning efter att jag käkat grillat, och sedan är planen att umgås med några fina.

Om en vecka har jag sommarlov.

Livet äger.

Jag är så mycket bättre utan dig.

Om ett år är det min tur!







RSS 2.0