31 januari, 2010

För tillfället har jag 4 saker att berätta:

1. Sverige vann VM-guld i bandy mot Ryssland! De gjorde det dock onödigt spännande med att låta det blir 5-5 och tvinga oss till en förlängning. Där satt vi i bilen hem som på nålar och bara hörde om hur Ryssland forcerade framåt mot vårt mål och så tillslut satte Mossberg bollen i nät så att de vann.

2. Jag hörde på radion idag att muslimer i Danmark är ovanligt antisemitistiska. Tyckte det var ganska komiskt. Jag menar, en muslim i Danmark som hatar judar?

3. Jag har glasögon, men trivs inte alls i dom så jag har alltid linser. Jag tycker det är smidigast med endagslinser så det kör jag på. Bara att ta ut och slänga när jag känner fört. De ska helst inte sitta i för länge då eftersom de bara är gjorda för en dag, men jag är alltid så lat så jag orkar aldrig ta ut dom när jag känner hur jag behöver blinka lite extra för att se något. Det slutar alltid med att jag så gott som drar ut hela ögat när jag ska ta ut dom och det gör ont som fan. Varför lär man sig aldrig?

4. Jag är trött, hur mycket jag än sover, och jag förstår ingenting av mitt kemiprov jag ska skriva på torsdag?

Känner att jag är positiva klubben nu, men va fan. Vem är glad på söndagar?

Lite mer Pirates of the Caribbean

Ja, som väntat så fastnade jag framför filmen! Dock den extra skivan jag fick med "Bonus Features". Det är mer än helcoolt att se hur dom gör allting.
Visste ni förresten att han som spelar Bill eller vad han heter i Love Actually, ni vet, han som sjunger den där fula versionen av låten som man alltid får på hjärnan? I alla fall, det är han som är Davy Jones! Och Keith Richards i Rolling Stones (Ja, jag fick kolla upp på nätet vilket band han spelade i) är Jack's pappa, som jag inte minns vad han heter nu bara för det.
Det är annars helt galet hur mycket pengar dom lägger ner på specialeffekter, musik och allt annat. Det måste gå flera miljarder.

Och ja, i slutet på trean så var det en scen där Elizabeth och en liten pojke stod vid havet och såg när Will kom. Det var lite klurigt eftersom den kom efter alla eftertexter. Jag menar, vem sitter och kollar på alla eftertexter egentligen?

Pengar är förövrigt rätt svårt att få grepp om. För alla pengar som man betalar går ju till någon annan som i sin tur kommer betala med dom som i sin tur kommer betala med dom osv. Så egentligen borde det ju finnas lika mycket pengar hela tiden? Det är också rätt klurigt.


29 januari, 2010

När vuxna människor åker buss verkar de alltid så rastlösa.
Vi ungdomar sitter och sover, pluggar eller lyssnar på musik. De gamla verkar mest tillfreds med stituationen men de vuxna som är runt 40 kanske, de verkar bara så himla rastlösa. De kan inte sitta still, de måste han något att läsa, något att göra, och hela tiden kollar de om de inte är framme snart.
Sämre att man inte bara sitter ner och njuter av tiden man måste sitta ner och stressa av? Hur ofta gör dom det liksom?

Känner att jag har kontroll nu. Någorlunda. Och ja, bara för att jag säger så kommer allting skita sig inom kort. Tro mig, det gör det alltid.
Vart tog denna veckan vägen förresten? Den bara försvann. Hoppas att jag hann med att göra en del..

Karin talade även om för mig att det kanske ska komma en fjärde Pirates of the Caribbean film. Hade hon hört någonstans i alla fall. Och det skulle tydligen vara en bild/scen på Elizabeth och en liten pojke på en strand i eftertexterna på den sista filmen så detta ska jag kolla upp genast! Bli heller inte förvånade om jag får sådant sug efter att se en av filmerna så att jag inte kommer tillbaka och uppdaterar om hur det egentligen var. Jag är nämligen helt besatt av filmerna för tillfället.

Hej sålänge!

26 januari, 2010

Hm, har suttit här och funderat på ett inlägg en stund. Kan börja med att säga att min mamma är världens snällaste som tänker betala det nya objektivet jag vill köpa och ett uv-filter till det!

Sedan så håller vi på med något sk. projekt i skolan som ingen av lärarna har det minsta koll på som bara gör mig alltmänt stressad och förvirrad. Vi vet när det ska vara klart, men inte hur mycket tid vi får i var och ett av ämnena. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra men vi vet att vi ska göra massor. Lärarna har svårt att svara på frågor för de har pratat ihop sig otroligt dåligt så allting är bara så himla förvirrande.
Jag blir jättestressad när jag inte vet vad jag ska göra.

Nu har jag även skickat iväg ett mail om sommarjobb, tänkte att det kanske vore något. Tänkte även läsa engelska och försöka få lite klarhet i vårat projekt ändå. Det blir nog bra tillslut. Benjamin talade om för mig att jag skulle vara med Rasmus på lördag och att han kanske skulle vara med... Det är spännande när andra talar om för en själv vad man ska göra!

Take care m8s.
(Hehe, jag är så himla c00l)


Såhär känner jag mig just nu! (och ja, jag har upptäckt det roliga med cambilder)

25 januari, 2010

Såhär känner jag för mitt kommande svenska prov, att vi ska ha kemiprov nästa vecka, att jag inte riktigt förstår vårt projekt-grejs, att jag har en engelskatext att läsa som jag inte förstår något av och ja, det var nog det! Att det är måndag kanske inte är världens roligaste heller. Och jag behöver mitt objektiv med, hoppas det hinner komma tills på torsdag för annar är jag rökt, eller stekt, eller något annat. Grillad kanske?
Såhär glad hade jag varit om jag kunde prata franska flytande, om det var fredag och jag slapp göra något i skolan. Det hade även varit helt okej om jag hade 3 min till skolan som jag hade idag.

Vad är grejen?

Ursäkta, men vad är poängen med att man gör en riktigt dålig låt och sedan gör en musikvideo där man går runt naken på stan?


Fattig eller rik, rik eller miljonär.

På en samhälls lektion vi hade häromveckan så kom vi in på ämnet fattigdom.
Vad är man när man är fattig? Är det när man inte har råd att köpa de dyra märkeskläder man vill ha, när man inte har någon dator eller är det när man inte har något hem och inte har mat för dagen?
Samtidigt är det otroligt svårt att få grepp om det när man inte sett det med egna ögon. Vi vet att det har dött 4 miljoner judar i Auschwitz och Birkenau men det blir så oerhört mycket verkligare när man har varit där och sett att stället existerar. Jag vet att det dör hundratals barn i Afrika varje dag men jag har inte sett det själv så det är så enkelt att bara ta avstånd. Samtidigt som jag självklart vill hjälpa dom på alla sätt, alla människor förtjänar ett anstidigt liv, så är det så mycket enklare att bara ta avstånd från det. Eftersom det inte är något som gjort ett särskilt stort avtryck på mig kan jag välja bort det så enkelt. Tycka att världen går under här hemma för att jag inte har någon pappa men ändå lever i lyx jämfört med så många andra. Jag kan välja att inte se något annat än min verklighet och det gör jag så ofta så att jag nästan får dåligt samvete. Är man självisk om man inte orkar bry sig om världens fattigdom och katastrofer för att bry sig om sig själv?

Fattigdom är ett så stort begrepp, det är så svårt att veta. Här är man fattig när man inte har någon dator och i Afrika är man fattig om man inte har mat och vatten för dagen.

Vi kom även inte på ämnet sociala skillnader. Att man klassas som brat om man har bakåtslickat hår och mycket pengar, man klassas som det om man ser ut så, det som man har det osv osv. Det handlar om att döma människor. Vi vill stoppa dom i fack för att enkelt kunna döma och slippa ge alla en chans. Vi vill inte ta oss tid att lära känna människor, det är så mycket enklare att stoppa ner dom i ett fack och säga: Du är såhär för du ser ut såhär!
Så tragiskt egentligen.

Godmorgon!Pizza à la Linn

Tro det eller ej, men jag har lyckats laga en hel pizza själv! Och: Den blev god!!
Mina matlagningskunskaper är minst sagt begränsade och även om det inte är det svåraste på jorden att göra en pizza så är jag ändå ganska stolt över mig själv..
Fick precis ett sms av Benjamin om att jag får öppna en restaurang och han erbjöd sig även att vara servitör så jag ska nog fundera allvarligt på detta förslaget. Det hade ju varit något att se honom springa omkring i söta kläder och servera folk hit och dit menar jag!

Jag mår bättre nu, tror jag. Jo, det gör jag nog minsann. Det kanske behövdes ett bryt och lite helg? Troligtvis. Givetvis Malle. Där har vi ett till!

Hm, egentligen har jag nog inte något att skriva. Eller, jag skulle kunna skriva vad jag tycker om det vi lyckades komma in på och diskutera på Samhällskunskapen, men det skulle nog ta lite för mycket energi och tid. En annan gång, kanske. Jag ska som sagt inte säga för mycket för i den här bloggen vet man aldrig riktigt, hehe.

Nu ska jag försöka smälta min utomordentligt goda pizza och fortsätta vänta på min pojkvän. Puss

Lättroad_tjej_93


(Ops, upptäckte nu att det var två likadana med, men jag orkar faktiskt inte ändra, tror ni överlever)

22 januari, 2010

Tänkte skriva något bra, men upptäckte att det gick en buss en halvtimme tidigare än jag trodde så jag tar den. Nu har jag fått någorlunda ordning på min iPod. Tack gode Gud för att det fungerade, annars hade jag nog gått under.
Ha en bra fredag, för det tänker jag ha. Pussis

BRA LINN

Oj vad jag inte blev glad när jag insåg att jag än en gång lyckats med konststycket att ta bort så gott som all musik i min ipod. Detta enbart för att jag skulle få plats med att synka musiken från Spotify (som jag köpte idag, ja. Få tummen ur röven kallas det). Jag blir så trött. Ska jag ägna hela natten åt att sitta uppe och kopiera in låtar då alltså? KUL

SÖT


Det gör ont.

Tänk dig att allt du gör påminner dig om något som gör ont.
Det är så det känns, tror jag.

Varje dag när jag kommer hem från skolan så ser jag någon annans bil på uppfarten, inte pappas. Jag går in genom garagedörren, det gjorde jag aldrig när pappa levde. Jag ser Runo varje dag, istället för pappa. Jag åker till skolan och önskar att jag kunde fått skjuts med pappa. Jag sitter med mina mattetal och förstår inte ett piss samtidigt som jag vet att pappa hade kunnat förklara så enkelt. Allt jag gör, allt jag säger påminner mig. Varje gång jag träffar Eric önskar jag att pappa hade fått träffa honom. Varje dag jag går upp önskar jag att pappa också gjorde det.
Jag vill det så mycket. Så mycket önskar jag att jag bara fick en dag. Åtminstone en chans att säga hejdå på riktigt. Kanske ett telefonsamtal. Någonting.

20 januari, 2010

Idag talade min klasskompis om för mig vad leukemi var.
Som om jag inte redan visste det? Som om jag inte är bekant med de flesta sorters cancer? Som om jag behöver påminnas om att jag vet? Som om jag behövde det? Som om hon kunde veta att jag känner så? Nej, ingen vet. Ingen ska behöva veta. Jag vill inte att någon vet. Det blir för mycket då, på något sätt.
Men varför ska jag alltid vara så förbannat stolt och klara allt på egen hand? Varför kan jag inte ge upp, falla ner, gråta, berätta, få förståelse? För jag vill inte det. Jag vill vara som alla andra. Jag vill inte vara annorlunda.

Jag skäms över att det gör ont i mig. Jag vill inte att någon ska veta. Varför är det så?
Jag vill ju inget hellre än att någon ska ta mig i sin famn och viska i mitt öra att allting kommer bli bra. Jag vill bli vaggad fram och tillbaka tills mina tårar tar slut. Jag vill vara tre år igen, känna mig minst på jorden, försvinna för en stund.
Varför går jag då hemifrån? Varför vill jag inte att någon ska veta? Varför går jag inte till min mamma och säger att jag är ledsen? Jag vet ju att hon kommer vagga mig i sin famn.
Jag är rädd.
Jag är rädd för att prata om det, jag är rädd för smärtan som väller upp och fyller ut varenda skrymsle i min kropp. Jag är rädd för att göra fel, att vara fel.

Jag vill ha bekräftelse men jag vågar inte visa att jag vill det?

Jag delas på mitten vilken sekund som helst.

Aktiv är mitt mellannamn

Okej, där ljög jag.

Men jag har inte riktigt varit hemma och än mindre haft tid/ork att skriva blogg. Förresten, varför håller jag på och ursäktar mig hela tiden? Det är ju inte direkt så att någon klagar.

Förövrigt mår jag piss idag. Jag har varit nere hela dagen. Inte orkat. Inte velat. Jag har gråtit en skvätt. Ganska många skvättar.
Jag har undrat varför ingen kommer och kramar om mig. Inte velat att någon skulle ens se mig. Undrat varför jag inte vågar gå in till min mamma och visa att jag är ledsen. Undrat varför jag är okapabel till att ta första steget. Hatat att jag lipar. Inte orkat höra av mig till någon och vara en belastning. Undrat varför det drabbar mig ens en gång. Velat skada mig själv. Nästan slängt min kamera i vattnet.

Jag förstår människor som skadar sig själva. Jag förstår att de vill komma undan smärtan inuti för jag vill det precis lika mycket. Jag fryser hellre så jag skakar än gråter så jag skakar. Jag skulle bryta varje ben i kroppen en gång för att slippa känna som jag gör nu. Jag orkar inte mer.
Ta bort det bara, okej? Jag vill inte vara med längre. Jag hoppar av, ger upp, slutar, stannar. Jag vill inte mer.

When nothing goes right, go left

Hur mycket älskar man inte att ha rätt? Det finns knappast en bättre känsla..

Eric visade mig några scener ur The Big Bang Theory (?) igår. Det är inte så noga vad den handlade om, kan lägga upp den här så får ni se själva. Poängen var i alla fall att de snackade om någon snubbe som det sedan när vi kollade upp det visade sig vara en skådespelare i Star Trek. Hallå, vad är Star Trek liksom? Borde man veta det tycker jag, och det borde man tydligen enligt honom. Han påstod till och med att det var allmänbildning men jag höll inte alls med.
Jag skickade i alla fall ett sms till Benjamin och frågade om han visste vad det var och det visste han tydligen, till Erics stora lycka. Eric påstod sedan att Linnéa garanterat skulle veta vad det var för något. Han var så säker att när jag nekade och sa att det visste hon minsann inte alls så slog han vad om 20 kr och att den som förlorade skulle få sova på golvet.

Vem tror ni fick sova på golvet?

Hehe, precis. Självklart hade jag ju rätt när vi sedan frågade Linnéa så när vi kom hem fick Losern med stort L snällt lägga sig på golvet! Det var längesedan jag var så nöjd, haha. Gud så patetisk jag är, men det kändes så skönt att för en gångs skulle ha rätt eftersom jag får ha det mer sällan nu på NV.

Idag när vi åt frukost så frågade vi även min mamma om hon visste vad det var, Star Trek då alltså.
- Självklart, sa hon. Det vet ju till och med Emil vad det är. Vi har ju den filmen!
- Mamma, nu tänker du på Star Wars?...
- Ja just det ja.. Men, Star Trek handlade väl också om rymden?

Mums, 2-1 till mig!


100116

Idag fyller världens bästa Anna Linnéa Perkman 17 år.

Oj vad jag skulle skrivit något fint här men det är totalt tomt. Kan ju säga att hon är min allra bästa vän någonsin och det finns ingen som hon. Jag älskar henne galet mycket också (eheheh, lite fjortisvarning på den, hmm) Jaja, nu ska jag klä på mig (Ja, det är helg)

PUSSIS!


14 januari, 2010

Josefin har helt rätt, dagis kallas det.

Jag har egentligen inte så mycket att skriva om. Ska knåpa ihop det sista med Linnéas present, hehe. Jag vet att du är nyfiken hjärtat! Men det får vänta tills imorgon.

Annars har jag MVG i Matte A, hur bra är man inte? Jag ska nog börja säga det minst en gång om dagen, att jag är bra alltså. För det är jag egentligen. Även när jag tycker att jag inte duger till något och är sämst i världen så är jag riktigt bra. Det finns inte mycket att klaga på. Jag är en positiv människa, jag har underbara vänner runt omkring mig, jag är bra på innebandy (ibland i alla fall) och mina betyg kan inte en kotte klaga på.
Ville bara få sagt det. Tror inte det lär skrivas så ofta här, hmm...

Just det! Jag och mamma gör julgodis. Så vi har till jul liksom!

Eh nej, inte så vi har till jul.. Vi missade bara att göra det innan jul och ja, bättre sent än aldrig!

Linn ringer till Eric men han svarar inte.
Linn: Men svara då ditt köttmongo....
Klick
Eric: Sa du köttmongo?


Rasmus Henriksson är söt!

lycka till...

Förlåt, men jag måste få ur mig det:

Kan ni inte bara lägga av att bete er som treåringar?! Jag dööör. Allvarligt. Vi går fan på gymnasiet, inte i första klass i grundskolan. "Jag är lyckligast i världen, älskar dig mest!!!" Ehh, hallå? Ni har varit tillsammans i en kvart? Frågade ni chans eller? Jag blir bara så arg. Man älskar inte någon mest av allt i hela världen efter en dag. Man kan tycka om varann mycket men man är fan inte lyckligast i världen och superduperkär och allt sånt där efter en jävla dag. Hallå, chilla på det? Mmmmmoooogeeetttt. Typ så känner jag. Gud. Vilken nivå.

Och är man ihop eller tillsammans eller ett par eller vad fan ni nu kallar det så kan man väl i alla fall heja på varandra? Jag hade aldrig i hela mitt liv gissat på att det var som det är om ingen hade sagt det till mig. Och så länge? Hallå? Vilken klass går ni i? Uppenbarligen samma som de ovan. Herre min gud. Väx upp eller något, vi fyller 18 nästa år. Då är ni menade att vara vuxna människor.... Hmm.. GOOD LUCK!!

13 januari, 2010

Idag har jag nätt och jämt lyckats hålla mina ögon öppna, och det är ingen överdrift. Jag har varit så sjukt trött så jag vet bannemig inte vart jag ska ta vägen.

Ska träna idag, det är rätt gött ändå. Även om jag inte känner alls för det. Har lyckats låta bli att äta godis och sånt där riktigt länge nu, go mig! Och snart är det fredag och jag har aldrig längtat mer..

Var ju förresten hos läkarn. Han sög. Men i alla fall, det var inget fel på mig, möjligtvis var jag lite tjock över ryggen där jag har ont. Han tyckte vi skulle gå till sjukgymnasten men det orkar jag nog inte. Kommer ändå bara få massa löjliga övningar som jag ändå inte kommer göra. Hoppas att det är något allvarligt så jag får bestående men och kan komma och knäppa honom på näsan. Ungefär så känner jag. Jag tycker verkligen inte om att gå till doktorn. Man känner sig så, korkad? Dom typ ser ner på en och det är precis som att dom tänker: Varför är du här nu då din klenis?
Nej, det gillar vi inte.

Nu ska jag pilla lite med småsaker, kanske knåpa ihop en liten extra present till världens bästa vän som fyller år på lördag. Lite plugg ska jag nog hinna med också. Puss mina vänner!

Nödvändigt hjärtat.

Oj vad jag inte orkar blogga. Jag spelar match idag. 20.30. I vinberg. ONICE. Jag är hemma typ 00.00. Hej död Linn. Hejdå tråkig blogg.

Fniss. Men seriöst, jag orkar nog inte ändå. Hehe. Hejdå. Igen.

KUL

Kul att jag letar efter en låt i ungefär 100 år på Spotify och så visar det sig senare att den inte ens finns. Då blir man glad. Nu ska jag sova. Hejdå.

100110

Nu har jag jag beställt framkallningar på en del bilder, kul!
Ska bara fixa Spotify Premium någon dag också så är jag nöjd för ett tag framöver..

Idag ska jag spela match, är inte så fruktansvärt pigg på det faktiskt, men det blir väl kul!
Älskar att snön ligger kvar, ska nog gå ut en sväng snart. Ska bara klä på mig och sätta i linser först, haha. Katastrof, klockan är snart 13.00 och jag har inte ens borstat tänder än?

Gud vad jag svamlar. Hejdå.


bezt

Jobba är överskattat

Runo: Nu när jag åker bort får du hålla ställningarna hemma och göra mina sysslor nu då Linn!
Linn: Ja, det blir väl inte så himla svårt att ligga i soffan och säga att jag måste jobba...

070110 eller 100107?

Hallå i stugan.
Idag har jag gjort min första skoldag detta året, hmm.. Vi hade franska och var sedan på reningsverket. Allt var brunt och äckligt och det stank, inget att rekommendera. Jag och Frida sprang sedan tappert till bussen för att hinna med en som det senare visade sig inte ens gick. Vi tog istället buss 746 som till min lycka körde omvägen förbi min hållplats.
Därefter mötte jag upp min bror och drog honom i en egen designad pulka halva vägen hem.
Nu sitter jag här och solen har precis gått i moln så jag slipper bli bländad.

Mamma har fixat tid hos läkarn med tanke på att jag mått så konstigt på sistone. Oturligt nog så är tiden i Åsa, 45 minuter innan det är menat att jag ska skriva Svenska-prov i Kungsbacka. Får se hur jag löser detta. Vill ju helst inte släppa tiden eftersom det är så svårt att få en ny. Det löser väl sig så småningom, som allt annat.

Funderar på om jag ska sätta mig och göra lite matematik, har dock ingen aning om hur långt vi ska ha kommit. Gör väl några sidor. Det skadar ju aldrig att ligga före faktiskt. Min hjärna börjar vakna ur sin vinterlovsdvala, äntligen.

Bye!

Tredje inlägget idag, rekord?

Jösses vad duktig jag har varit idag! Jag har gjort allt jag skrev att jag skulle och lite till. Nu ska jag dessutom gå och lägga mig vid 9 så att jag orkar gå upp imorgon också. Och nej, tro inte att jag vill vara i skolan, men jag är helt slut efter att gått upp 06.15 idag så jag behöver verkligen sova.

Har alltså redigerat klart 4 av 5 mappar bilder, satt upp min kalender på väggen, bestämt vad jag ska ha på mig imorgon, städat, putsat mina skor, varit ute och gått, pluggat (lite grann i alla fall, bättre än inget alls) och tagit reda på vad det är som tickat i mitt rum och fixat det.
Kan alltså gå och lägga mig med gott samvete.

Dessutom ringde Daniel och Lasse precis och frågde om dom kunde få köpa en julmust av mig, haha. Fråga mig inte varför, de har väl glömt köpa cola och ska antagligen lana eller något liknande. Godhjärtad som jag är sa jag självklart så de är väl på väg hit snart kanske..

Slänger in en bild eller två och går och lägger mig sedan! Puss
bästa bror ♥

Jag är ganska bra ändå?

Okej bloggen!
Det här har jag åstadkommit hittills idag:

- Städat (dock inte dammat, tänkte försöka mig på detta senare)
- Hittat det tickande ljudet och åtgärdat det
- Redigerat massor med bilder. Någon som vill se?
- Putsat mina skor
- Inte småätit, värt att notera
- Bestämt vad jag ska ha på mig imorgon och tagit reda på när jag börjar.

Jag ska fortsätta min dag med att:

- Äta middag
- Gå en promenad
- Plugga svenska och matematik
- Kanske hänga upp min kalender

TO DO

Att-göra-idag-lista:

- Redigera bilder!!!
- Plugga
- Gå en promenad
- Städa på mitt rum.
- Ta reda på vad det är som tickar på mitt rum (nej det är inte klockan, det är nått annat) och fixa det innan det tar kol på mig
- Hänga upp min kalender på väggen

Troligvis kommer inte ens hälften bli gjort, men jag gör så gott jag kan. Återkommer med resultatet, eheh.

Fotnot: (Heter det så?) Jag har även smörjt in mina skor med skokräm så att dom är rena och fina! Duktiga jag.

Modern konst

Utanför mitt fönster ligger det just nu en enorm snödriva och runt mitt hus ligger det i allmänhet enormt mycket snö. Inte så svårt att räkna ut att megabebisen Runo skulle vara ute och leka men att han skulle befinna sig utanför mitt fönster var lite svårare.
Det gjorde han i alla fall (iallafall?) och han slängde även ner en liten cykel i den enorma snödrivan...

Runo: Det kallas modern konst!

Ja, alla har vi då olika syn på konst..


040110

Jag är verkligen frälst av musiken i Pirates of the Caribbean filmerna. Så galet bra. Kan aldrig lyssna mig mätt. När skolan börjar ska jag skaffa Spotify Premium så att jag kan lyssna all day long. Det kommer bli så bra.

Annars har jag inget att säga. Vi spelar Gothia nu och det är sådär, på nått sätt. Men men, kämpa på, eller nått. Hmm.

BLÄ. Hejdå.


ni är det bästa jag har.

030110

Jag lovar så mycket som aldrig blir av. Tror inte jag ska säga någon mer gång att jag ska redigera alla mina bilder för det kommer ändå alltid något annat emellan.

Nu t.ex. ska jag snart åka ner till gympasalen och samlas till Gothia som vi spelar i Lundbystrand? Sedan när jag kommer hem är det packa upp snabbt och sedan upp till Sjöarn med Linnéa. Kommer garanterat inte orka redigera några bilder när jag kommer hem. Och imorgon så spelar vi Gothia igen, tror jag iallafall. Så, det får bli när det blir (Läs: Aldrig)

Något jag alltid blir tveksam till hur man skriver är i och för sig och i alla fall. Dras dom ihop eller inte? Iochförsig, iallafall. Lika svårt varje gång.

Nu ska jag packa, tagga och ta mig något att äta! Wish me luck. Bye


favoriten ♥

010110..

Ja, igår blev väl inte riktigt som det var planerat kanske, men det gick tillslut.

Är det meningen att man ska känna något nu? (Varför smyger det runt en katt på min tomt undrar jag också?) Är det nu man ska känna att "WOHO, nytt år - nytt liv!" eller "Yes, 2010 kommer bli så bra!" ?
För så känner inte jag. Jag fryser och har ont i magen. Jag är tom liksom, och min lins skär in i mitt öga.

Vet jag vem jag är? Jag tror det, men hur vet man det? Hur är man säker liksom? Nej, jag vet nog inte ändå. Eller, skit samma. Varför ska man veta det?

Funderar på om jag ska göra några havreflarn, men om jag gör det så får jag nästan göra till alla, och vi är 9 pers just nu.. Det blir ganska många havreflarn liksom. Dock är jag riktigt sugen så det kanske blir det ändå.. Får fundera på det alltså. Behöver något gott nu när jag bestämt mig för att redigera klart mina bilder. Kanske till och med ska ta med datorn till köket så att jag inte har något internet? Hm, det tål att tänkas på.

Hej sålänge!

RSS 2.0