Breathe


Hej självmordsbenägen tjej

SKA ALDRIG MER LÅNA UT NÅGONTING TILL NÅGON. FAN.

Min bror skulle låna min hårddisk och se på film. Vad händer? Två trådar i sladden viker sig och går av så nu får den ingen ström och fungerar därmed inte. Den är köpt för hundra år sedan så vet ju inte om jag kan lösa en ny sladd heller. GRÅTFÄRDIG ÄR JAG. Vill inte. Alltså. Fan.

Kom hem från ett askul step-pass, pepp som fan på lång sovmorgon, gym och Liseberg imorgon med min nya väska som är asfin, och så händer detta. Gräver en grop och lägger mig där för all framtid typ. Helvete.

Googla svordomar och gråt så hamnar du i detta inlägget typ. Fan. Fan fan fan. Säger som Thåström, fan fan fan. Fan.

Som en röd tråd

Bestämde mig för att ta ett bad för någon timme sedan, och oj vad det var skönt. Kröp ner i det varma vattnet med En komikers uppväxt av Jonas Gardell som jag läste dom första 40 sidorna av. Vet inte riktigt än vad jag tycker, men vi får se.

Så nu sitter jag här, nyduschad, med fingrar och tår som russin, och funderar på om jag ska göra Benni till viljes och gå ut en sväng med honom. Nymålade naglar. Genomskinligt dock, men huvudsaken var att det gamla slitna försvann.

Känns som det är en förkyldning på g. Nyser mest hela tiden och har börjar bli lite snorig. Trevlig information där kände jag, men whatever, min blogg.

Avskyr att så lite gör så mycket med hur jag känner mig och mitt humör. Blev gråtfärdig när jag missade bussen. Tyckte att hela världen gick emot mig när jag skulle boka ett pass på Friskis och så var det fullt. Bokade mig som reserv och nu när jag fick passet så blev allting helt plötsligt mycket lättare?

Vet att jag borde ta tag i både fysiken och matten på allvar nu också. Det är ändå Matte E och Fysik B liksom, inte att leka med längre, men det går liksom inte. "Det löser sig" funkar inte längre, men det går på nått sätt inte riktigt in. Borde sitta en stund då och då, borde ta hem boken, borde, borde, borde. Men nä. Det blir ju inte så. Tyvärr.

Sammanhängande inlägg osv.
Puss!


we heart it


Ibland bara ler man.

Sitter hemma i min säng, i ett tomt hus och njuter.

Njuter av tystnaden, trots att jag inte ens lyssnar på den. Njuter av att kunna göra vad jag vill utan att någon kommer och skriker på en. Njuter av att redan känna träningsvärken komma krypande. Njuter av min nya favorittröja som är gosig som få. Njuter av att bhn jag skickade efter från Nelly verkligen passade.

Njöt gjorde jag dock inte fullt så mycket när jag satt i ösregnet och väntade på en buss efter gymmet, tills jag insåg att den gick åt andra hållet och att jag precis missade den och var tvungen att gå till stationen. Dyngsur och förbannad klampade jag in på Kungsmässan och köpte mig en chai för att lindra lite. Det funkade rätt bra ändå. Insåg att det inte var så långt från gymmet till Kungsmässan som jag tyckte från början..

Och nu sitter jag här. I myströjan, mysbyxor och bara ler.

För oavsett hur mycket det regnar och hur mycket det värker inuti mig så har jag världens finaste människor runt omkring mig. Och jag är så glad för det. Så glad att jag nästan gråter.


Mina favoriter av alla favoriter. Bäst, i alla kategorier.

Finns ingen som Benni.

Ingen som Beda heller, men kunde inte hitta någon bild, ledsen babe.

Fan vilket fjäskinlägg. Men vad jag vill säga är att jag är så himla glad att jag har er, allihop. Och många fler, som inte får plats här idag.

Puss.

iPhone bilder


En viss Josefin fyllde år i onsdags, så Johanna och Frida hade bakat übersmaskiga cupcakes!

Startade upp min skoldator! Det märktes att den inte vart igång på ett tag... Gången efter denna uppdaterade den 26 uppdateringar också, haha.

Vinglade omkring i mina ursnygga skor på väg till Josefins middag.

Där vi åt sånt här gott till förrätt.

Och sånt här mumsigt till efterrätt! (Glömde ta kort på varmrätten, men det var fläskfilé och potatisgratäng om någon undrar.)

Sedan byggde vi en vindsnurra som inte kunde snurra och egentligen var den näckros.

Det du inte såg






TOMT HUS

Hur fan tänker du människa?
Du kan ju inte ha alla hemma. Inte ens en liten jävla dvärg är hemma hos dig.

Det du inte såg

Vi fick order av Renée att gå och låna en bok på biblioteket som ska vara utläst tills på onsdag nästa vecka. Mitt i all hast gick jag förbi Patrik Sjöbergs bok Det du inte såg, som jag velat läsa jättelänge. Tog tag i den och fick med mig den hem också.

Nu har jag läst både läx-boken och nästan 130 sidor av Patriks bok. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Man läste så himla mycket om det i tidningarna men eftersom jag var så liten när Patrik var stor och hade sin karriär så vet jag ju ingenting om Viljo och hade ju knappast bildat mig en uppfattning om honom. Jag förstår bara inte hur man kan göra så mot ett barn, och hur man som barn och sedan vuxen inte greppade att det var fel och gjorde något åt det.

Varför kom han ut med det här när Viljo var död? Varför konfronterade han honom inte när han levde? Ville han inte att Viljo skulle kunna försvara sig?

Nä, det är lite lurigt det där.

Fina saker




Slutar aldrig förundras över hur fint vi bor och hur bra vi har det.

Ska man skratta eller gråta?


Near to you

He and I, it's somethin' beautiful
But so dysfunctional, it couldn't last
Loved him so but I let him go
Cause I knew he'd never love me back

Such pain as this
Shouldn't have to be experienced
I'm still reeling from the loss
Still a little bit delirious, yeah

Near to you, I am healin'
But it is takin' so long
Cause though he's gone and you are wonderful
It's hard to move on
Yeah, I'm better near to you

Svengelska..

Tjena bloggen!
Kände att det blev väldigt mycket modebloggning igår, med skor och allt. Lovar att jag inte ska tråka ut mer med detta i fortsättningen.

Idag var jag på gymmet för första gången på en månad typ, mer. Skönt! Känner redan hur jag har träningsvärk i magen dock.. Otränad tjej, tjena!

När jag kom hem satte jag mig framför TVn och kikade på Fast five med Emil. Till mitt stora förtret var den inte textad så fick ju sitta och översätta halva filmen för honom... Bra där! Känner typ: Väx upp lillskit och lär dig engelska! Eller nått.

Nu tycker jag att Elin Persson ska svara i sin telefon för jag behöver prata med henne....

Puss!

Skor, skor, skor och skor.

Mamma tvingade mig att rensa garderoben där nere och så fick jag order av min kusin att slänga upp bilder på mina skor på bloggen, så here we go:

Ett par av mina absoluta favoriter. Så sköna att gå i också. Extra plus i kanten för dessa alltså. Minns faktiskt inte vad det är för märke, och resa på mig för att kolla orkar jag inte, så ni får helt enkelt överleva!

Fr. vänster: Vagabond, Depeche, random affär i New York, DinSko.
De två högra är riktiga mördarklackar så att gå i dom är väl inte det lättaste, men jävlar va snygga dom är på alltså!

Som sagt, skor, hehe.

Vagabond och Vagabond här också. De vänstra är lite sönder och har blivit lite stora, sörjer fan. De högra är bäst sommarskorna ever. Jag och mamma köpte dom tillsammans (mamma betalade, hehe) men hon har inte använt dom en gång..

Vagabond och Vagabond här också. Märks inte alls att jag är ett groteskt stort fan av Vagabond..
Iallafall, dom högra är mitt första par som jag totalförälskade mig i. Det är hål rakt igenom på båda skorna nu och man kan inte gå på grus för det gör ont i fötterna, men jag har inte hjärta att slänga dom. Har dom till Ica typ. Dom högra köpte jag för att jag älskade dom högra så mycket, och nu är det hål i dom också. Tror jag går konstigt?

Flipfloppen minns jag inte alls vad dom kommer ifrån faktiskt.. Hade ett par andra som gick sönder i somras från Thailand i storlek 47, så himla roligt!
Dom till höger är Sthlm DG (Tror jag det står i va?) och dom köpte jag till pappas begravning minns jag. Eller runt då i alla fall, dvs. 5 år sedan, minst. Fiffigt med fötter som slutat växa!

Och sist, men inte minst, mina bebisar. Från Clou. Hade dom nog varje dag i vinter nästan. Kärlek vid första ögonkastet, finns inte mycket mer att säga!

Sen står det kvar fyra par Converse och min nya absoluta favoriter (också från Vagabond) nere i garderoben, men dom tänker jag inte visa nu. Det får väl bli när det är deras tur att plockas undan kanske.
Puss!

Lördagsbravader

Igår åkte jag hem på middag till Lisa.

Jag och Elin gick fel, så vi fick gå tillbaka till en spegel.

"Hej, jag bor på Sextantvägen!". Dog ju lite. Bästa vägen någonsin.
Hårda som sten.

Vi såg ett rådjur! Jag älskar rådjur. Så himla fina. Graciösa typ. Hur smidiga som helst, och deras ögon. Man smälter ju typ. Kan man ha ett rådjur hemma?

we heart it



Shar-pei

Hade dödat för att ha en sån här i min säng just nu alltså..



Letar kreativitet



iPhone bilder

Det här har jag gjort på sistone:

Kollat på Jonte när han spelade match, men var bänkad på grund av sin fot. Han såg ensam ut.

Kollat på fotboll (igen, typ det enda jag gjort) med Alice. Hon tyckte det var varmt.

Skrattat åt en liten tjej som drog i Alices koppel.

Torkat mig om munnen med femhundralappar.

Ätit god mat!

Sett en gullig sko hänga i en buske.

Sett på Disneyfilmer och ätit godis hos Johan!

Gått hem i månsken.

Ätit en flinga som såg ut som ett hjärta (eller en tupp som Jesper sa...)

Fotat vatten med Emil!

Bakat havreflarn med Emil, som tyckte det såg ut som bajshögar innan dom blev platta...

Vart hemma hos Rasmus och hälsat på hans sköldpadda som alla önskar livet ur.

Kännt mig hotad från mitt skåps förre ägare som vet vart jag bor?

Vart ute och gått med världens absolut bästa i alla kategorier, och insett att Åsa är fint.

Skolstart osv.

Hej bloggen!

Skolan har börjat. Har gått två dagar, och det äger brutalt. Mitt schema ska vi inte ens snacka om. En lektion på torsdagar, en på fredagar och en på måndagar, var tredje måndag, annars två. Förstår inte riktigt hur jag kan ha så lite lektioner, men jag klagar inte!
Fick ett överskåp också. Hade seriöst avlidit om jag fick ett underskåp.. Så, kort sagt, detta skolåret ser ut att bli hur bra som helst.

Gick förbi Bikbok häromdagen och såg att dom har fått in mina favoritbyxor igen. Ett par tighta svarta jeans med hög midja. Blev överlycklig, gick in och satte över pengar för att köpa dom dagen efter.
Fick seriöst panik när inte ett enda av paren passade. Storlekarna bråkade verkligen med mig, så jag gav upp, trodde att jag blivit fet och gick hem.

Ställde mig på vågen i morse, insåg att jag inte alls blivit fet och gick dit idag igen för att hitta ett par som passade. X-antal minuter senare kommer en väldigt nöjd tjej ut från Bikbok med nya jeans och en fräck tröja man fick på köpet!




essentiellt







you're my number one


we heart it


http://weheartit.com/entry/13406341

killing me softly

Uäh. Idag suger, brutalt.
Helt jävla sjukt mycket alltså.
Vill bara lägga mig ner och gråta.
Inte en muskel i kroppen vill röra sig.
Sjukt.

Dagens i-landsproblem

Jag och Rasmus bestämde oss för att se alla Harry Potter-filmerna och sedan gå och se den sista på bio. Vi började i onsdags men datorn krånglade så himla mycket när vi skulle koppla ihop den med TVn så vi hann bara se två. Därför bestämde jag mig för att bränna resten på skivor. Så tänkte jag att jag kunde se en film under tiden, Pirates hade jag tänkt mig. Hämtar skivan och allt, tills jag inser att jag har ju redan en skiva i... Så nu sitter jag och glor på skärmen och väntar på att allt ska bli klart, bra där Linn..

Note to self

Måla inte med glittrigt nagellack framöver. Det tar ju bara en halvtimme och åtskilliga pads att ta bort.

Har legat på altanen och lapat sol idag. Duschat, rakat benen, fönat håret, fixat naglarna, klippt tånaglarna, tagit ögonbrynen (som jag förövrigt satt på tillväxt, det går sådär..). Rena rama spat! Skönt, det behövdes.

Planen för ikväll ser ut som följande: lite bilkörning till Kungsbacka och därefter ska jag kika på herrarna när dom möter KIF på Tingberget. Fotboll helt enkelt. Lite svettiga män ju aldrig fel menar jag.

Upptäckte att mitt hår har blivit jättelångt och jätteblondt också! Jag har väl inte direkt klassat mig själv som blondin, men det ser jag ju nu att det är jag verkligen.. Hm.



Lapat sol som sagt!

Tiden går fort när man har roligt

Hade totalt glömt bort hur kul och enerverande det kan vara att hålla på med bloggdesign. Aldrig är det något som blir som man vill, men om det skulle råka bli det så blir man så himla nöjd. Envis som jag är ger jag ju aldrig upp heller.
Men i alla fall, här har ni resultatet!
Sov gott!

På återseende, sommarn.

Tror att jag välkomnade hösten idag, innerst inne. Längtar efter mina höstskor. Drog på mig raggsockorna. Lär väl bli ett par långbyxor när jag ska kolla på Simons match sedan också, trots att man egentligen inte vill.

Sommarlovet är snart slut-ångesten har inte riktigt infunnit sig heller. Är det såhär kan man lika gärna gå i skolan är min åsikt. Sommarlov är båt, fint väder, sol och bad. Inte 15 grader regn och rusk. Eller så är det det som är svensk sommar...

Nä, nu tänkte jag hoppa i ett par långbyxor, sätta mig på cykeln med Ica som första anhalt (chokladsuget är inte att leka med just nu) och IP och fotboll som andra. Vi hörs kompisar!

Augusti-onsdag

Haha, bra av mig att jag missat typ 10 kommentarer för att jag inte vart inloggad på bloggen på så länge.. Bra där!
Så, what's up?
Tog min första körlektion, sa jag det? Nu känns körkortet helt plötsligt mycket närmre, så himla skönt ska det bli att få det avklarat. Tänk att få köra bil själv liksom, sån fruktansvärd frihet.

Var hos farmor en sväng idag och tog ett dopp i hennes lilla jacuzzi/bubbelpool. Inte helt fel med 35 grader i vattnet när det regnar och är 15 i luften. Vad hände med sommaren? Allvarligt talat..
I och för sig, när jag tänker efter hade det kanske varit lite skönt med höst? Få dra på mig min gosiga halsduk, mina kängor, mina nya skor, mina favoritjeans, min snygga jacka och bara mysa inomhus med lite film och tända ljus. Hösten är ju egentligen en favorit från min sida. Bara det att höst från augusti till november känns lite over kill, det är lite länge liksom.

Jag önskar så att alla bara kunde sköta sig själva. Om jag vet vart jag står och vad jag gör, räcker inte det då?


Inte längre

En miljon tankar.
Så lite ordning.
Det är kaos inuti.
Helt rörigt.
Rätt och fel, fel och rätt.
Vad borde man känna?
Vad borde man sakna?
Vad känner jag och vad saknar jag?
Vad vill jag och vad vill jag inte?

Känner mig gråtfärdig men inte en tår rinner ner för min kind. 
Kanske gråter jag inte för att det inte är värt det.
Ni är inte värda mina tårar.
Ingen, förutom jag själv, är värd dom.
Inte längre.

Blondinbella

Lyssna på folk men bestäm alltid själv och gå efter din magkänsla. Tycker de inte om dig för den du är så kan dom dra.
Isabella Löwengrip

Blondinbella kan nog vara min idol alltså. 21 år och redan så framgångsrik som hon är, trots det hon gått igenom. Hon är en sann förebild om någon.

Fem år sedan och nya älsklingar.




Letters to Juliet

Såg precis Letters to Juliet, så himla fin film! Fällde allt några tårar i slutet, haha. Och vilken pudding Christopher Egan är då?


Hårt liv på natur

Börjar helt seriöst gråta av lycka om mitt schema stämmer! Tre sovmorgonar, en lektion både torsdag och fredag. Måndagar kunde ju varit bättre, men har ändå okej lektioner. Nästan tre timmar långt hål på tisdagar också, men det överlever man. Asså, woho! Inser typ nu att jag saknat skolan ändå. Sjukt att vi går i trean också. Jesus. Hej hej studenten typ! Det blir nog bra ändå.


iPhonie

Har suttit här en stund och kikat nu. Så mycket som kom emellan. Här är lite bilder jag tagit med min nya phonie, hehe.


Anna var på humör!

Mina pojkar!

Sofia var lite trött så vi gjorde en Tom & Jerry och satte tandpetare i ögonen på henne!

Kidnappade Wictors lillebrors Onepiece i nån minut. Kan ha varit det gosigaste, men också varmaste, jag haft på mig. Hade avlidit i en sån.


Min favorit mormor är bäst i hela världen.

Wild like the river, warm like the sun

Nu drar snart jag, brillorna och gosetröjan till Beda för lite käk och tjöt. Vid tio-snåret går färden antagligen mot Onsala så får vi se vart jag hamnar sedan. Puss!



Decide what to be, and go be it.

Ibland blir man bara väldigt förvirrad. Och trött, väldigt trött.

Är superduperüberglad (nytt ord) över min iPhone i alla fall, det är bra.

Hade lite grill hemma igår också, här är lite bilder.

Anna var häftig som få i ett par för stora brillor!

Hon ägde Wictor...

Och Jonas också...

Denna bilden kommer upp när Linnéa ringer mig nu för tiden... Kan man annat än garva?

Puss!

Make sense

Emil ligger i min säng och knackar i väggen in till sitt rum
Emil: Om det hade vart massa pengar här i nu så hade vi vart rika!

Nöjd tjej!


Hehe, mitt Paul Frank-skal kan ju vara coolast i hela världen. Efter mig då..

Well done Linn

Haha, bra av mig att typ säga att jag inte ska blogga mer och sedan skriva tre inlägg på samma dag.

I alla fall, gjorde som man blivit tillsagd här i bloggvärlden på sistone och gick och såg Bridesmaids. Sjukt rolig film, men det roligaste kan ha varit innan filmen. Nöjda som få kommer vi ut från Hemmakväll, en med en godispåse och en med en Pringlesburk. En parkbänk var det närmsta vi hittade så där satt vi sedan och åt godis och Pringles innan bion, och när vi väl kom in hade våra drickor för 10 kr på Hemmakväll fått lite kondens (?) på utsidan, ni vet, det blir sådär blött för att dom var så kalla innan?
I alla fall, min blev sån, och när jag satt inne på bion och skulle ställa ner drickan i hållaren igen, då glider den ur handen på mig, studsar på kanten, skvätter ner mig och Linnéa, vänder på sig och hamnar upp och ner i min godispåse... Skrattade så jag grät samtidigt som jag sörjde för mitt godis, hade ju inte ens ätit upp hälften liksom. Snacka om pengar i sjön. Hade typ druckit tre munnar av min dricka också. Bra Linn, bra där.

Så nu sitter jag och äter mackor eftersom jag höll på att dö av hunger när jag kom hem. Om en halvtimme ska min iPhone funka också, funderar på om det är värt att vara vaken..

See u m8s!

Eller?


Ser ut såhär efter all mat vi åt i New York..

Eller när förresten, jag ser ut som en groda.

Skoja bara, jag är lika söt som vanligt, hehe.

Lost

Ledsen att jag tappat det här stället lite.
Har vart hemma från New York i en vecka imorgon, smälter fortfarande allt.
Kan börja använda min iPhone jag köpte med mig hem imorgon också, nöjd tjej.

Och ja, vet inte. Suget att uppdatera här finns liksom inte riktigt längre. Vi ses när vi ses antar jag! Puss

RSS 2.0