Jodå.

Igår ägde livet. Idag ägde det inte lika mycket, trots att jag kanske får MVG i Matematik D... Vad hände där liksom?

Ska ta bussen in till Kungsbacka och träna om 40 min. Funderar lite på att köra Step efter också, men får se hur jag känner mig..

Imorgon tar alla lyckliga treor studenten. Helt sjukt att det är jag nästa år. Har lovat mig själv att knäppa omänskligt många kort för att inte missa något.

Jag lever i alla fall. Puss

Grattis världens bästa mamma!

Idag fyller världens bästa mamma år. På morsdag och allt, snyggt jobbat mamma, jag slapp köpa två presenter i år, hehe.

Älskar dig mamma!



Ett stort grattis till min moster Nettan också såklart! Love you too. ♥

5 månader kvar tills jag fyller arton, woho!

Försökte förgäves ta ett kort på min nya kärlek - ett linne jag sprang på inne på JC igår - men det gick sådär. Istället får ni se mig när jag posar.

Funderar på om jag ska baka något.. Eller kanske läsa ut min svenskabok som jag tänkt göra i en vecka.. Eller så cyklar jag till godisaffären inför ikväll. Champions Leauge final at my place, grymt ju. Vi får se, klockan är ju än så länge bara halv ett.

Förresten, det här är min plan: 1. Läs ut svenskaboken. 2. Vänta på att mamma kommer hem med Emil. 3. Säg till Emil att han ska fråga mamma om vi får godis tills ikväll (ska vara barnvakt, hehe) 4. Mamma kör oss ner för det är äckligt väder!

Du är ett geni Linn!


Kalas hos farmor.

Det trevliga firandet av min farmor slutade med dessa bilder i min iPod:


Slutsats: Jag måste vara adopterad..

Ledig

Ringde mig sjuk idag och stannade hemma från engelskan, så himla värt. Har suttit och scrapbookat (ja, jag uppfann precis det verbet) hela morgonen och kom precis hem från en sväng i Kungsbacka.
Imorgon är det kalas för farmor som gäller, och skola då. Snälla värmen, kom nu.




Nyklippt!




One step

I'm moving forward.
Tror jag. Hoppas jag.

Så himla mycket känslor, så himla mycket frågor, och nästan inga svar.
Jag vill ha något konkret, något att ta på, något att göra. Inte en jävla röra.

Nu jävlar

Nä, nu orkar jag inte mer. Jag mår piss, och tänker fan göra något åt det nu. Hur det ska gå till har jag inte en jävla aning om men jag tänker inte ha det såhär längre, punkt slut.

Ljuva söndag..

Dagens planer: Ligga i sängen. Se på How I Met Your Mother. Kolla på fotboll.

Mycket ansträngande må jag säga.

Från ett bra tillfälle till ett annat.

Insåg precis att jag bokade om min klipptid från att ligga på museum-besöket till mitt i fysikprovet.. Å andra sidan kan jag tänka mig mitt första IG på det provet, eftersom det inte påverkar mitt betyg det minsta. Det kan mycket väl få bli så. "Nä, nu får jag gå, ska till frisören." Kaxigt hade det allt vart!

Annars då? Jo, pangade MVG i Biologi A, nöjd tjej. Alla min planer går i stöpet jämt och ständigt. Hade med min bror till skolan idag. Han utmärkte sig inte alls med sina 140 cm på en gymnasieskola, haha. Så himla söt. Veronica Maggio på Liseberg är ju idag också. Skjutsen går runt halv sju, så se nått lär vi väl inte göra. Men höra!

På lördag är planen Göteborgsvarvet, släktkalas och fest. Det enda som är helt säkert för tillfället är dock släktkalaset, så vi får se hur det blir med den saken.

Det enda jag har kvar i skolan nu som betyder något är min bildredovisning. Det är helt insane vad tvåan har gått fort, och vad roligt vi har haft. Herre gud vad jag kommer sakna det här. Njuter varenda sekund.


Dags att gå till frisören som sagt!

Puss! (Så nöjd över att min cam funkar igen)

Vad väger mest?

Säger ungefär som Johan:

Ligga i sängen och se på How I Met Your Mother > plugga Matte D.

Har fet träningsvärk redan, och ska till gymmet både imorgon och på torsdag.. Hur bra är jag? Hur bra som helst. Puss vänner!

En tisdag som känns som fredag.

Med 12 riktiga skoldagar kvar känns det lite som att hela skolan lagt av, trots att vi hade både matte och fysikprov kvar. Treorna är i Alanya, språkkurserna ligger på halvfart, allt är bara allmänt segt. Det är nästan tur att det är dåligt väder för annars hade vi garanterat inte fått ett smack gjort..

Som sagt, Matte D kursprov på torsdag, bildredovisning på fredag och så det fjantiga fysikprovet där det bara krävs precis G, sen är jag såå klar med tvåan. Fy va skönt det ska bli med sommarlov.

Annars då? Jo, min bror fyller 15 imorgon, (15!!!! Vad hände där???) det är friluftsdag vilket betyder ledig, om man inte känner för att gå en mil i skogen som vi så duktigt gjorde förra året. Då var det dessutom fint väder, men det är det inte nu, så glöm det. På torsdag är det matteprovet, sen är jag ledig. Eller, jag tar ledigt, hehe. Fredag är det Veronica Maggio på Liseberg, missa inte! Det ska till och med bli sol, nöjd tjej.

På lördag springer alla tappra Göteborgsvarvet, så jag ska dit och hålla utkik, samtidigt som jag kollar på Linnéa när hon sjunger med sin pappas band, fett. Sedan är det full fart hem, kalas och sedan feeezt. Efter två vita helger kände jag att det var dags igen, hehe.

Och efter det? Är det söndag. Det märks att sommarn snart är här, tempot höjs lite. Det behöver jag.

Nu: Träning!

Alla försök är bra utom dom dåliga!

Vad hände med att jag stängde av datorn halv tre inatt?

Är så fruktansvärt trött på att vakna tidigt på morgnarna så jag gör i princip vad som helst för att få sova lite längre. Igår vaknade jag sju, hur kul är det på en skala liksom?
Fick i alla fall gjort nästan hela mitt konditionsprojektarbete, bara småsaker kvar, och läst allt jag skulle läsa i svenskaboken. Vet ni hur svårt det är att läsa en bok samtidigt som man ska reflektera och analysera det man läser? Jag menar, när jag läser är det ju för nöjets skull, jag vill ha en spännande handling typ. Avancerat språk gör ju bara att det tar längre tid för mig att komma igenom handlingen.. (Min svenskalärare hade dödat mig om hon såg det här)

Tror aldrig jag pluggat så länge i sträck hemma, så idag tror jag helt ärligt inte att det blir något gjort, även om jag sitter här med allt omkring mig. Pugg är överskattat, eller?

Nu: How I Met Your Mother!

Tål att funderas över

Styrka är bara det tillfälliga resultatet av någon annans svaghet

Lite prognoser.

Hur bra är mitt bloggande nu för tiden? Inte så bra. Hur bra är vädret? Inte så bra. Hur mycket har jag att göra i skolan? Ganska mycket. Hur mycket gör jag? Inte mycket. Hur mycket ska jag göra imorgon? Allt. (Påminn mig om det)

Annars då? Jo, hinner knappt blinka så är det helg igen ju. Snaart är det sommarlov. Väldigt snart. Jättesnart till och med. Jag är ganska pissed, superarg och jätteledsen för det mesta. Kan inte sova på nätterna. Är trött, mår illa osv. Men jag lever. Och snart är det ju sommarlov.

Ska bara säga att jag är bra också. Fick MVG på både mitt engelska- och kemiprov. Jag är bra!

Puss vänner.

Bästa Benni

Hur bra är inte världens bästa Benni som kör mig till macken när jag har världens största godis-sug?

Jo, helt enkelt bäst!

Tänkte bara meddela att ni borde vara avundsjuka på mig som han honom.

Ciao kompisar.

Produktiv helg

Jag har nästan åstadkommit allt jag tog mig för i helgen. Jag har solat, läst ut min bok och målat underlacket på naglarna. Nu fattas bara en färg och min helg är komplett, eller nått, haha! På ett sätt känns det skönt att inte ha gjort något alls i helgen, och på ett jättehemskt. Om jag inte gjort nått känns det ju som en ovärd helg, trots att det är sånt här jag behöver..
Jaja, det blir nog bra.

Har räknat lite och kikat på schemat framöver. Helt sjukt hur få dagar det är kvar till sommarlovet! Håller nog på att längta ihjäl mig tror jag. Mitt sista sommarlov. Galet.

Nu är det Mästarnas Mästare som gäller. Ciao kompisar!

Livet äger






Duktig flicka.

Har kommit fram till att något av det absolut tråkigaste som finns här i världen är att raka benen och noppra ögonbrynen. Jag, som mycket väl kan vara en av de lataste som går i ett par skor, brukar såklart strunta i det, vilket inte resulterar i något jättefint resultat.. Tog mig äntligen i kragen så nu är i alla fall halva benen rakade och mina ögonbryn är lite snyggare än förut.

Förresten, att få dom jämna, det är väl omöjligt? För jag lyckas då aldrig..

Nu: Frukost och sedan konfirmation. Ciao!


Ja det är mycket roligare att blogga om man får ta massa bilder på sig själv i camen och lägga in, hehe.

Jag är bäst

Världens bästa och nöjdaste brud fick äntligen igång sin webcam efter lite ominstallerande osv. Behöver fan ingen man så teknisk som jag är!




Emil är i farten.

Emil, 10 år, kommer hem, är jättemysig och gosar i min säng jättelänge, sedan när han ska gå stannar han i dörren.
Emil: Linn?
Linn: Ja?
Emil: Fuck you!
Linn: Bitch.
Emil: Sa du nått?
Linn: Bitch!
Emil: Du sa det två gånger!

Kände mig inte alls ägd...

Lite senare kommer han in igen.
Emil: Har du och Axel haft sex?
Linn: Ja. Vet du ens vad det är?
Emil: Ja.
Linn: Vad är det då?
Emil: Jag vet inte riktigt.. Något privat!

Fullbokad helg

Mina planer för helgen: sola, läsa, måla om naglarna. Tror ni jag lyckas?

Dö webcam, dö

Skulle ju kunna skriva om hur mina dagar aldrig riktigt blir som jag tänkt mig, men jag låter bli det. Hoppar i säng med min engelskabok istället. Har faktiskt bara 50 sidor kvar. Nöjd tjej.

Godnatt!

(Här hade det vart en fin bild på mig om min förbannade webcam hade velat funka, men icke)

Je me debrouille, je pense

Bonjour mes amis!
Nä, franska alltså, det kan ta sig någonstans..

Kom hem från gymmet för en stund sedan. Är så himla glad att Linnéa fick med mig dit. Jag tvingas leva med konstant träningsvärk, men det är det värt, för jag mår mycket bättre. Det är skönt att ha något att göra också, så att man inte bara sitter hemma och gräver ner sig, som jag har en tendes att göra, haha.

Har börjat inse att det här kanske är bästa lösningen, att det här är bäst för mig. Kanske kände jag inte så som jag trodde, kanske lurade jag mig, kanske önskade jag att jag kände så som jagt trodde, vad vet jag. Det känns bra, eller åtminstone bättre. Jag klarar mig.

Veronica Maggio

Medan jag gör mitt bästa för att leva så kan ni göra som jag och lyssna på Veronica Maggios nya skiva och njuta:

RSS 2.0