Hata

Ehe, mensvärk in my ass.
Jag dör.

Linnéa är bäst.
Hejdå.


10 minuter senare

bandy <3 sjuk :/ säger:

men vart är du serigöst

linn säger:

HAHAHAHHA

gisssaaa

Han kom på det till slut. Fast det tog ett tag...


Efterbliven bror...

bandy <3 sjuk :/ säger:

vart är du !?

är itne du hemma !?

linn säger:

hahahah nejh? XD

bandy <3 sjuk :/ säger:

lol

ska du sova hos linnea ?

linn säger:

jag är inte hos linnea ditt kött xD

bandy <3 sjuk :/ säger:

vart är dudå ?

linn säger:

hahahahahhahaha, gissa

bandy <3 sjuk :/ säger:

julia ?

nån kompis ?

linn säger:

eh. fel

bandy <3 sjuk :/ säger:

SÄG BARA

blir fan lessen annars


Am I to kind?

Vi hade friluftsdag, jag och Linnéa höll till i gympasalen.
Sudden death i innebandyn, jag får en långboll av Petter, tar ner den så jääävla snyggt. Petar (sparkar) in den i mål och Orrhult blåser av matchen så att vi vann.
Dock är jag så snel att jag säger att det var fotmål... Så de andra laget gjorde mål istället, och vann.

Ibland ångrar jag att jag inte fuskar.


Help me

Jag skulle behöva tandpetare till att hålla mina ögonlock uppe.

Exakt så trött är jag.

Clever mum

(Vid matbordet)
Mamma: Du svär i varenda mening!
Mamma spottar ut lite mat på tallriken.
Linn: Fräääscht mamma. Nu går jag för det.
Mamma: Men det är inte så jävla gott att käka brosk?!
Linn: Men du svär ju också din idiot!

SVERGIE - BÄST I VÄRLDEN

Okej, för de som tänkte anteckna så är Sverige bäst i världen på bandy för tillfället!

VM-final!!

Glöm inte kolla bandy vm-finalen.
Den börjar nu, hehe!
15.30

Fjortisar eller inte?

Jo, killar snackar alltid skit om fjortisar, att de är så jobbiga osv. Att de verkligen inte vill veta av dem. Men vad är det mer än hälften av alla killarna gör sedan då? Jo, de både stöter och tänder på, jo, fjortisar. I don't get it. Antingen tycker man om dom, eller så gör man det inte? Man kan inte vara helt schizo och ena sekunden älska dom, andra hata dom. Tycker minsann att man får bestämma sig. Eller åtminstone redogöra ordentligt för sin åskit..

Jaja, för sista gången nu då: Wish me luck!
För nu samlas vi om en kvart. Borde packa det sista och dra mig.

See yaa


Bra humör.

Imorgon, ska jag spela match. Jag ska stå i mål för första gången på en match! Haha, wish me luck, för det kan behövas. Minst sagt.
Jag har studerat Amanda ganska mycket när hon står, och jag försöker göra som hon, men det är redigt svårt faktiskt.
Man vet att man inte ska akta på sig när bollen kommer, för det gör inte ont, och ändå är det lika svårt varje gång att inte akta sig. Jag vet att det inte gör ont, jag vet att jag ska söka mig till bollen och inte akta mig, jag vet att jag ska försöka ta den med kroppen och inte händerna, jag vet att jag ska använda hjälmen som "en extra arm". Och ändå är det så svårt att genomföra det. Let's hope att det kommer av sig självt.

Det jag egentligen skulle säga om imorgon var att jag ska vara lite kreativ, tänkte jag. Antingen ringer jag Julia och fotar henne, beror på när vi kommer hem och hur mörkt det är. Annars så ska jag göra massa i min bok. Har faktiskt längtat lite efter det, men har inte riktigt haft tid/ork att ta tag i det.

Annars så bjöd jag hem lite folk hit att umgås och kolla på film. Dock kunde hälften inte komma pga. olika anledningar. Men jaja, det är ju alltid en början. Nästa gång får det bli någon annans tur. Jag hade trevligt i alla fall.

Bandit Rock är det bästa dom kommit på ever. På Radion då alltså. Hehe.


Ny design

Japp, nytt var det!
Jag fick ryck och gjorde en helt ny design, bytte färger och pillade med det mesta i bloggdesignen. Blev faktiskt väldigt nöjd. Får väl hoppas att jag kan nöja mig med denna nu ett tag.

Jag vill verkligen göra om mitt rum, men när jag inte kan göra om mitt rum får jag väl göra om bloggen istället. Hehe.
I hope u don't mind.

Imorgon är det sjöarn som gäller från 11 till 4 eller något sådant. Emil tränar och sedan är det a-lagsmatch efter. Sen är det väl hem och duscha eller åtminstone snygga till sig lite, sen kommer några tjejer hit och så är det tänkt att vi ska kolla lite film och umgås. Mysigt.

Jag saknar massa personer. Men, jag känner att just nu går det bara uppåt, så ja. Jag får väl ta tag i mig, eller vad säger du Julia?

Over 'n out

Scary..

Jag kan inte komma på något jag är riktigt rädd för..
Jo, föresten, höjder. Det är den enda jag kan komma på att jag verkligen är rädd för.
Ska man inte vara rädd för något mer åtminstone? Jag är inte rädd för att dö. Inte för clowner eller något annat löjligt som *host* vissa andra är. (hehe, julia<3)

Hm..

Historia suger?

Tänk de som läser historia om 2000 år. (Om jorden fortfarande finns kvar då)
De har ungefär dubbelt så mycket att läsa som vi har. Tur att man inte lever om 2000 år.

Åh. Jag får panik. Att se hur en person mår dåligt och veta att man inte kan göra något. Att allt är upp till personen själv. Det gör mig galen.

En annan sak jag verkligen stör mig på är människor som tror att dom är bäst på allting och hela tiden klagar och tycker att "när jag gör det så är det minsann mycket bättre". Okej om dom är bättre, men vafan. Lär ut och försök hjälp till istället för att klaga. Det räcker med att man själv vet om det. Alla är olika bra på saker och ting, så är det bara. Ingen är perfekt.

Jag älskar Three Days Grace måste jag bara säga också. Så jävla bra. Dom liksom, beskriver mina tankar. Sätter ord på mina känslor. Så klockrent. Mycket betydelse i några få ord.

NO-prov imorgon. Wish me luck. I och för sig är det atomlära och det är roligt, så det ska väl gå vägen. Om det är något jag ska kämpa för i år är det MVG i NO.

Hejdooe

Skolan dödar.

Hm. Hur mycket som helst i skolan at the moment.
Tur att man har sovmorgon onsdag och fredag samtidigt som man slutar 13.40/13.50 de tre sista dagarna också.

Jag vill mest av allt bara ligga i min säng och kolla på Mamma mia, men icke. Sånt har man inte tid med..


Hehe, snygging på bild.

Så,  nu var det över. Min såkallade intervju då alltså.
Det gick bra, vi typ snackade på. Julia drog massa dåliga skämt och Sofia sa mest ingenting. Ganska väntat..
Dessutom tog hon, Sanna eller vad hon hette (reportern alltså) en massa bilder på oss, så räkna med åtminstone en ful bild i tidningen på torsdag (tror jag?). Kungsbackaposten för den som är intresserad.
Det är nog verkligen så, att jag ska stå bakom kameran, inte framför. Jag känner mig så obekväm och felplacerad.

Dessutom har jag tänkt på en sak.
Det är rätt fräckt att lilla Sverige har så otroligt många duktiga idrottare.
Se på friidrottarna. Susanna Kallur, Jenny Kallur, Stefan Holm, Robert Kronberg (?), Christian Olsson, Johan Wissman, Carolina Klüft osv osv.
Alla kommer från ett och samma land, Sverige. 9 miljoner invånare. Inte många att plocka på alltså, om man jämför med t.ex. Ryssland och USA. Då är det rätt häftigt, för vi har ju inte bara duktiga idrottare i friidrott. Vi har duktiga idrottare i det mesta. Nu vet jag inte hur det slutade i handbollen förut men när jag gick så ledde Sverige över Spanien med 5 bollar tror jag. Bara det är ju bra jobbat med tanke på att Spanien har ungefär 3 gånger så många människor som Sverige har.

Over 'n out

Zero blogglust.

Hm, beda bad om ett inlägg.

Har dock inte den blekaste om vad jag ska skriva om.

Jag vill göra om i mitt rum. Måla om, skaffa lite nya möbler. Fixa i ordning. Möblera. Det enda jag inte vill byta ut är min säng, hehe.

Beda föreslog att jag skulle skriva om majs, och jag är faktiskt väldigt sugen på en majskolv (om det nu heter så) för tillfället. Så, nu var det gjort också. (Skrivit om majs alltså)

Annars flyter det väl på. Jag har varken tid eller ork att blogga längre. Det går väl i perioder.. I suppose.

Imorgon ska jag på nån "tidningsintervju". Mina bilder från Polen sitter uppe på biblioteket i Kungsbacka så hade någon från Kungsbackaposten (tror jag det var?) sett dom och velat göra ett reportage om resan. Så ja, då skulle tydligen jag och två tjejer till plus Yvonne vara med och bli intervjuade.
Antagligen kommer dom vilja ta foton och shit så imon får jag väl vara extra snygg då.

Anyway. Nu orkar jag inte skriva mer, bye

Vet du vad?

Disappointed (?)
Vet du vad det betyder?
Om inte kanske det är dags att lära sig det nu...

I don't know

Att inte veta, det är det värsta som finns.
Jag känner mig helt tom, är helt ledsen och mår allmänt dåligt typ, och jag har inte en jävla aning om varför. Jag kan inte komma på något som har hänt, som skulle kunna få mig på dåligt humör, inget som någon sagt, ingenting. Det gör mig så frustrerad, att inte veta. Folk ser på mig att alla hästar inte är hemma, men ändå kan jag inte säga varför.

Samtidigt har jag sjukt ont i magen 24/7. Jag kan inte sitta still ordentligt, jag kan inte ligga ner, jag kan inte gå omkring. Jag kan inte göra någonting utan att det gör ont. Dock har jag inte provat att stå på huvudet än men jag är övertygad om att det inte gör någon skillnad. Det är som mensvärk, fast värre. Inga värktabletter hjälper och det gör mig helt galen för jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det försvinner ju inte vad jag än gör.

Tro fan att jag tänker gå till nån jävla läkare. Jag kommer ändå bara få sitta där i 100 år och vänta, sedan kommer dom säga att dom inte vet vad det är, och att jag får gå hem och vila. Så har jag suttit där i 3 timmar helt i onödan. GLÖM DET.

Jag skulle vilja bryta benet eller något. Något som jag har rätt att klaga och ha ont för. Det är ingen som säger: Fan va klen du är?! om jag hoppar runt på kryckor och har gips. Men har man ont i magen får man hela tiden höra: klenis. Har man ont i tummen som det antagligen är en blödning eller något i så får man höra att man är klen. Har man ont i en fot som man skadade för två år sedan får man höra att man är klen. Allt för att det inte syns att man har ont. För att läkarn inte har sagt att man har ont.
Så jävla trött på det.

Frost in my heart.


Är du verkligen så dum?

Helvete. Vad är det för ord egentligen? Jag menar, hel-vete.. Är det dåligt med hel vete eller vadå? Hm, ja. Kom att tänka på det på stationen.

Vi har bytt franska lärare, det suger. Hon är värsta mesen, kan knappt ta i hand. Påminner lite om en flaggstång, lång och ranglig, och så pratar hon som Bertil i Fråga Bertil, ni vet, Robert Gustavsson? Tydligen kom hon från Blekinge, gift med en dansk var hon också.. Kommer sänka mig så fett mycket.

Fattar du inte vad du håller på med?
Förstör ännu mer av mitt liv?
Säger så jävla mycket, sen gör du samma sak själv.
Jävla idiot. Så förbannad på dig va.

Psykologi fascinerar.

Två svåra ord där i rubriken kände jag...
Anyway, psykologi fascinerar mig.

Att hela tiden försöka förutse vad en sjuk människa vill, det kan jag ägna migåt hur länge som helst. När jag väl inser svaret är det alltid så himla självklart också.
Jag tror jag facineras av människors sätt att tänka. Att se saker från olika perspektiv. Alla är så trångsynta jämt och ser bara allt från sin egen synvinkel.

dö. bara dö.

I get it!

Det jag egentligen skulle skriva om var:

Det bästa som finns är att förlora sig i en bra bok.
Det finns seriöst inget bättre. Jag är ingen åskådare när jag läser böcker. Jag ÄR boken. Jag är huvudpersonen. Jag känner samma känslor som personen i boken gör. Jag kan seriöpst börja storlipa när jag läser en bok. Sån inlevelse. Dessutom är jag i min egna lilla värld. Jag är helt okontaktbar. Det finns inget bättre.

Inte nog med att det är hur gött som helst när tiden bara flyger iväg, man utvecklar sitt språk och lär sig en massa när man läser. Jag ser inga nackdelar alls? Kanske att jag aldrig kan sluta läsa och typ ligger uppe halva nätterna tills mina ögon i ren protest stänger sig av sig själv?
Jaja, det lever jag gärna med.

Bye

Australia

Australia, sevärd film, säger jag bara.
Hur bra som helst, och Hugh Jackman är ju snygg as hell. Han är precis så som man vill att ens pojkvän ska vara. Eller ah, så som han är i filmen då. Jag vet ju inte hur han är IRL, tyvärr... ehe.
Jaja, jag lipade i alla fall typ sista timmen av filmen, förlåt dom jag satt brevid, dvs. Julia och nån tant? Jag kan verkligen inte hjälpa det. Ett som är säkert är ju att jag ska tacka nej till bio på dejter, och film över huvudtaget, antagligen.. Jag kan verkligen inte se EN film utan att lipa?

Påtal om lipa så är det verkligen så ibland, alla spärrar släpper på grund av en speciell händelse och så lipar jag åt allt jag inte orkat lipa åt innan. Det är som att allt samlas, och sen när det utlöses av något så kommer allt på en gång. Jag menar, om jag skulle lipa åt varenda liten sak som jag skulle vilja, då skulle jag inte göra något annat än lipa.
Då skulle jag gå runt och lipa jämt. Dock har jag insett att det inte funkar så, man kan inte leva samtidigt som man går runt och lipar. Man får helt enkelt samla på sig och sedan låta allt komma på en gång.. Eller, i alla fall jag får göra så.

Nu glömde jag helt av vad jag egentligen skulle skriva om, för att jag började tjöta om detta.. Men jaja, jag kommer väl på det. Nån gång.

Over 'n out.


Smart eller inte?

Jag har tänkt på en sak...
Fartkameror, vad är dom bra för egentligen? Jag menar, det står ju ändå en skylt några meter innan att det kommer en, så då hinner man bromsa och till och med tänka ut vilken ful min man ska göra?
Kanske är dom så smarta att dom sätter upp en skylt, bara för att dom vet att folk sänker farten? Då funkar det kanske bättre än om dom bara hade satt upp en kamera?
Det kanske är jobbigt att hålla på att skicka böter till alla som kör för fort så dom sätter upp en skylt så att folk bromsar istället? I så fall är det ju ganska smart ändå...
Dom kanske inte är så dumma som jag trodde, dom där gubbarna..

Beztizz


Noll, zero, nothing, ingenting.

Jag har noll inspiration.
Och jag menar det verkligen. Jag känner mig helt tom.
Inga idéer, ingen vilja, ingenting. Bara massa tomhet, en helt del inget på det också så får du precis hur jag känner mig.

Kanske för att jag har så stora krav? Att allt ska vara så himla bra, blir så bra, vara roligt, osv.
Ja, det är nog det. Jag har krav på allt, och inte vilka krav som helst, skyhöga krav. På allt verkligen. På mig, på andra, på mina bilder, på andras bilder. På mina ord, på andras ord. Åh, tar det aldrig slut? Ska jag aldrig kunna slappna av och bara vara? Som när jag är med Linnéa.

Shiet.

Belöning ?

Ska man få belöning för sina betyg?
En del av mina kompisar får pengar, andra får typ, smycken eller andra saker.
Så funkar det inte? Eller?
Det är typ som att, man går till jobbet, får lön för det man gör, och sen när man kommer hem säger ens sambo: Åh, du är så himla duktig som fick så mycket i lön, här får du ett fint halsband!
Hur ofta händer det på en skala?
Man går till skolan, får sina betyg som man är värd, för sin egen skull! Inte för någon annans. Om du inte får några bra betyg så kommer du inte in där du vill och du kanske inte har någon chans att jobba med det du vill, det är ju dig själv du förstör för om du inte får tillräckligt bra betyg.
Inte fan ska man få nån belöning för sina betyg. Det får man ju på sikt. Okej om man har det lite jobbigt och verkligen måste kämpa för dom, samtidigt som man kanske behöver nått konkret att kämpa för, t.ex. pengarna då.
Men varför inte bara säga att du får inte hela din månadspeng om du inte får G på varje prov. Man behöver ju inte lägga ut massa extra pengar precis, det känns ju bara patetiskt.

En del får ju så mycket som 1000/MVG. Då skulle jag ju vara stenrik? Nej, det hade inte funkat. Konstigt att det alltid är dom som har dåliga betyg som får pengar för dom..

Nej, jag tycker att man får igen det senare, att man har bra betyg.

A long time ago.

Känns som att det var längesen jag skrev här...
Jag drömde jätteläskigt inatt. Undra om det finns någon mening med at jag kom ihåg det, för det gör jag ju aldrig annars. Anyway, jag drömde att jorden skulle bli invaderad av rymdvarelser. Dom såg ut ungefär som Davy Jones snubbar i Pirates of the Carribean fast i typ metall då.
Dom skulle komma till Åsaskolan så alla var där. Någon hade tydligen listat ut att dom inte kunde slå oss om dom inte hade växter eller träd. Så vi sågade ner alla trädoch eldade upp dom, det var ett jävla jobb med det. Sedan samlades alla vid ingången till gympasalen.
Folk hade typ bildat lag som dom skulle slåss i så Frillesås var där, Gårdskolan hade samlat sitt lag och hade Åsadräkter på sig osv.
Jag och mamma gick en sväng till parkeringen och jag var jättenegativ och tyckte det var onödigt att lägga så mycket energi på det för jag var övertygad om att vi skulle förlora ändå. Så när vi stog där vid parkeringen där man går på 747an så var det som att alla stjärnor på himlen samlades vid ett ställe, precis vid kanten till ett stort moln. Plötsligt så rörde sig stjärnorna och kom närmare, så jag och mamma insåg att det  var rymdvarelserna. Vi sprang fort som fan tillbaka till alla och skrek att nu kommer dom och ja, då vaknade jag.

Lite scary alltså. Särskilt att jag minns allt i detalj. Undra om drömmar verkligen betyder något? Isåfall ligger vi illa till här på jorden...

RSS 2.0