Roadtrip!!

Nu drar jag!!!
Hörs när jag kommit hem igen, hehe. Ta hand om er och ha kul, för det ska jag ha!
(Pepp-talk med mig själv)

Puss!

Ps. Ska klippa mig när jag kommer hem


Roadtrip-planer

Okaaaaj. Ringde till hostellet (?) vi ska bo på första natten förut och bokade rum, så nu är vi så gott som på väg känns det som. Ska bara packa och sådär med, hehe. Är ganska så livrädd och ändå taggad. Vi får se hur det går helt enkelt!
 
Planen är följande:
Fredag: bil upp till Tongariro, sova när vi kommer fram runt 12 på kvällen.
Lördag: Upp tidigt för att gå Tongariro crossing, en lång vandring på 8 h typ. Förhoppningsvis tar det inte riktigt så lång tid för oss, hehe.
Efter det är planen lite osäker, men antingen så åker vi vidare till stället där Water raftingen finns på lördagen och tar en natt där och gör den på söndagen, eller så tar vi en natt till i Tongariro och åker tidigt till Water raftingen, gör den, och sedan vidare till Taupo. Där ska vi göra ett skydive, kolla på lite coola vattenfall typ, kanske besöka en honungsfarm om vi vill, och åka och bada i varma källor!
 
Allting är så väderberoende så det är svårt att bestämma någon över huvudtaget, men jag har i alla fall alla addresser och telefonnummer nu, så det känns ändå lite bättre. Inte samma panik-känsla som innan, hehe.
 
Kommer i vilket fall hem absolut senast torsdag kväll. Som sagt, allting är så väderberoende så vi får se vad vi hittar på!
Kom precis på, vi ska bada i varma källor, och jag har inte rakat benen sedan Cypern/studenten, minns inte ens? Kanske är dags? Hähähä, näää. Jag orkar inte det... Håriga ben ftw! Ska vaxa dom när man kan gå i kortbyxor, så värt.
 
Så ja, kanske bloggar imorgon innan vi åker, men annars hörs vi om en vecka, lite mer kanske! Puss & kram, wish me luck.

Cam är kul, fortfarande!!

Sista bilden är inspirerad av den här bilden som Katya ÄLSKADE!!

iPhone x4

Alltså. Förstår ni att jag trivs när jag får se sådant här varje dag eller?
Och har en katt som pussas och en hostmum som göder mig med gudomliga kakor?
 
Jodå, trivs gör jag allt!
 

Hemlängtan-måndag

Idag har sugit. Vaknade upp och kände att jag inte ville gå upp, om det inte vore för att åka hem typ. Har tröstätit hela dagen, så nu längtar jag hem, och känner mig tjock och äcklig på samma gång, kalas!
 
Antar att jag kommer ha dagar som denna, mer ofta eller mer sällan, vem vet. Det kommer garanterat gå upp och ner. Är lite stressad inför våran roadtrip också.
 
Och så är jag så förbannat trött på att behöva vara pank hela tiden. Jag är inte pank, men jag behöver alla pengar jag har till roadtripen nu, så jag kan liksom inte köpa någonting alls. Längtar nästan tills den är över så jag kan gå och fika om jag vill igen. Jag lever, helt seriöst, hellre mindre snålt och åker på färre resor, än lever på nästan ingenting och reser mycket. Vardagen är så mycket mer värd för mig.
 
Nu ska jag göra mig en god rostmacka och se en stund till på Colombiana som går på TV och sedan sova. Puss!

Ändrade söndagsplaner, inte mig emot.

 
Såhär såg det ut igår! Vi hade, till slut, hur roligt som helst!
 
Idag vaknade jag efter att ha sovit typ 3 h första gången, lyckades sova i alla fall 2 till och gick upp vid 10 eftersom jag trodde att jag skulle jobba. Så blev det inte dock, vi åkte till stranden istället! Det var kallt och blåsigt, men vi hade i alla fall en god picknick med oss, haha.

Lördagsplanerna

Hej!
 
Egentligen skulle jag varit på väg mot Jasmine nu, men, planerna blev ändrade. Tyvärr går ju mitt humör i botten i takt med hur mycket planerna ändras, känner egentligen mest för att se en film, äta choklad och ligga hemma, men, 20.30 plockar Cosi och Lis upp mig och sedan blir kvällen förhoppningvis kalas!
 
Idag så träffades vi och planerade våran trip nästa vecka litegrann. Gud, tiden går så fort. Det var typ en månad sedan vi bestämde det? Vädret var i alla fall underbart så vi satt ute på Civic square och åt lunch också. Sedan åkte jag med Ellie och flickorna hem, nerklämd i mitten mellan tjejernas bilbarnstolar, haha. Vagnen får inte plats i bagaget så den måste vara i framsätet, därför fick jag knö mig ner där. Jag trodde verkligen inte min rumpa skulle få plats där, men med lite våld gick det minsann. På tal om min rumpa så har jag galen träningsvärk... Och min fot gör redigt ont efter att jag stukade till den när jag och Frida var och klättrade på Lion Rock, så vi får se vad det blir av den här kvällen, haha.
 
Här är mina hjärtan! Den enda på sin sparkcykel och den andra i sin humledräkt, solhatt, sandaler viftandes med sin Sverige-flagga, haha. Så charmiga så.
 
Nu blir jag hämtad om 45 min så ska ställa mig i duschen och sedan försöka komma fram till vad jag ska ha på mig... Det där med 5 grader kallt och ingen garderob är lite svårmatchat ändå. Wish me luck! Puss

Fredag

 
Satt och kollade i en bok och hittade den här bilden, där jag och Frida var i måndags! Uppe på den klippan på mitten där, Lion Rock, var vi, såååå coolt ändå.
 
Slänger in ett inlägg snabbt bara för Cosi hämtar mig strax och så ska vi ta oss in mot stan för en film. Ruby Sparks eller något i den stilen, får väl se om den är något att ha.
 
Var i stan idag och strosade runt med Jasmine och Hanna, och i morse så var jag ute och sprang/gick igen! Go me!
 
Vi hörs imorgon! Puss

När Frida och jag gjorde Auckland osäkert

Glömde lägga upp partybilderna från Auckland också! Frida hade med sig sin kamera ut, och jag är såååå trött på att min är sönder för det är ju sånt där jag vill ta med den på.... Jaja. Alla papper är i alla fall inskickade nu, så jag hoppas att det inte tar allt för lång tid.
 
Vi posade som satan när vi hade missat tåget. Det ska tilläggas att vi inte hade börjat dricka här.
Inte här heller..... Här satt vi och väntade på skjuts och drack varm choklad för vi frös, hehe.
Vi fick roliga tutor hos Merle! Dom ägde, hehe.
Jag, Finja, Filippa och massa andra random b-rudar, hehe.
Vi hade roligt i alla fall!
Det här var typ det bästa på hela kvällen, HITTA NEMO-BILEN!!!

En vanlig torsdag

Play group idag som sagt, såhär såg det ut när Katya sjöng på mat time och lekte i rutschkanan med Jep, samt åt morning tea!
 
Och såhär såg det ut när Katya och Lexie byggde klossar:
 

Playdate

 
Såhär såg det ut häromdag när vi var nere i Avalon Park med Therese och Jasmine och deras barn!

Jag gör framsteg!

 
Hej! Såhär såg jag ut förut idag när jag vart ute och gått/sprungit 6 km. Jag sprang längre än jag gjorde sist, och fick även den briljanta idén att springa upp dom sista 100 metrarna för backen. Det kommer jag få ångra imorgon...
 
För helgen är planen: bio, utgång, roadtrip-planering och jobb. Ska försöka ta mig ner till frisören och boka en tid också, samt köpa en väska och strumpbyxor. Ska nog ut och gå/springa imorgon förmiddag också, om vi inte skulle ses tidigt i stan, jag vet inte än.
 
Annars är det upp och ner. Lekte med Lexie förut, flygplan, och både hon och jag skrattade sådär ärligt och härligt direkt från hjärtat, och sedan föll hon ner mot mig och gav mig en varm kram, då saknade jag hemma. Då saknade jag att krama mamma, och Jensi, och alla andra. Och så saknar jag mitt gäng som alltid får mig att skratta så jag gråter.
 
Har lite halvångest inför roadtripen också. Jag tycker det är så svårt med pengar och allt sånt, vad saker och ting kostar och inte, hur mycket pengar som går på mat, osv osv. Måste man ha allt bokat innan man åker eller kan man ta det som det kommer? Är det svårt att skaffa boende? Osv.
 
Men, jag är här, en gång i livet, och ska göra det bästa av det. Heja mig!
 

iPhone x8


Var ju hos Fridisen <3

Och såhär såg det ut från ett flygplansfönster, och från Lion Rock på Piha Beach, helt okej ändå.

Och sen åt vi pizza och drack vin och åt choklad, som vuxna ju!

Idag var jag och kikade på den här godingen när hon hade simning med skolan, och så åt jag frukt med glass i ett försök att stilla mitt sockerbehov efter chokladhelgen jag och Frida hade...





så ARG

Har för första gången sedan jag kom hit riktigt ont i magen. Både Karins och Fridas familjer har sagt att dom inte behövs/vill ha dom längre, så båda två ska byta nu. Jag blir arg?!
 

Alltså. Visst, om det inte funkar osv, men enligt både Frida och Karin har det ju funkat jättebra och dom trivs osv. I Karins fall skulle hennes hostdad flytta ihop med sin tjej så då "behövdes inte Karin längre". VAD FAN ÄR DET OM?
Vi kommer från andra sidan jorden för att göra det här. Vi har litat på våran familj som vi kommit till, och jag tycker fan att man kan begära att det är ett någorlunda genomtänkt beslut att skaffa en au pair?! Vi reser så långt för det här, och det är en sådan sjuk omställning. Att lägga hela sin vistelse här i någon annans händer är ganska stort, och så finns det folk som gör så?! Jag menar, vi har varit här i 8 respektive 6 veckor nu. Att flytta ihop har man väl haft i åtanke lite längre än sådär?
 
ÅÅH. Känner hur jag uttrycker mig som en kratta, men jag blir så förbannad. Jag hade blivit helt förstörd om någon hade gjort sådär mot mig. Okej om det inte funkar, men "jag ska flytta ihop med min tjej" är fan inte acceptabelt. Jag hade satt mig på första bästa plan hem typ.
 
Uäh. Nu ska jag fortsätta tröstäta, läsa ikapp mig på bloggarna (har 265 inlägg kvar atm) och knåpa ihop ett inlägg med mobilbilder. Hej sålänge.

Auckland

Hemma!
 
Eller ja, jag kom hem igår kväll, men då gjorde jag inget mer än packade upp, åt mat, duschade och gick och la mig. Så, nu, efter ganska många om och men har jag fått in bilderna på datorn. Det är ju bara en miljon stycken känns det som, så jag ska försöka sålla lite.
 
Fredag: Landade i Auckland 9.20, flygningen tog 44 min, haha. Så himla löjligt, det var ju bara upp och ner. Frida hämtade mig, båda började typ gråta, haha. Så himla kul att ses igen! Dagen spenderades annars i Auckland city, och sedan på kvällen gick vi ut och partade, efter några om och men, hehe.
Lördag: Vaknade upp, obakis mot alla odds, och spenderade dagen på museum. På kvällen var vi hos Fridas tyska m8s som var otrevliga nog att prata tyska. Åkte hem och såg på film i Fridisens 90-säng <3
Söndag: Dåligt väder - Ännu mer museum! Sedan åt vi lunch med Karin och Elin, och då blev vädret fint helt plötsligt, så vi åt glass. Sedan åkte vi hem och gjorde pizza och drack vin! 
Måndag: Vi trotsade vädret och åkte till massa stränder, som var helt makalösa. Man tappade verkligen andan för att det va så vackert. Sedan åkte jag hem. Det kändes lite sorgligt att säga hejdå, men planen är att Frida kommer ner till min födelsedag, och det är ju inte långt kvar!
 
Här kommer bilderna, helt blandade och i oordning, men ni får helt enkelt bara njuta av dom, eller nått.
 
Puss!
 
 






Snabb-update

Hej!
 
Idag var vädret mycket bättre, vilket ledde till en promenix efter playgroupen. Det är så roligt att ta med Katya till playgroupen, för man ser för varje gång vi är där hur mycket hon utvecklas och blir mer och mer självsäker!
Promenaden tog dock kål på mig, fattar ingenting. Blev bara helt slut, ville gå och lägga mig klockan 5 typ, och då jobbade jag ju fortfarande...
 
Har skypeat med världens bästa LP nu i en timme, och nu ska jag faktiskt packa klart det sista och sedan gå och lägga mig. Ska upp runt 6 imorgon för mitt plan till Frida går 8.15. Hon har fortfarande inget internet så vi får se hur det blir med uppdateringen där i från. Annars är jag ju hemma på måndag kväll igen, det går fort, ni överlever nog, hehe.
 
Som sagt, sängen kallar. Vi hörs när vi hörs! Puss

Uäh



Såhär har min dag sett ut. Har ätit sushi (börjar tycka om det faktiskt?) och legat i soffan med katten. Typ.
 
Vädret är bajs. Kallt som satan, regnigt och blåsigt. Ellie tyckte att jag borde tagit med mig en varmare jacka, haha. Får väl ta dubbla tröjor eller något nästa gång och hoppas att det blir sommar snart. Eller något. Vädret gör mig deprimerad, tog en nap idag igen efter lunch, hehe. Heja mig.
 
Blev ingen promenix eftersom det regnade och blåste storm då, kanske ni fattade.
 
Nu ska jag och min mensvärk bädda ner oss i min säng med värme och invänta en ny dag!
 
Puss
 

Hur sushi-ätande ser ut här:


Är dom inte charmiga så säg?
 
Apan sitter på två kuddar för att kunna ha händerna på bordet också, haha.

Upp och ner, hit och dit

Hello!
 
Vaknade av mig själv 07.05 idag, och tur var väl det, för jag insåg att jag börjar ju tidigt idag. Första gången på typ 1,5 vecka, och jag glömmer ställa klockan, heja mig. I alla fall. Var nere i Avalon Park med Katya efter vi lämnat Lexie i skolan för morning tea med Cosi och Helena! Sedan hängde dom på hem för lunch.
Efter det var Katya jordens grinigaste, vilket gjorde mig till jordens grinigaste (+MENS som inte gjorde saken lättare). Tur att barn är så långsinta också. Blir sura och skriker att dom hatar en, kommer tillbaka 5 min senare och allt är som vanligt, förutom att man själv fortfarande är grinig. Det är bara att klistra på ett leende, typ.
 
Glömde av tiden och fick skynda till skolan för att hämta Lexie, och såklart börjar det regna när vi ska hem så vi hade tävling, hehe. Enklaste sättet att få något att gå fort: säg att försten vinner! Så, vi sprang ner för hela backen, haha. Missade faktiskt det värsta regnet på grund av det, så jag var nöjd. Mindre nöjda var mina ben dock. Har träningsvärk sedan igår...
 
Världens bästa Ellie kom hem med choklad till mig också!!! Precis vad jag behövde. Hon garvade åt mig när hon såg att den redan var slut dock, hehe. 220 g choklad, slurp, typ. Men, min mens-mage behövde det.
 
Smsade med LP förut och så skrev hon till Lexie: Hi Lexie, how are you today? Do you like Linn?
Lexie svarade: Yes I do, I love her soooo much. Och Ellie flikar in: And your mum thinks that Linn is the best au pair yet! Blir man glad eller blir man glad?
 
Imorgon är planen: ut och gå/spring. Jobb 2.30-10 pm.
Torsdag är det playgroup, jobb, skype och packa, för på fredag åker jag till Frida!!! WOHOO. Tjatar nog om det i varje inlägg, MEN, det ska bli förbannat skojsigt faktiskt!!
 

Kitkat & choklad <3

Smskonversation med LP och fina bilder skickas fram och tillbaka!

Lex härmar den här bilden som hon tyckte var kul: (ja, vi kollar på bilder hela tiden, på allt och ingenting)

 

Nu är det nog bed-time ändå. Klockan är ju trots allt tjugotvå. (RIMM!!!)
Natti natti!
 
 

Saknar dig bästi







 

Myz-mizzen #3



Upp med hakan mizzen, det är inte många som får taffsa så som du!

HEJA MIG

Idag, håll er nu, var jag ute och sprang!!! Jag gick min vanliga runda, och så sprang jag 2 km av den, och gick de andra 4. Målet är väl att kunna springa 4 och gå dom andra 2, som är rakt uppför och rakt nedför, vilket jag faktiskt inte känner för att springa. I alla fall. Är sjukt stolt över mig själv, för det kändes bra liksom. Det var inte pesten, inte någonstans. Det är ett av mina mål under mitt år här borta, att lära mig springa. Löjligt egentligen att jag behöver åka till andra sidan jorden för att lära mig springa, men ja, det är väl bra så länge jag lär mig, oavsett hur det går till.
 
Dagen spenderades i alla fall en stund på Te Papa där det var Story time för Katya med Au Pair Link. Hon skötte sig kalas, blir riktigt stolt när man ser andras ungar springa omkring och inte lyssna över huvudtaget, haha. Antar att jag får belöning för min bossighet, hehe...
 
Kom hem, sprang upp till kindy med Katya, åt lunch, satt ner och ringde försäkringsbolaget för att få fyllt i papprerna rätt, sen gick jag ut och gick/sprang, och sedan jag kom hem har jag bara duschat och gjort ingenting, ganska skönt. Samlar fortfarande mod till att åka ner till stan och klippa mig...
 


Ringen där runt Avalon park sprang jag! Och gratis manikyr är ju aldrig fel.


School bus är skoj, och krama pingvin också!


Mina godingar!

Te papa

Vi leker på Te Papa!


Pippi Longstocking

Åh. Saknar min kamera. Ellie ska skriva ut papprerna jag behöver idag så förhoppningsvis kan jag skicka in allt imorgon, och då borde det inte ta allt för lång tid innan jag får reda på om jag får ut några pengar för den eller om jag behöver köpa en ny.
 
Dagen började i alla fall med skype-samtal med Jensi och mamma! Den gick vidare med en dusch, och sedan bussfärd till Lower Hutt med flickorna till biblioteket. Där lånade jag två filmer, Chocolate och The boy in the striped pyjamas. Sitter och kikar på Chocolate atm. Satan va snygg Johnny Depp är. Helt makalöst alltså. Smälter ju. Och all choklad får det att vattnas i munnen på mig. Gud. Mår ju nästan dåligt här av alla bra saker med den här filmen... Efter det lekte vi (eh, jag satt och solade ja) i parken utanför en stund innan det var dags att dra sig mot affären och sedan hem för pizza-bakning!
 
Introducerade flickorna till Pippi Longstocking också, haha. Lexie älskade henne! Hittade filmen på engelska, på youtube, så vi såg ungefär halva idag och får väl ta resten en annan dag.
 
Tänkte slänga in lite bilder men min telefon verkar ju inte vilja connecta med datorn alls, så jag skiter i det nu. Börjar bli lite sent.
 
Vi hörs väl imorgon I guess! Puss & godnatt
 
 

Kindy-disco

I fredags var det disco på Katyas kindy, och man skulle klä ut sig efter bokstaven P. Såhär såg det ut:
Chelsea, Ellies pojkväns dotter, Ellie, Katya och Lexie

Kitkat var en bedårande princess!

Hela familjen! En Pussycat, en Patient och en Princess.

Lexie-low!
 

Mindre genomtänkt bad



Kit-Kat fick för sig att hjälpa Lexie med badandet häromdagen. Bara det att hon glömde bort att ta av sig kläderna först...
 

Framtids-Linn

Godmorgon!
 
Älskar hur det är kväll hos er och morgon hos mig, och vice versa. Det blir dock enklare när ni ställt om till vintertid och vi till sommartid, då är det rätt och slätt 12 h skillad. Eller som Malle säger: Linn, du är ju i framtiden ja.
 
Här regnar det. Och blåser. Och regnar. Och blåser mer.
 
Dagens planer:
- 12.15 i stan.
- Kolla på ryggsäck till roadtripen
- Göra Cosis naglar
- Gå till turistcentrat
- Fika
- Kolla rugby OSÄKERT DOCK, bajsbussar
 

Sedan jobbar jag på söndag igen, men det gör bannemig ingenting i det här skitvädret.
 
Saker jag saknar med Sverige: (utan inbördes ordning)
- Mamma
- Emil & Simon
- Mitt gäng <3
- Jensi
- Svensk mat, speciellt frukosten
- Min säng
- Svenskt godis
- Alla andra fina människor jag omger mig med
 
Hörs!
 

Time flies

Hej igen!
 
Som sagt, dagarna flyter på. Igår jobbade jag från 15-22, vilket är en väldigt skön tid, men samtidigt ganska jobbig. Skön för att flickorna sover från 19, jobbig för att dom ofta är trötta och griniga efter skola/kindy, plus att dom inte gillar att jag nattar dom än, haha. Igår gick dock hur smidigt som helst! Vet inte vad som hände, haha.
 
Var på playgroup på förmiddagen med Katya också. Den ungen alltså. När vi kom hem kröp hon upp i mitt knä, gav mig en stor puss och kram och sa: "Lind, (heter inte Limb längre, vi gör framsteg!) thank you for taking me to playgroup!" Alltså. Dog ju så söt hon är. Ville bara äta upp henne.
 
Och Lexie älskade mig i förrgår när vi åkte ner till Avalon Park, haha. "Linn, I LOVE YOU!!". Men, igår när jag gjorde något hon inte tyckte om, då hatade hon minsann au pairer, förutom Karin, och även om hon skulle börja gilla mig så gillar hon mig inte egentligen. Lite senare kom det igen dock: Linn, I love you! Dom är för charmiga dom små liven.
 
Idag är planen relativt oklar än så länge. Är själv hemma just nu, men sedan kommer väl Ellie och Katya tillbaka för lunch. Därefter plockar nog Hanna upp mig och så ska vi till Johnsonville för en fika, men efter det är det oklart. Egentligen vill jag nog åka hem en sväng, för Lexie och Katya ska på disco på Katyas kindy idag, och dom ska vara utklädda efter bokstaven P, så jag tror att jag kommer få en Princess och en Pussycat här hemma, och det vill jag ju inte missa! Efter det ska jag till Cosi och laga mat och mysa på kvällen, så det blir nog bra!
 
Såhär kände jag mig i förrgår, utslagen. & godmorgon tröttis.

Här är dom, mina godingar! Afternoon tea i Avalon Park.
 

Snabbis

Hey!
 
Dagarna flyter på. Flickorna är underbara mest hela tiden. Nu är det helg igen, och sedan en vecka till med jobb innan jag åker till Frida.
 
Tänkte faktiskt slänga bort katten från mitt knä och krypa ner i min säng, så hörs vi imorgon istället.
 
Puss vänner!
 

(Orkar inte göra någon GIF nej, hehe. Hejdooo)

En ledig tisdag

Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg, men så tog det stopp. Fastnade bland alla andras bloggar istället.
 
Var ledig igår, och så även idag. Gick upp, åt frukost, följde Lexie till skolan, kom hem, åt färdigt min frukost, tog en dusch, åkte ner till biblioteket och fixade ett lånekort, åkte hem igen, åt lunch, gick en promenad, osv. Har inte gjort mycket helt enkelt. Ganska skönt, men också lite jobbigt. Man vill liksom utnyttja varenda dag, men samtidigt är det svårt att veta vad man ska göra. Särskilt när det inte finns så många andra som är lediga då de flesta jobbar mån-fre.
 
I alla fall, imorgon är det onsdag, vilket betyder att Katya inte har någon kindy. Ellie jobbar sent så jag börjar 2.30 pm ungefär. Tänkte ta mig en promenad till biblioteket och se om det finns några filmer att låna, och sedan ta bussen hem. En hel mil känns väl lite överdrivet på en dag, hehe. Särskilt som jag pinnade på ordentligt i 5,92 km idag, enligt Runkeeper. Det konstiga är att hela jag kändes trög och seg idag, och det kändes inte alls som att jag gick fort, och ändå gick jag fortare än sist? Knepigt det där.
 
Katya och Ellie var hos läkarn idag för att försöka få ordning på att Katya sliter sitt hår. Såå, hon ska gå i terapi, tror jag, och så rakade vi av henne håret, så nu ser hon ut som en liten hottentott! Mitt i rakningen så slutade såklart apparaten att funka också, så ett tag sprang hon omkring med halvrakat huvud, haha. Tillslut funkade den i alla fall, så nu har vi nästan likadan frisyr, säger vi här hemma.
 
Kit-kat provar Ellies bh, haha!
Jag och Hanna var på en smyckesshop igår och gjorde våra egna smycken! Det här är mitt armband.
Halvvägs genom den nya frisyren såg vi ut såhär!
 
Ikväll ska jag skypea med min kärlek. Puss!
 
 

Mitt hjärta!


Söndagsbestyr

Hej!
 
Imorgon är det 4 veckor sedan jag åkte från Sverige... Så himla galet.
 
Dagen har spenderats i Wellington med Cosi! Hon plockade upp mig runt 10.30 och vi åkte in till Te Papa och gick igenom nästan alla våningar. Dom har verkligen sjukt häftig natur här, allt från berg med snö till regnskog. Och det är så facinerande att det är jordbävningar här varje dag. Vi stod och klickade på någon data-manick och kom in på "Recently eathquakes" eller något i den stilen, så stod det 2 September 2012. Cosi ba: men, är inte det idag? Tydligen så skulle man kunna känna den i Wellington men vi märkte ingenting, haha.
 
Därefter gick vi en sväng i stan och bytte storlek på mina skor. Insåg när jag gick omkring i dom hemma att dom nog var en aning för små ändå. Sedan visade jag runt Cosi lite i den delen av staden som jag känner till, haha. Vi åt lunch och letade vykort, och sedan började vi röra oss hemåt.
 
Tjejerna kom hem från sin pappa för en stund sedan och Katya skriker: Liiimb!! Liiiimb!! (Det är mitt nya namn) Look what I've got!! Då hade hon fått en ny leksak, och sedan sa hon: I missed Limb, and mummy, and Shadow and Phoenix!
 
Ska få reda på mitt schema för dom kommande två veckorna ikväll, så får vi se hur dom ser ut, och sedan åker jag till Frida nästnästa helg!! Ska bli såååå roligt.
 
Det här var för övrigt Katya när hon kom hem förut och sjöng Jack in da box, Jack in da box, please come out!
 
Lunch med Cosi, som sagt! & mizzen som terroriserar mitt knä at all times nu.
Crunch-glass (?) med varma bär & hård arbetsdag med sol på baksidan!

Days Bay & mina gosflickor!

Jag och myz-mizzen & Lisa på en av alla miljoner fikor.

Simon vidarebefodrade bästis meddelande & jag och Hanna åt pizza på en bänk.

No words needed

 
Behöver jag ens säga något?
 
Jag och Hanna tog Hannas bil till Lyall Bay igår, och sedan vidare runt på en udde, typ. Ska göra en karta och lägga in längst ner, men nu får ni bara en bildbomb från dagen, antagligen helt i o-ordning, men så får det bli.
 
Emil: Dom har båtar här, ser du? ;)
 


 
Så, Lyall Bay är alltså stranden där den röda fyrkanten är. Dit åkte vi direkt, och gick en sväng på stranden och köpte fika. Sedan åkte vi den markerade röda vägen, ungefär, och så stannade vi där vi kunde och ville och tog massa turistiga kort som man inte ångrar i efterhand att man tog.
 
Efter det åkte vi in till stan för en fika, Hanna åkte hem till sina pojkar en stund, och sedan möttes jag, Jasmine, Lisa, Hanna och Cosima hemma hos mig och gjorde pizza och äppelpaj och bara mös. Det var kalas!
 
Idag kom Cosi till mig vid 1 pm någon gång och åt pizza-rester till lunch, och sedan åkte vi in till stan och mötte upp några andra tjejer. Råkade köpa mig ett par skor också.......... Men, dom äger! You'll see, hehe.
Framåt kvällen åkte jag, Hanna och Cosi hem till Cosi, gjorde lax och pasta till middag, och åt glass med varma bär till How to lose a guy in 10 days, Hannas favoritfilm, som faktiskt är väldigt charmig, men inte så värst bra att se på när ens pojkvän är på andra sidan jorden....
 
Nu sitter jag i ett tomt hus och försöker hålla ögonen öppna, varför vet jag inte. Allt för mina läsare antar jag! (Vilka läsare?) Ska nog försöka ta mig mot sängen snart i alla fall, klockan är ju ändå snart 11 pm.
 
Puss & kram!

RSS 2.0