Lördag, igen.

Hey, 
 
Sitter i soffan och har läst ikapp två dagars tidningar. Tremilen börjar om 3 minuter och min absoluta favorit Charlotte Kalla är med, såklart. Grät när hon gick om i sista kurvan på upploppet i stafetten och blir tårögd varje gång reprisen visas på TV, haha. Vilken kvinna alltså. Helt makalös. 
 
Träffade André, Joss och Linus igårkväll. Så himla kul, för det var verkligen längesedan nu. Skönt också att allt alltid är som vanligt. Mina bästa. 
 
Funderar på att gå upp och väcka Jens, men han kanske inte behöver vakna förrän det närmar sig slutet av loppet... 
 
Annar händer inte mycket. Jag jobbar på. Ska ta bort ett födelsemärke på måndag och förhoppningsvis börja sola. Åker i och för sig till Stockholm på torsdag! Ska bli riktigt kul faktiskt. Längtar så efter våren. Igår var det så himla skönt väder. Efter att regnet lagt sig och vi kom ut efter lunch vill säga. Ingen vind, inte särskilt kallt, och sen kom ju solen lagom till Sverige vann i hockeyn! Skyndade mig hem och tvättade bilen. Tog kort på den också eftersom min kär Mazda ska ut på Blocket någon gång snart. 
 
Ops, glömde publicera, igen. 
 
Nu ligger det tre norskor i täten.... Får fortsätta kika nu, vi hörs, puss! 

Placebo-bakis

Hej kompisar! 
 
Nu är jag utflyttad till vardagsrummet, och det blev faktiskt mycket bättre än jag trodde! Vi fick köpa en extra byrå och en klädhängare till mina kläder, och sen har jag faktiskt fått plats med allt. Det enda som är olöst ännu är mina örhängen som jag har på min hemmagjorda hängare. Den får liksom inte plats någonstans, så antagligen får jag köpa något annat att hänga dom i... Får googla lite. 
 
Igår var jag först hos Anton och sen en sväng hos Erik och hängde med folk som skulle ut. Jag åkte hem dock. Har mått så jävla dåligt av alkohol det senaste, på alla sätt, så jag ska nog hålla mig ifrån det ett tag. Dock känns det typ som att jag är bakis? Placebobakis eller nått. Kanske är för att jag sovit ganska lite.. 
 
Annars har jag, som vanligt, ont överallt i min jävla rygg. Det gör mig gråtfärdig. När jag fyller år ska jag inte önska mig något annat än massage. 
 
Det var så fint väder en dag att jag skyndade mig ut på en promenad efter jobbet! 
Sen skickade jag förmaningar till Jens, antagligen...
Hittade massa bilder i skåpen när jag försökte stuva undan lite mer. Här är pappa, 3 år! 
Och här står jag med hela handen i käften på mammas och pappas bröllop, haha. 
Och så två riktiga godingar! 
 
Puss
 
 

En torsdag som känns som fredag

Hej! 
 
Sitter hemma hos Jens och äter överbliven kladdkaka och försöker få fyr på brasan, vilket går som vanligt - skit. 
 
Det känns verkligen som fredag, trots att jag inte jobbade i måndags.. 
 
Har för första gången stoppat in mina kläder i Jens garderob, så nu har jag fanemig flyttat in, haha. Det funkar ju liksom inte att bo i en resväska fram till April. 
 
Ska ta bort ett födelsemärke den 24e och sen ska jag börja sola. Ser inte fram emot det. Så fruktansvärt tråkigt att klä av sig alla kläder och stå i kö och nu även betala för att få sola i 10 sekunder. Fy va ovärt det är att vara vuxen alltså. Fick betala 582 kr hos tandläkarn, 300 hos hudläkarn, 100 kr när jag var och träffade kirurgen och nu kommer jag få betala 100 kr vid varje solning, fram tills man betalat 1100 kr för då gäller tydligen högkostnadsskyddet. Tackar staten för det. 
 
Googlar sistaminuten resor för glatta livet också. Jag och Jens vill åka när han är ledig över påsk, men tycker det är svårt att hitta något bra. Och framförallt är det svårt att veta vart man ska åka och vart det är tillräckligt varmt... 
 
Oh well, nu brinner äntligen brasan (tar mig typ 1 h att skriva ett inlägg, heja mig) så jag ska slänga in en pinne till och kanske äta något! 
 
Puss

Utflyttad, nästan

Hej!
 
Har flyttat ut till vardagsrummet här uppe nu! Det blev faktiskt mycket bättre än jag trodde det skulle bli. Sen får vi väl se hur det blir med soffan nerifrån när Runo flyttar in sin soffa. Och så måste jag lösa någonstans att ha alla mina kläder, men som sagt, det blir nog bra tillslut. Bor ju typ i en etta nu, haha. Med delat badrum och kök, kan man nästan säga! 
 
Jag fick förlängt på Kolla Viktor till och med Mars också, och det känns så himla skönt. Ska se om jag inte kan lösa lite plats till mig någonstans hemma hos Jens så jag slipper släpa allt fram och tillbaka jämt och ständigt. 
 
Annars händer inte så mycket. Jo förresten, jag och LP såg Veronica Maggio igår, och hon var heeeelt magisk. Och sen när man knappt trodde att det kunde bli bättre, DÅ KOMMER HÅKAN OCH GÖRA HELA HUSET MED HENNE!!! Alltså, dog lite där. Så jävla bra var det. 
 
Ska till tandläkaren och hudmottagningen på måndag med. 
 
Well, vi hörs när jag har tid och lust att skriva något typ! Puss <3 
 
 
 

RSS 2.0