Nöjd tjej

Jag har blivit med skor! Mer exakt Vagabond.. Oväntat? Inte det minsta. Tror att typ 80 % av mina skor råkar vara av märket Vagabond, men jag klagar inte.
Jag gick på ännu en av Apples dumma idéer och köpte ett sånt där plastgrejs man ska ha på skärmen. Tror ni jag lyckades få på det eller? Knappast. 170 spänn i sjön. Jaja, får väl se om det får stanna på en stund till, eller om jag bara blir ännu argare och slänger det tillslut. Just nu är det diverse kvalster o dyl emellan den och skärmen nämligen, vilken inte är särskilt snyggt.

Idag var det måndag, uppvaknande med kommande franskaprov (som skulle vart gjort förra veckan), fysiklabb, svenskaläxa, bildläxa and so on. Känns ändå rätt bra. Mer meningsfullt än att gå runt och inte göra någonting i alla fall.

Imorgon är det tisdag (ja, jag har svårt med dagarna efter att varit dag-blind i en vecka) och det betyder fika med Beda och umgänge med min man. Efterlängtat. Riktigt efterlängtat. Ska bara ta mig igenom Biologi, Kemi, Svenska, Studietid och Matematik först. Det klarar jag, lätt som en plätt.

Nu, är klockan till min stora förvåning redan rätt mycket, så jag kanske ska börja tänka på refrängen. Igår ville jag gå och lägga mig när klockan var sju, inte lika kul.

Ska visa er en bild på mitt rum jag tecknat, någon dag. Puss vänner.

Jag lever

Ciao! Har inte känt något jättebehov av att blogga eftersom jag legat utslagen i soffan med nästan 40 graders feber de senaste dagarna. Nu är jag äntligen på benen, om än med ett huvud tungt som sten, men det kan nog lite ipren ändra på. Har varit feberfri i två dagar (peppar peppar ta i trä) så jag hoppas på ännu en imorgon. Orkar seriöst inte ligga hemma en dag till, det ger mig rabies.

Våra stackars svenska handbollshjältar stukade under totalt och blev "bara" fyra allt som allt. Mycket bättre än någon trodde från början dock, och äntligen har grabbarna fått det att funka, roligt för dom. Frankrike gick, inte helt oväntat, hela vägen, men inte utan ordentligt med kamp från Danmarks sida, kul.

Klockan är halv åtta, jag trodde den var minst halv tio så att man fick gå och lägga sig. Besvikelsen är stor. Igår hoppade jag i säng vid halv tio och vaknade kvart över fem i morse. Det var ju i och för sig inte lika kul.
Något roligare var det däremot när man upptäckte världens gulligaste sms från världens absolut finaste pojkvän i telefonen. Jag somnade om med ett leende på läpparna.

Nu får jag nog skaffa mig något att göra, som fördriver tiden i ytterligare 1,5-2 timmar innan sängen kallar. Pussis

Attans

Fasen också. Jag som kände mig mycket bättre idag, och har lyckats pussla ihop ett helt 1000-bitarspussel all alone, har tydligen fortfarande 38,5 i feber, så ingen skola för mig imorgon heller. Bajs. Får nog inte alls rabies på att gå hemma. Saknar min man också.

Jaja, what to do. Får väl bara hoppa i säng. På med våtdräkt typ, så mycket som jag svettas. Uäh.

Pussis

På bättringsvägen, tror jag

Hur bra är inte jag då? Fått allt att funka med ipoden nu, så nöjd. Har till och med orkat ta mig en dusch och tagit på mig lite rena kläder som inte stinker.
Jag badar när jag sover, om ni undrar. Avskyr att ha feber.

Nu tänkte jag gå ut och sätta mig i vardagsrummet, njuta av solen och lägga lite pussel. Och bli frisk då såklart, även om det är helt okej att gå hemma, hehe.

Pussisar!


Ja tack

100 kg huvud?

Har feber. Kul.
Åkte in och gjorde matteprovet i alla fall. Bra gjort av mig.
När jag fixat klart (om jag orkar) med min nya iPod så tänkte jag dejta Johnny my man, och alla de andra snyggingarna.

Puss

Åker bil med världens bästa bästis som har...

dsc00199 (MMS)

Åker bil med världens bästa bästis som har tagit körkort! :D


Grattis Elin!



Jag tror att du läser här Elin, så ville passa på att skriva några rader.
Idag fyller du 18 år, myndig på alla sätt och vis, förutom att du inte får gå till systemet än, men det har vi Stina till, hehe.
Jag vet inte hur många gånger jag skrattat åt att du hade så svårt för mig i början av ettan, det är så himla komiskt, för nu kan jag utan tvekan säga att du är en av mina närmsta vänner. Det är aldrig ett skratt långt borta när man är med dig. Det är så att jag önskar att gymnasiet aldrig tar slut så att jag kan fortsätta träffa dig varje dag.
Hoppas du haft en underbar födelsedag, jag har gjort vad jag kunnat för att göra den bra.
Du är en himla fin vän, puss hjärtat! ♥

sunlights




Anything but math.

Hur skönt som helst att sluta halv två idag. Jag och mamma åkte och simmade och nu har jag fått gjort både svenskan, biologin och kemin, så nu är det bara matten kvar, som ja tyvärr verkligen drar mig för..

Sitter mycket hellre här och gör ingenting, lyssnar lite på musik, läser en bok, kollar på tv, ja, jag städar till och med för att slippa.

Redigera bilder är roligare, allt är roligare än att göra det man ska, när jag tänker efter.
Ska föreslå för min man att vi ska gå på bio imorgon, blev lite sugen sådär faktiskt!

Pussis!

Snabbare än blixten

Kikade ut genom mitt fönster och såg världens vackraste motljus, som brukar vara i ungefär 5 minuter så jag rusade ut, knäppte några bilder, insåg att jag borde byta objektiv, rusade in igen, halkade nästan, och ut igen. Här är lite av resultatet.

don't waste your time


Lovely


Här ifrån, som vanligt.

Matematik och handboll

Borde nog skriva något här, för det är ju trots allt några stackare som läser, men nä. Jag känner inte fört. Ni känner väl mig vid det här laget.

Om ni undrar vad jag gör så pussar jag på min man, kollar på handboll, vill gifta mig med Kim Ekdahl du Rietz, pluggar matte (förhoppningsvis), är ute och går i det fina vädret, simmar, går i skolan, gråter, drömmer mardrömmar, är trött och inte så värst mycket mer.

Annars hade det suttit fint med vår också, är lite trött på halt underlag..

Ikväll är det handboll igen, så jag är nöjd, ska nog återgå till matteboken en stund. Puss vänner

Johan är en mes

Igår, när jag stod och väntade på bussen alldeles för länge så slog det mig att det var riktigt korkat att bygga en stor och fin busskur vid hållplatsen innan stationen. Vem står där och väntar liksom? Det är inte ens 5 minuters promenad till stationen så varför ska man stå där och vänta?
Det är ju minst 10 gånger så många människor som står och väntar på hållplatsen på andra sida vägen, den som är efter stationen. Där kunde dom väl byggt en stor och fin busskur istället?

Annars har jag matte, det äger inte.
Imorgon är det handboll för hela slanten och idag är det bilolgiplugg som gäller. Råkade visst glömma boken hemma i måndags så jag har inte pluggat något än. Provet är på fredag så ja, det är nog dags nu.

Annars (trots att jag tycker det är rätt töntigt) så har jag och min man vart tillsammans i fyra månader idag, det är ju fint! Puss

Cambilder <3

Såhär fina är mina naglar. På den ena handen....



Ja, jag vet att jag är söt!

Checklista

Städat mitt rum - check
Putsat mina skor - check
Glömt biologiboken i skolan - check
Satt upp min tavla - check
Målat om naglarna - inte check
Läst min bok - inte check

Och klockan är bara halv fem!

Så vänner, naglarna och boken kallar, sedan sängen. Det går som på räls nu.

Har inte tid

Vilken zuperbloggare jag är!
Har varit och gjort min man frisk i helgen, han är en mes.
Idag fyller världens bästa vän 18 år så jag ska strax fixa i ordning mig inför lite middag ute och sånt.

Ni får helt enkelt sakna mig lite till. Puss

Matte D och Kemiprov med NV2



Hoppas verkligen att ni ser dödskallen i slutet. Det var Bellas idé, skyllde Bertil ifrån sig.

Puss bror!

Emil hade precis tagit ut sina mackor från micron när han slänger sig på marken och skriker: Aaaah, magkramp!!!

2010, del V


I September hamnade kameran på hyllan igen, eftersom skolan var i full gång.
Vi fick nya soffor i skolan som har användts flitigt, minst sagt till att sova på. Johanna försökte skriva på tavlan men misslyckades ganska grovt.
Jag och mina spindelvänner kilade stadigt och jag fick dammsuga upp minst tre varje dag. Vaknade en gång av ett sms och såg att det satt en 1 dm från mitt huvud - panik. Simon sov så jag kunde inte dammsuga upp den, vilket ledde till att jag hade två val:
1. Låta den sitta kvar
2. Ta den med papper och döda den.
Jag valde alternativ två, som tur var, men fan vad det är vidrigt när man känner hur dom spricker mellan fingrarna på en.
Resten av bilderna är från våran exkursion, som var ganska misslyckad, och skittråkig. Eller, arbetet i sig var skittråkigt, vi hade rätt kul, som ni kan se.

I Oktober fotade jag Linnéa när det var dimmigt, med mitt nya objektiv. Nöjd tjej.
Det var jättefint väder, men började bli lite smått kallt.
Jag hängde mycket hos min man, matade hans kossor osv.
Var även på Kungsmässan och fick min bok signerad av självaste Bella! Jag har, tro det eller ej, inte läst färdigt än, men det jag läst hittills är riktigt bra faktiskt. Det är inget superavancerat språk direkt, men man förstår vad hon vill säga, och en del hjälper faktiskt. Jag tror att det är många tjejer som haft, och kommer ha, glädje av den i framtiden.

Två puckon i en smäll!

dsc00191 (MMS)

Två puckon i en smäll!


På språng

Hej bloggen! Om 10 min sätter jag mig i bilen till Vänersborg för en del bandy, spännande.
Första skoldagen idag, känns helt okej att vara tillbaka faktiskt.
Imorgon ska jag simma efter skolan, och sen tänkte jag våldgästa min man varesig han vill eller inte.
Som sagt, I'm in a bit of hurry, så, ciao!

2010, del IIII


I Augusti cyklade jag och mina brudar till Varberg och tältade. Det tog aplång tid att cykla dit, det ösregnade hela vägen, det tog minst lika lång tid att cykla hem och det regnade ända från Väröbacka, men annars var det hur kul som helst.
Glömde ta med i Juli att jag klippte av mitt hår, men såg att det var den 30onde så den bilden förtjänade att vara med här. Jag var asnöjd och saknar det nästan lite.
Jag och Linnéa gick på Anna och Mathildas fest på Kumla. Det tog oss 45 min att gå hem, när det i vanliga fall tar 10.
Jag och LP var även en del hos Bükk, därav de festliga bilderna på oss.
I Augusti började väl skolan igen, vill jag minnas. Det var nog okej, dock kändes det konstigt att inte vara yngst längre. Det kommer kännas ännu mer konstigt att vara äldst..

Igloo-bygget

Jag, Linnéa och Emil byggde en igloo häromdagen. Såhär såg det ut:

Det här är lätt den bästa bilden, jag menar: Kolla Linnéas ansiktsuttryck!


Och här är resultatet:



My name is Bond, James Bond.

Har kollat min andra Bond-film på tre dagar nu. Dom är uråldriga, Sean Connery är snygg, han byter brudar stup i kvarten och specialeffekterna är så dåliga så att du skrattar ihjäl dig. I den första som gick i förrgår var det biljakt, men dom körde i samma sväng tre gånger. Det är såna ljud när dom slåss så det är inte sant, och när han är diskret är det verkligen diskret, inte ett ljud hörs.
Bond vinner alla fighter, bond-bruden är alltid skitsnygg och skurkarna misslyckas alltid. Precis som det ska va!



2010, del III


I Juli var sommarlovet i full gång och jag tror inte att jag satt still en sekund.
Jag hängde hos Elin, var på Smarholmen och grillade, drog även en sväng till Frillesås med lite grill.
Jag och Jessika gick på Lars Winnerbäck där även Melissa Horn hängde, lika bra som alltid. Som alla de andra gångerna stod jag och lipade till Hugger i sten, Elegi och Du hade tid. Bäst helt enkelt.
Jag, Linnéa och Elin tog oss ut till Stättared och paddlade kanot. Eller, efter att först ha gått fel i skogen i en timma så paddlade vi i en kvart och sedan parkerade vi oss på en klippa där vi solade nakna och lite sånt.
Det blev Gothia och min brors lag gick riktigt långt, kul! Jag hängde på Subway så mycket att dom kände igen mig..
Jag och Linnéa drog till Lotta på Liseberg och träffade Hasse. Vi åkte till Gällinge och hälsade på Camilla och Anders.
Sedan var det Åsakalaset som vi firade med lite käk hos LP med de klassiska matbilderna till. Vi hamnade tillslut på min altan med en flaska vin. Minnesvärd kväll faktiskt.
Vi tog en tripp till Bohuslän som inte varade så länge då vädret ville annorlunda, men det var fint så länge det varade. Vi använde båten en del också, därav de snygga bilderna på min mor och bror.

Som sagt. I Juli flängde jag mer än vanligt. Jag hann med allt detta, och lite till, på en månad, vilket är rätt bra jobbat, men livet ägde faktiskt då.

2010, del II


I Maj så gjorde jag världens godaste chokladmousse. Det tog mig tre dagar att äta upp en liten sån skål, så mättande var den. Jag åkte våran nya båt för första gången och livet hade aldrig ägt mer.
Min mor fyllde 40 så vi överraskade henne med en tripp till Riga. Där turistade vi som aldrig förr, åt mat och solade oss.
Jag fick åka med mor min och jobba på slakten en dag, därav de söta kycklingarna.
Vi hade friluftsdag med skolan och gick åtskilliga kilometer från Äskhultsby till Fjärås Bräcka, där vi fick korv som belöning.
Jag och Linnéa tog oss till IKEA och shoppade loss. Sedan kom solen och jag var riktigt tuff när jag låg på min altan och var lycklig för att jag inte fick några soleksem.
Jag tror att Maj var en rätt bra månad faktiskt.

I Juni var jag och Rasmus less på skolan, och tillslut fick jag valt en av klänningarna till skolavslutningen.
Min fina Elin var i Stockholm och kollade på kungabröllopet och kom hem med världens finaste armband till mig.
Min kusin gick ur skolan och gick på bal. Helt plötsligt insåg jag hur fort tiden går, ty det kändes som igår det var jag som stod där. Till sommaren är det min bror. Vet fan inte vart jag ska ta vägen.
Sedan var det midsommar, som var soligt och trevligt.
Jag åkte mer båt med min mamma, och livet ägde. LP sov här och lämnade en fin lapp när jag åkte till skolan.
Jag upplevde traumatiska minnen när småkillarna åkte ring och trodde att alla skulle bryta näsorna när som helst.
Jag tror att Juni var en bra månad också.

Lägesrapport

Hej bloggen! Lite snabbt nu bara.

Slänger upp med fler bilder från årsresumén ikväll, för nu ska jag, bästis och Emil upp till sjöarn och kika in Simon när han spelar bandy. Vi sitter här och hoppas att våra kläder ska torka för vi råkade springa ut i snön och bygga världens finaste snöigloo i typ 2 timmar..

Som sagt, hörs senare m8s!

2010, del I


I januari så var inte fotoglädjen på topp. Jag hade dock hemläxa som jag desperat försökte få till. Därav bilden på den söta blomman. Elin, jag och Rasmus hade också hemläxa som jag och Elin löste galant med x-antal ballonger och vatten i olika aggregationsformer.
Jag upptäckte glädjen med cambilder i långt hår och en mysig tröja. Runo gjorde konst utanför mitt fönster i snön.

I februari fick jag och LP för oss att det var coolt att fota mot min nya vägg, och faktum är att det var riktigt coolt. Jag tog en sväng till alperna, Österrike för att vara med exakt. Där gottade jag mig i galna backar, solsken och mat.
Vi snaggade min brors hår för första gången, och det snöade nått så fruktansvärt.
När vi kom hem från alperna så fick vi parkera nedanför uppfarten och skotta i flera timmar för att ens komma upp.

I mars ägde jag, ett tag. Älskar bilden på mina fötter. Jag pluggade massor, läste på franska till och med. Jag och Emil posade en nedrans massa i camen, och min stackars älskade telefon gav upp. Lägg märke till min sexiga man som jag har som bakgrund. (Depp för er som behöver glasses)

I april var jag tuffare än någonsin med glasögon, motorcykelscarf, och blondare hår. Vi välkomnade sommaren (vi ville verkligen ha sommar i alla fall) med årets första korvgrillning på min altan. Jag var med Tilda i stallet och insåg hur mycket jag saknar det. Jag och två snygga b-rudar hängde på fest i Kållered, som var riktigt kul faktiskt. Två andra b-rudar hängde hos mig och gjorde ansiktsmask, det var inte heller helt fel. Vädret blev bättre och bättre och jag tror faktiskt att jag mådde rätt bra.

To be continued..

Jag doooog

Åh, shit pommes. Jag dör. Eller, dog nästan i alla fall. Jag gjorde en årsresumé och kopierade alla bilder jag ville skicka efter till en mapp, trodde jag. Det visade sig att jag flyttat dom och att dom inte fanns kvar i orginalmappen. Shit. Jag ville dö. Har fått ordning på allt nu i alla fall, som tur är. Ska börja med bilderna ni ska få se här på bloggen tänkte jag, haha.

Wish me luck, så att jag inte gör något mer dumt..

Augusti 2008 - Januari 2011

Jag har skrivit 1141 inlägg med detta. Hur galet är inte det då? I och för sig har jag bloggat ett tag nu, men ändå.
Ville ni ha någon årsresumé eller? Då får ni bannemig säga ja. Tro inte att jag inte har koll på att det är några stycken som kikar in här varje dag.



No matter

Kom precis hem från simhallen, och shit alltså. Man blir helt utmattad, haha. Simmade 30 längder, sen orkade jag inte mer. Men, det är ändå 750 m, så jag får väl vara nöjd I guess.

Nu är det onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag kvar av lovet. Jag vet inte om det är skönt eller inte faktiskt. På lördag ska jag jobba, och sedan till Elin förhoppningsvis. Resten av dagarna har jag inget planerat, vilket i och för sig är rätt skönt det också. Jag väntar som en galning på mina bilder så att jag kan sätta igång med min bok. Jag behöver sysselsätta mig.
Skulle vilja ha ner ett till pussel från mormor också, som hon lovade att jag skulle få låna. Jag ska försöka fortsätta läsa också. Min engelskabok tog slut.


Onjöd, hungrig tjej med hår som luktar klor..

Dagens tanke

(Tur att jag tänkte den efter 00.00, för annars hade det blivit gårdagens tanke)

När jag gick på Åsaskolan skulle hela klassen åka och simma. Hälften av tjejerna var ju inte med, för dom hade mens, eller "mens". De som inte var med första gången fick såklart en andra chans, men gissa när den var?
Jo, 4 veckor efter. Hur tänkte dom där liksom? Dom som hade mens på riktigt den första gången har ju troligtvis det på riktigt den andra gången också då?
Bright...

I-landsproblem

Det är fan inte lätt att vara kär alltså.
Man avskyr att sova ensam, längtar ihjäl sig trots att man sågs dagen före, får panik när man inser att man inte kommer ses på en hel vecka, börjar fantisera, och helt plötsligt är man jättedålig, jättehemsk och urkass. Vad hände där liksom?
Jag vet ju att det inte är så, varför inbillar jag mig då?

Småplock

Åh, vad dålig jag är. Jag glömde publicera, men jaja. Here we go!

Ciao!

Intog som sagt Ullared i morse, med super-veteranerna, så det gick bra.. Fick med mig lite smått och gott hem, nöjd. Nu ska jag sätta mig och måla om mina naglar, det kan behövas.

Pussis.

Galet hur några ord kan göra en så arg


Watch out.

Imorgon, om jag kommer upp ur sängen, intar jag, min moster och min mormor Ullared!
Jag och min man har råkat somna lite sent de senaste nätterna, och gått upp lite sent också, så vi får allt se om min kropp mäktar med att gå upp halv nio. Det kan bli spännande.

Nu ska jag hoppa i säng, läsa About a boy och skriva i min bok. Godnatt

Min bror är smart idag

Linn: Jag kanske ska simma imorgon då?
Emil: Åh, jag vill följa med!
Linn: Men jag ska inte leka, jag ska bara simma fram och tillbaka.
Emil: Kan du inte simma?
Linn: Jo?
Emil: Men varför ska du öva då?


Linnéa: Men alla bebisar hade blöja Emil.
Emil: Nä, inte dom som sket!

Friday, I'm in love

Hej bloggen! Kände att jag tog ett nyårsuppehåll, men när man ligger hemma och myser ihjäl sig med en fin man är man inte så bloggsugen, om jag ska vara ärlig. Har dock kikat en del bloggar, när den fina mannen fick för sig att spela Call of Duty, så nu finns det massa fina bloggar i hans historik som hans coola killkompisar kan se och sedan skratta åt honom, hehe.

Längtar tills mina bilder kommer så att jag får sätta in dom i min fina bok jag köpt! Bara så ni vet.

Annars råkade jag springa på två tröjor när jag och Linnéa var inne i stan, och nyss, när jag och mamma skulle köpa present till min moster som fyller år idag, så sprang jag på en klänning, (som jag i och för sig kollat på innan, men ändå) hehe. Mammas kommentar till det hela var att vi skulle skynda oss hem så att jag inte råkar springa på något mer...

Nyår var mysigt, lugnt och skönt. Det är så överskattat.. Särskilt när man inte är festtaggad för fem öre.

Resten av lovet tänker jag hålla ungefär lika många knop som jag gjort hittills, det vill säga, inte många alls. Jag ska i alla fall göra mitt bästa!

Puss!

RSS 2.0