Bra humör.

Imorgon, ska jag spela match. Jag ska stå i mål för första gången på en match! Haha, wish me luck, för det kan behövas. Minst sagt.
Jag har studerat Amanda ganska mycket när hon står, och jag försöker göra som hon, men det är redigt svårt faktiskt.
Man vet att man inte ska akta på sig när bollen kommer, för det gör inte ont, och ändå är det lika svårt varje gång att inte akta sig. Jag vet att det inte gör ont, jag vet att jag ska söka mig till bollen och inte akta mig, jag vet att jag ska försöka ta den med kroppen och inte händerna, jag vet att jag ska använda hjälmen som "en extra arm". Och ändå är det så svårt att genomföra det. Let's hope att det kommer av sig självt.

Det jag egentligen skulle säga om imorgon var att jag ska vara lite kreativ, tänkte jag. Antingen ringer jag Julia och fotar henne, beror på när vi kommer hem och hur mörkt det är. Annars så ska jag göra massa i min bok. Har faktiskt längtat lite efter det, men har inte riktigt haft tid/ork att ta tag i det.

Annars så bjöd jag hem lite folk hit att umgås och kolla på film. Dock kunde hälften inte komma pga. olika anledningar. Men jaja, det är ju alltid en början. Nästa gång får det bli någon annans tur. Jag hade trevligt i alla fall.

Bandit Rock är det bästa dom kommit på ever. På Radion då alltså. Hehe.


Kommentarer
Postat av: beda

visst är det.

ut med lugna favoriter bara, bra tips right?

jag är bäst. kinda

puss

2009-01-24 @ 23:57:40
Postat av: julia

i'll wish u luck!

2009-01-25 @ 10:42:55
URL: http://longkalsong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0