A long time ago.

Känns som att det var längesen jag skrev här...
Jag drömde jätteläskigt inatt. Undra om det finns någon mening med at jag kom ihåg det, för det gör jag ju aldrig annars. Anyway, jag drömde att jorden skulle bli invaderad av rymdvarelser. Dom såg ut ungefär som Davy Jones snubbar i Pirates of the Carribean fast i typ metall då.
Dom skulle komma till Åsaskolan så alla var där. Någon hade tydligen listat ut att dom inte kunde slå oss om dom inte hade växter eller träd. Så vi sågade ner alla trädoch eldade upp dom, det var ett jävla jobb med det. Sedan samlades alla vid ingången till gympasalen.
Folk hade typ bildat lag som dom skulle slåss i så Frillesås var där, Gårdskolan hade samlat sitt lag och hade Åsadräkter på sig osv.
Jag och mamma gick en sväng till parkeringen och jag var jättenegativ och tyckte det var onödigt att lägga så mycket energi på det för jag var övertygad om att vi skulle förlora ändå. Så när vi stog där vid parkeringen där man går på 747an så var det som att alla stjärnor på himlen samlades vid ett ställe, precis vid kanten till ett stort moln. Plötsligt så rörde sig stjärnorna och kom närmare, så jag och mamma insåg att det  var rymdvarelserna. Vi sprang fort som fan tillbaka till alla och skrek att nu kommer dom och ja, då vaknade jag.

Lite scary alltså. Särskilt att jag minns allt i detalj. Undra om drömmar verkligen betyder något? Isåfall ligger vi illa till här på jorden...

Kommentarer
Postat av: julia

E.T:s kommer och invaderar frillesås och åsa AAHHHH, HAHAHAHA

2009-01-03 @ 23:05:08
URL: http://longkalsong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0