Som en röd tråd

Bestämde mig för att ta ett bad för någon timme sedan, och oj vad det var skönt. Kröp ner i det varma vattnet med En komikers uppväxt av Jonas Gardell som jag läste dom första 40 sidorna av. Vet inte riktigt än vad jag tycker, men vi får se.

Så nu sitter jag här, nyduschad, med fingrar och tår som russin, och funderar på om jag ska göra Benni till viljes och gå ut en sväng med honom. Nymålade naglar. Genomskinligt dock, men huvudsaken var att det gamla slitna försvann.

Känns som det är en förkyldning på g. Nyser mest hela tiden och har börjar bli lite snorig. Trevlig information där kände jag, men whatever, min blogg.

Avskyr att så lite gör så mycket med hur jag känner mig och mitt humör. Blev gråtfärdig när jag missade bussen. Tyckte att hela världen gick emot mig när jag skulle boka ett pass på Friskis och så var det fullt. Bokade mig som reserv och nu när jag fick passet så blev allting helt plötsligt mycket lättare?

Vet att jag borde ta tag i både fysiken och matten på allvar nu också. Det är ändå Matte E och Fysik B liksom, inte att leka med längre, men det går liksom inte. "Det löser sig" funkar inte längre, men det går på nått sätt inte riktigt in. Borde sitta en stund då och då, borde ta hem boken, borde, borde, borde. Men nä. Det blir ju inte så. Tyvärr.

Sammanhängande inlägg osv.
Puss!


Kommentarer
Postat av: Dennis

hemsk bokjävel det där.

när kan du seeeeees?

2011-08-31 @ 18:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0