I tryggt förvar bakom dataskärmen

Helgerna som brukade vara mina uppdateringstätaste dagar har nu blivit de med minst inlägg, why?
Antar att jag skaffat mig ett liv, eller något i den stilen. Haha, okej. Nu tog jag väl i kanske, ett liv har jag ju alltid haft, sålänge jag levt.

Jag och Elin såg på Ondskan igår, hur bra är inte den filmen? Så jävla vidrig ibland bara. Snacka om sevärd film, den sätter igång tankeverksamheten på ett otroligt bra sätt. Vi såg även ett avsnitt i Uppdrag granskning i Samhällen i fredags. Det om Linnea och Oskar. Ni vet, hon tjejen som blev våldtagen och sedan så stod alla på hans sida ändå?

I alla fall, det var helt sjukt. Man blev så himla arg när man såg det. Jag har inte varit så insatt i det och visste inte så mycket men nu, jesus. Jag blir arg jag bara tänker på det. Hur kan människor agera sådär?

Och på nätet. Jag blir så trött, bara för att man sitter bakom en skärm så kan folk säga precis vad som helst. Kommentarerna hon fått var så vulgära att jag äcklas av dom. En del saker folk skrivit var så fruktansvärt vidriga så jag ville bara gå och klappa till personen och fråga vad fan den håller på med?! Det är inte okej att säga vad som helst bara för att man sitter bakom en skärm, men uppenbarligen tror många ungdomar det idag. Det jag skriver här kan jag säga till någon face-to-face. Det är inget jävla svammel som jag inte står för. Jag menar, kan du stå och säga till en tjej som säger sig ha blivit våldtagen att hon är ett jävla luder som ljuger, att hon är en fitta och inte värd något, att hon borde brännas på bål, att hon borde styckas och torteras tills hon dör, kan du stå och säga det face-to-face till henne, då är du fan inte riktig i huvudet. Det är min åsikt.

För att runda av lite fint så slänger jag in en bild på snyggingen Andreas Wilson i Ondskan som bara blir snyggare och snyggare för varje minut som går i den filmen. Take care och tänk på vad ni skriver!


Kommentarer
Postat av: julia

du har så rätt. och det är så sorligt.

2010-04-18 @ 14:08:31
URL: http://juliajosefinkraaij.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0