måndag?

Mitt humör är som vanligt, upp och ner beroende på vilken dag det är. Fullständigt oregelbundet också. Idag har jag bara haft allmänt roligt och älskat skolan. Imon kommer jag antagligen lipa över den. Shit happens.

Ska i alla fall träna om en timme, innebandy, here i come. Ska bli rätt gött ändå. Förresten ska jag och Elin orientera helt själva i Fjärås på våran orienteringsdag. Jag lär ju tappa bort mig totalt. Vi ska inte orientera tillsammans alltså, utan jag för mig själv och Elin för sig själv.

Måste bara berätta en kul grej som hände förut. Jag ringde Eric när jag hade slutat, så gick jag utanför Kungsmässan och han ba: Jag ser dig. Och jag var övertygad om att han inte såg mig, så jag insisterade på att han inte gjorde det. Och när han sa hur jag hade håret så fick jag ge mig, även om det var stört omöjligt för mig att tro på det.
Så träffades vi på Donken där han satt och väntade på sin mamma och drack den nya milkshakesmaken som förövrigt inte var god. Så när vi satt där på var sin hög stol så lutade han sig lite åt vänster och gjorde en ful grimas, och helt plötsligt bara låg han på golvet. Huuur kul som helst. Han bara trillade ihop, sa att han fick kramp i benet, men who knows. Det såg i alla fall otroligt roligt ut.

Idag är en bra dag.

Kommentarer
Postat av: k.

jevlar vad du skriver dude

2009-09-14 @ 20:39:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0