bblabla

Funderar på om jag kan skriva något intressant och bra, men nej. Jag har inget att skriva. 
Det är rätt fiffigt att om man delar en spelningslista med någon på spotify så ser den när jag lägger till en låt och vice versa. Upptäckte detta idag, haha. 

Det var längesen jag var kreativ och fotade något. Tänkte att jag skulle göra lite i min bok också, kanske om Grekland, men det blir ju aldrig av. Har inte tid helt enkelt. Imorgon är det livskunskapsdag och sedan ska jag upp till mormor och toppa mitt hår, plus att jag tränar på kvällen och behöver plugga. Jesus, hur ska jag få ihop mitt liv. 

Robin Ericsson är förövrigt väldigt bra, han om någon borde vunnit Idol 2008, Kevin var i och för sig inte dålig, men ändå. Men nya favoritlåten är ändå Wild Horses med Natasha Bedingfield, så himla fin så jag dör typ. 

Ibland önskar jag att jag bara fick klä på mig massa varma kläder och gå ut med musik i öronen och bara gå, tills vägen tog slut, tills jag inte orkade gå mer. Det är som att man på nått sätt tappar alla tankar och känslor på vägen där man går. Dom fastnar i träden och drunknar i havet så att du slipper dom för en tid. Det vore så fruktansvärt skönt. Slippa konfronteras med allt, bara gå av sig det. 

Håkan var bäst, som vanligt. Det finns seriöst ingen som han. En del låtar stod jag där, så långt bort jag kunde komma från scen, men ändå så nära. Låtarna bara gick rakt in i hjärtat och tårarna bara rann. Håkan är underbar. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0