Bikiniägaren Linn

Hey, 
 
Jag är numera ägare till en bikini! En sak till att checka av från listan alltså. Nu är det nog bara presenter kvar... Ska ju fira jul där liksom. 
 
Har bara 3 gånger kvar med min spring-app, sen tycker den att jag är en fullfjädrad löpare! Haha, nädå, men då klarar jag nog av att springa 5 km i alla fall, och det var ju det som var målet. Sprang 25 min i sträck idag, och det var faktiskt inte så jobbigt. Tänka sig att jag skulle ta dom orden i min mun någon gång, det trodde jag aldrig.
 
Longerade Hanna idag, och jävlar va kul hon tyckte det var! Hon bara sprang och sprang och sprang. Gick liksom inte att bromsa, haha. Anna är i New York så jag har Hanna hela helgen. Väldigt mysigt faktiskt. Skrev upp mig på utsläpp både lördag och söndag, så jag fick sätta klockan på 7 idag, men det är rätt skönt att vara hemma vid 10-11 igen och känna att man har hela dagen. Imorgon ska jag dock ta tag i mitt plugg och få lite ordning på allt. Det börjar närma sig tenta... 
 
Något annat som verkligen närmar sig är min resa!! Herre gud, börjar typ bli nervös?! Jag har som sagt skaffat en bikini i alla fall, så om jag vill bada så kan jag det. Imorgon är det en månad kvar. Och två månader sedan min operation! Tiden går sjukt fort... 
 
Nästa vecka ska vi kika på en lägenhet vi fick svar på! Den är möblerad dock, men såg himla fint ut på bilderna. Gud, önskar bara jag kunde flytta hemifrån nu. Vill ha mitt eget, bestämma själv. Blir galen av detta flängande fram och tillbaka. Tänk att kunna ha hela sin garderob tillgänglig varje dag och inte bestämma på söndag vad du ska ha på dig på onsdag. 
 
Nu ska jag kanske ta något att äta istället för att käka upp min choklad (tack farmor!) och fortsätta ladda upp bilder på Flickr. Har kommit till maj 2010 nu, så det går framåt! 
 
Puss
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0