Lurad.

Haha! Jag har grundlurat min mamma genom att byta namn på bloggen. Hon tror att jag tagit bort den och inte skriver alls nu.
"Jag ringer Blom om du inte tar tillbaka att du dissat mig eller vad du nu gjort!"
HAHA! Sötis är min mamma. Dissat, hon tror att hon är något.

Livet leker verkligen ibland. Vissa dagar alltså. Bl.a. igår! Jag fick ett par nya jeans och en ny dator av mamma. Skoldagen var jättekort, helt okej ämnen, det var till och med roligt på franskan.
Påtal om franska så känner jag att jag börjar på kläm på det, litegrann i alla fall.

Annars är allt rätt chill. Jag har fått en ny dator då som sagt,  håller på att lära mig allt, framför allt att skriva ordentligt. Man trycker verkligen på alla knappar samtidigt på en laptop.. Så jag ska försöka fixa alla inställningar och skit nu någon dag. Fixa med alla sladdar som för tillfället ligger över hela mitt skrivbord och den externa hårddisken som ligger och skräpar. Men, det får vänta, för nu ska jag skicka iväg min bror på fotbollsträning och sen ska jag träna själv, både fotboll och innebandy, taggad som tusan!

PUSS/ w

Kommentarer
Postat av: klara

Haha din mamma är så jävla cool. spela att jag känner dig bättre

2008-09-07 @ 12:24:14
URL: http://kantarelltant.blogg.se/
Postat av: klara (again!)

Och jaha, blogg.se har visst en funktion att när man sätter stjärnor vid början och slut av meningen för att visa att man gör något blir det fet text. Jag ber om ursäkt.

2008-09-07 @ 12:25:30
URL: http://kanarelltant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0