Egna ljus

Hej! 
 
Förlåt om ni trodde att jag typ dött eller nått. Har bara haft annat att tänka på, typ tentan jag skrev idag. Som gick sådär. Bara att hålla tummarna. 
 
Tentan gick ganska fort, så jag var hemma vid 11ish. Gjorde tortellini till lunch och såg de sista avsnitten av Ett Härligare Liv med Hannah och Amanda. Sen började jag göra något som jag tänkt göra huuuur länge som helst: ljus! 
 
När Jens bodde i den andra lägenheten så tände vi alltid levande ljus, men det blir ju så mycket ljusstumpar kvar som man slänger, och det kändes som slöseri, så jag började spara på dom. Bad mamma spara också för att komma upp i lite mer mängd stearin, och sedan sparade jag och gjorde rent tre stycken gamla "ljusformar" eller vad man nu ska kalla dem. Tänk dig att du köper ett voulspaa-ljus, eller vad dom heter, och så när det är slut behåller du själva "burken" liksom. I alla fall, tre sådana hade jag, och två vanliga glasburkar som det legat sylt och oliver i. Köpte även vekar på Panduro, men om jag ska göra det igen tror jag att jag gör själv med snöre och ett gem i botten eller nått. Sen var det bara att smälta i ett vattenbad och hälla över! Det var pilligt, kletigt och tog sin tid, men det blev himla bra faktiskt! Tänk på att smälta i något som du kan slänga efteråt bara. Jag tog en stor konservburk. 
 
Har ännu en tenta denna veckan, på fredag, så imorgon är det plugg inför den som gäller. Våra lärare är som dom är, så det kan verkligen gå hur som helst... 
 
Anyway, nu ska jag och Jens snart göra pizza här.
 
Vi hörs! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0