Hemma i en månad

Okej, det blev ingen "helt ny design", jag fastnade framför Girls istället, hehe. 
 
Insåg för övrigt att jag varit hemma i en månad nu. Eller, en månad och en dag, om man räknar datumvis, men ändå. Tiden går så fruktansvärt fort va. Saknar mina små gosungar. 
 
Idag ska jag inte göra många knop. Kolla färdigt på Girls, klippa mina naglar, kanske måla dom, duscha och göra mig fräsch, och sen kommer Jensi hit och vi ska äta pizza och se på Sverige-matchen. Får väl se om jag får skickat in lite fler jobbansökningar också. När det är ansökningar som man inte bara kan skicka via mail så orkar man ju inte riktigt bara. Skriva ut hit och skriva ut dit och skicka med brev, vem gör det liksom? 
 
Pratade med Jens igår på telefon, och vi kom fram till att vad jag behöver är den Billys bokhylla från IKEA så jag har någonstans att ställa alla mina skor. Mamma kom upp med två par igår som hon tydligen hade nere hos sig, som jag helt glömt av? Blir så trött på mig själv ibland va. 
 
Annars tycker jag att det kan bli lite höst nu faktiskt. Visst, det är underbart med lång sommar osv, men jag är så himla inställd på höst. Vill klä på mig långbyxor och tjocka tröjor igen, använda mina boots och för att inte tala om min älskade halsduk!
 
Har nog kommit på något som skulle kunna få mig att använda min kamera mer: ett nytt objektiv. Så, när jag väl har ett jobb och fått lön (dvs ett annat liv känns det som nu) så ska jag bannemig unna mig det! Tror att det kan bli kul och framkalla någon form av nystart liksom. Ska i så fall skaffa mig ett mindre som inte är så tungt så jag kan ha med mig kameran. Ska köpa ett sånt där skydd också då, så man bara kan lägga den i väskan liksom. 
 
Well well, dags att borsta tänderna och se på Girls I guess! CYA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0