5 Mars, 2013

Hej!
 
Har precis ätit middag. Ska snart hoppa in i en dusch och sedan ta mig mot Josefine för lite häng. Hon sitter barnvakt.
 
Idag började jag jobba 12.30 när jag plockade upp Katya på kindy, och slutade vid 4.15 när vi kom hem från skolan, så det har varit en kort dag. Kort och skön, hehe.
 
Skypeade med Jensi också. Det börjar bli sådär jobbigt längesedan vi sågs nu. Tror att det är någon form av gräns vi måste över nu, för att det ska bli lättare igen. Idag är det 5 månader kvar tills jag är hemma. 1 månad tills jag åker iväg till sydön också. Bokade alla hostel och sånt där igår. Fick ju massa tips från främst Johanna och Josefine om vart man skulle bo och sådär, men jag tog dom som "samarbetade" med Magis buses, som jag åker med, för det var enklast. Annars måste man själv ta reda på vart man blir upplockad och sånt där. Nu blir jag upphämtad på mitt hostel liksom, smidigt som satan. Är mest nervös för hur jag ska få plats med alltid i en väska, haha. Men, det löser sig.
 
Annars börjar det gå mot höst och vinter här. Morgnarna är kalla, solen går ner vid 8 och inte upp förrän strax efter 7. Som tur är så är det fortfarande varmt på dagarna, och det var längesedan det regnade. Tar vara på dom sista dagarna man kan gå i shorts.
 
På torsdag fyller Brit 24 (ja, jag är typ yngst här, haha) så på fredag är det fest. På lördag styr vi sedan kosan mot Martinborough där hennes hostmum har ett "sommarhus" eller något sådant, där vi ska tillbringa helgen. Tydligen finns jacuzzi och sånt där, så det blir ju inte fel, hehe.
 
Som sagt, det är söndag efter söndag, veckorna bara springer förbi. Just nu är det skönt, men när jag närmar mig hemresan så kommer jag antagligen känna tvärt om. "Vart tog alla veckor vägen?!" ungefär.
 
Well well, jag ska väl börja göra mig i ordning som sagt. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0