Kakor och pizza och sant

Hej!
 
Igar borjade jag jobba vid 2 typ, sa det var mest rutiner igar. Hamta fran skolan, afternoon tea, laxor, middag, bad, laggdags osv. Men det gick bra. Allt ar verkligen rutin nu, och man vet hur man ska ta barnen beroende pa vilket humor dom ar pa. Sorgligt vore det val dock om jag inte visste det vid det har laget...
 
Anyhow, idag jobbade jag bara 2 h pa morgonen, sa efter det parkerade jag mig i en stol med en bok. Akte ner och kakade lunch med Cosi, och sen gick vi till mallen och lamnade in mina byxor som har gatt sonder. Snubben i affaren sa att han skulle skicka dom till Wrangler idag sa jag har fatt ett svar fran dom (antingen nya byxor eller pengarna tillbaka fattade jag det som, sa oavsett far jag ju nya byxor?) inom minst 10 dagar. Sen akte jag hem och tillbaka till min bok, hehe.
 
Just nu luktar det kakor i hela huset, for Ellie bakar. Dom ar sjuuuuukt goda, sa det lar bli nagra sadana dom kommande dagarna... Ska ata pizza till middag med tjejerna och sedan aka till stan for lite fika med nagra tjejer.
 
Jag och Cosi satt och kollade pa tiden vi har kvar nu, och det ar verkligen inte mycket. Det ar en del praktiskt som ska fixas med, sasom saga upp mitt bankkonto, och innan det fora over alla mina pengar till mitt svenska. Det kan ta ett tag, sa Ilona, sa man vill ju vara ute i tid liksom. Sen ar det hejdamiddag pa lordag efter jobbet, Castlepoint tors-fre nasta vecka, och sa varan hejdamiddag veckan efter det. Sen far man val borja packa och forsoka ta reda pa om jag har for mycket med mig eller inte, for da ar det bara en vecka kvar.
Leonie kommer pa fredagen, sa pa fredag maste jag vara fardigpackad och ute ur mitt rum. Tjejerna ar hos sin pappa den helgen sa jag sager hejda till dom da med. Ser inte fram emot det precis... Sa ja, jag sover mina sista tva natter i Lexie's sang ar val tanken. Aker tidigt sondag morgon sa det blir inte sa mycket mer an det liksom.
 
Det regnar och ar svinkallt for ovrigt. Har haft fyra lager pa mig idag, plus halsduk, INOMHUS. Strumpbyxor, raggsockar OCH tofflor med, hehe. Husen har ar ju inte att leka med precis. Langtar hem till svensk sommar. Langtar typ till svensk vinter bara for att fa vara i ett varmt hus pa riktigt...
 
En morgon med en katt.
En gosunge med sina pussel, haha!
 
Nu hoppas jag att det ar middag valdigt snart for jag ar hungrig som satan.

PUSS!
 

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Hahah det är verkligen en dröm att komma hem till svensk vinter, inte för att kylan är särskilt lockande men för att man faktiskt kan ha bara ett lager kläder på sig inomhus och det drar inte från fönsterna. Lycka på hög nivå! ;)

2013-07-11 @ 10:52:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0