Snabba skor!

Hej!

Idag har flugit förbi. Playgroup på förmiddagen, kom hem, åt lunch, gick till kindy, höll på att blåsa bort, kom hem och läste en bok tills det var dags att hämta tjejerna. Just där ville jag nog mest bara stanna kvar i min sköna fåtölj under min varma filt dock.. Det är vid såna tillfällen man känner att det här verkligen är ett jobb. Gick upp i stormen än en gång, och så ner förstås, afternoon tea, och sedan satte jag mig på bussen för att införskaffa ett par nya gympaskor eftersom mina gamla gick sönder häromdagen.
Ellie tipsade mig om att gå till nått ställe där dom verkligen mäter och filmar och undersöker och har sig, så, sagt och gjort. Här är mina nya dojor som ska vara bra för mina ben och fötter på alla sätt och vis;


Kommentarer
Postat av: Frida

De är ju till och med lite lila, niiiiice! ;) Du får skaffa dig ett par riktigt snabba brillor till bara så är det komplett!

Svar: Haha ja, precis! Kunde ju inte svika mina gamla älsklingar heeeelt och hållet ;) Ska göra detta, folk kommer inte ens se mig på gymmet för att jag är så snabb!!
Linn Wollbrant

2012-10-25 @ 11:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0