Lång dag

Hej!
 
Skulle egentligen varit ute och sprungit nu, men oturligt nog började det regna, hehe. SYND tänkte jag. Fick i alla fall bäddat tjejernas sängar och dammsugit, så helt oproduktiv har jag inte varit minsann.
 
Helgen försvann i ett nafs, som vanligt! Vi var hos Cosi i lördags och åt tacos och bara tjötade. Gjorde en mumsig kladdkaka till efterrätt också (det ska vi äta i helgen Frida). Söndagen gick i lathetens tecken. Vi började med en crêpes-brunch, fortsatte med Learning story-skrivande och bokläsande. Sedan blev det lite secondhand kikande och slutligen Avatar på storbildsskärm och Josefine. Mycket trevligt!
 
Igår var jag hos frisören på morgonen. Han klippte lite annorlunda än vad jag haft förut, och jag vet fortfarande inte riktigt om jag tycker om det eller inte, haha. Men, det är ju bara hår, så det växer ju ut. Om 2 månader är det tillbaka igen. Sedan jobbade jag, gick upp med Katya till kindy, låg ut och solade på min lediga tid där emellan, hämtade på kindy, lekte på lekplatsen, gick hem, stekte pannkakor och sen var den dagen slut, typ.
 
Idag stod det i kalendern att det var kindy-lunch, så 12.30 var vi på kindy, med pannkakor och allt, men det visade sig att det var på torsdag, haha. Så vi åt pannkakorna på lekplatsen istället, och satte oss under tak på skolan när regnet kom.
 
Känner att det blir mycket "det här har vi gjort idag", men, jag har inte så mycket mer att skriva. Det är det gamla vanliga liksom. Saknar Jensi, saknar mamma och alla andra där hemma. Om inte ens 5 veckor är dom här dock, det känns helt overkligt? Så kommer ju Frida på torsdag (!!) och innan mamma o co. så kommer nog Johanna också! Så det händer ju saker liksom, men inget superspännande direkt. Jag har lite småångest över att alla kommer så snart, och det är jul och allt, och jag typ inte har några pengar, osv osv. Men, det löser väl sig, som det alltid gör.
 
Fick världens charmigaste paket av mamma också! En liten läslampa som man kan sätta på boken man läser, så slipper jag resa på mig och släcka lampan när jag läser på kvällen, haha. Det är för övrigt också en orsak till att jag varit lite frånvarande här, jag läser en så himla bra bok, och det är liksom enklare att ta upp den än att starta datorn, vänta på att den ska gå och använda och ladda klart och allt sånt där.
 
Ni ska få ett bild-inlägg också, och så kanske en film eller två, men det blir nog ikväll! Jobbar förresten 07-22 idag, hehe. Go tid liksom.
 
Men nä, nu ska jag kila! Puss sålänge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0