Bildprojekt

Tänker på det mer och mer, att det bara är 2,5 månader kvar i skolan. Galet är vad det är.

Alldeles nyss hade jag superångest inför det sista. PA't, bildprojektet, fysikprovet. Men nu känns det helt okej, till och med rätt bra.
Satt i många timmar igår och letade inspiration till bildprojektet och hittade rätt mycket bra, ska visa er! PA't går framåt. Vi har skrivit en del på avhandlingsdelen och även börjat så smått på diskussionsdelen. Vi har hela onsdag nästa vecka till vårt förfogande och sedan ska det in för respons hos våran handledare samma vecka. Förut kändes det som att shiet, det måste vara färdigt tills v.13!!!! men nu är det lite mer vi skriver lite si och lite så och så ser vi vad hon säger om det och det känns superskönt.

Fysiken har jag suttit med mer eller mindre hela dagen. Har aldrig löst såhär många stjärnuppgifter tror jag, men är inte säker på om det hjälper så mycket. Tycker fortfarande det är väldigt svårt. Å andra sidan sägs det ju att det är gymnasiets svåraste kurs, och Hank o co. säger att det här är det svåraste avsnittet, så det är helt enkelt det svåraste på gymnasiet jag gör just nu? Konstigt att det är hard liksom.

Som sagt, här är lite av inspo-bilderna:

Nått sånt här vill jag ha min bror till att ställa upp på. Roliga miner helt enkelt.

Något i den här stilen vill jag ha redigeringen. Mycket kontraster. Ljusa och mörka ytor.

Sedan vill jag lägga på en gråskala i den här tonen. Eller ja, något i den stilen i alla fall.

Bilderna kommer från http://www.cyrillagel.com/index.php, http://www.fotoartak.com/index.html och http://www.anttiviitala.com/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0