Januari ju.

Insåg precis att två av mina bästa vänner fyller år i januari. 19 år. Jesus, vi börjar ju bli gamla. Eller ja, dom, inte jag.

Men i alla fall, sitter och googlar presenter för fullt här. Om någon har något superbt tips (eller om ni läser och önskar er något speciellt) så hojta mer än gärna till! Det är ju inte alltid så himla lätt det där med presenter.

Igår låg jag i min soffa och läste en bok hela dagen, och idag har jag en tripp till stora staden Kungsbacka inplanerad med min mor. Har lite ärenden att uträtta. (Hehe, vad vuxen man låter va!)

Annars? Ska inte klaga. Tror jag äntligen har kommit ner lite i varv efter jul, nyår, skolan, osv. Och så börjar allting på tisdag igen. Men det behöver vi väl inte tänka på nu.

Mitt mål för dagen är förövrigt att hålla mig vaken till hockeymatchen i natt! Man måste ju se Sverige och Ryssland i final liksom. Bara det att matchen börjar 02.00. Brukar liksom ha problem att hålla mig vaken till 00.00... Men, det löser sig!


Finnig och utan något i håret sitter jag för första gången med datorn på skrivbordet istället för i sängen. Främst för att det aldrig blev bekvämt pga mina tighta byxor, men också för att min rygg skriker åt mig att det minsann inte alls är bra att sitta sådär Linn. Och det vet jag ju. Egentligen.

Tur att jag ska klippa mig på måndag!

Kommentarer
Postat av: Josefin

Ladda upp med lite godis och frukt, det ska jag!

2012-01-05 @ 13:18:13
URL: http://josefinatthedisco.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0