Tisdag, halva veckan gjord, eller?

Medans ni skickar snö-bilder hemifrån så går jag och väntar på att sommarn ska komma på riktigt. Vi hade några dagar i rad, sedan hade vi igår (och då mådde jag självklart dåligt och låg i sängen hela dagen), men utöver det är det 15 grader och blåst alltså. Man behöver i alla fall inte jackan längre, men det är ju inga shorts precis.
 
Som sagt, hade så ont i halsen igår, och huvudet kändes så tjockt och tungt att jag knappt orkade hålla det uppe själv. Låg ute i solen i kanske en timme, gav upp för det var för varmt, åkte ner en snabbis till mallen, och sedan bara hem till sängen. Lyssnade på typ 7 podcastavsnitt, och dom är ändå nästan en timme dom flesta, haha.
 
Idag var en vanlig jobbdag, förutom att det var parent help på kindy. Barnen som hänger utanför och väntar på sina småsyskon kallar mig i och för sig för "Lexie's mum", så ja, det var jag som tog den rollen idag. Städade mest. Det är ju storstädning överallt nu inför termins-slut och allt sånt där. Konstigt nog känns veckan typ gjord nu, trots att jag jobbat en dag, haha. Kan nog vara för att jag har planer för resten av veckan, varje dag. Som dock kan förstöras totalt av väder-jäveln, men, det återstår att se.
 
Nu ska jag försöka sova! Målet är innan 10 i alla fall, nu är klockan 9 minuter i, hehe. Puss!
 
Vi mmsade på morgonen & Katya posade med blomman vars "utveckling" vi följer atm, haha.
På väg hem från skolan hittade vi en livs levande fri vandrandepinne på marken?! Var helt exalterad!! Haha
Och så mitt solsällskap & sängsällskap. Mysisarna.
 
(Insåg att jag inte kommer ha stängt av datorn innan 10, fan)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0