Hopplösa söndagar

Hur kommer det sig att oavsett vad man gjort dagen innan så vaknar man alltid upp med samma hopplösa känsla i magen en söndag?
Trots att jag gjort det jag mest tycker om i hela världen så går jag ändå runt med samma vidriga känsla. Illamående typ.

Annars var jag ute på äventyr i fredags. Jag och Linnéa begav oss till Black Pearl för att se Sverige-matchen. Jag såg ut såhär i min nya kjol.


Efter matchen tog jag med mig min trogna kavaljer och åkte ut till Onsala en sväng. Två idioter fick för sig att bada. Sedan försvann min kavaljer med en ung dam x antal timmar, så vi kom inte därifrån förrän vid 3. Somnade skönt i min säng vid fyra på morgonen där.

Vaknade runt halv ett igår, var nog rekord. Tror aldrig jag sovit så länge. Jag och Beda begav oss till stora staden Göteborg för att gå lite i affärer, käka nått och sedan se en bio. Bara det att vi lyckats boka på Biopalatset och när våran  bio så fint började befann vi oss på Bergakungen. Blev lite ombokning osv och tillslut hamnade vi på en annan film med lite godis sådär. Jag var nöjd, som vanligt.


Idag åkte jag och bror lite båt. Så himla nöjd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0