Trött, blond, men ändå, glad?

Hej bloggen.

I morse ringde jag mormor och frågade om jag kunde komma och klippa mig, sagt och gjort. Efter skolan åkte jag och Eric till mormor och jag skaffade mig bode kortare, helare och blondare hår! Skönt med lite nytt.

Det blev ingen kurator idag, hon var sjuk. Ska dit imorgon förhoppningsvis. Eller, förhoppningsvis är ett så positivt ord, vet inte ens om jag är positiv till det.

Imorgon ska jag i alla fall på bio med min lillebror som duktigt nog ska åka buss in till Kungsbacka helt själv. Får se hur många gånger han ringer mig på vägen, haha. Ops, skulle ju ringt Eric och frågat om han skulle med... Jaja, han överlever nog.
Minns hur det var när jag skulle åka buss själv de första gångerna, jag var så skraj va. En riktig liten fegis var jag när jag var liten. Jag är det nog nu också, så fort jag ska göra någonting själv så blir jag jättenervös.
Till exempel när jag gick till simhallen förra veckan. Jag var nervös och hade ont i magen. Hallå eller? Varför är man nervös för att gå till simhallen? Jadu, bra fråga. Sånt man får leva med antar jag, att vara nervös varje gång man ska göra något själv som man aldrig gjort förut.
Jag är en äkta vanemänniska, alltid samma kläder, samma godis, samma skor, samma samma samma. Det gamla vanliga, trygga. Ja, det är jag.

Nu ska jag välja kläder och gå och lägga mig. PUSSIS

Kommentarer
Postat av: julia

du var jättefin i håret pudding!

2010-04-02 @ 23:35:47
URL: http://juliajosefinkraaij.blogg.se/
Postat av: JenniferEllinor

Varför funkar det inte att kommentera några av dina inlägg ? =(

2010-04-04 @ 19:04:27
URL: http://jenniferellinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0