591

Hej bloggen..
Idag känner jag mig typ nere. Kan nog bero på att jag var tvungen att släpa mig till skolan som alla andra i morse. Ganska skönt att komma tillbaka till det gamla vanliga igen, men samtidigt så otroligt tråkigt. Det enda som är bra är att varje dag är en dag närmare NV-festen, haha. Det ska bli fett kul!

Förresten ska vi välja till 2:an nu. Hur svårt som helst. Hur ska jag veta nu vad jag behöver ha läst för ämnen för att komma in på det jag vill sen? Jag vet ju inte ens vad jag vill. Träffade Hertel på bussen och han tyckte Småföretagande var bra. Men hallå, hur tråkigt är inte det då? Fast det kanske är bra också. Men jag vill läsa Psykologi A och B kanske. Men vad kommer jag ha för nytta av det då? Ingen alls? Inte vet jag. Och sen vill jag fortsätta med franskan också, kanske. Jag vet inte, men jag tror det. Vad är det annars för mening att ha läst det nu i typ 3 år om jag bara slutar nu. Allt jobb till ingen nytta liksom. Sen ska man ju dela upp dom jävla poängen på 2:an och 3:an också.
Och på pappret ska man skriva 1or och 2or och jag fattar ingenting. Totalt lost.

Gud, jag har blivit korkad på riktigt eller nått..

Nu ska jag tända lite ljus och plugga franska en stund eller två innan jag ska ta mig ner till min första innebandyträning på år och dagar! Förresten ska jag och Linnéa simma efter skolan imorgon, det blir bra.

Puss!

Kommentarer
Postat av: Josefin

NV-festen kommer bli sjukligt nice,! Taggar som fan :D

2010-03-02 @ 19:34:22
URL: http://josefinatthedisco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0