are we the waiting?

Tjenare bloggen! Min handledare på dagis bor i Frillesås så jag fick skjuts med henne hem, lyx. Mindre lyx hade jag däremot i morse, jag blev så arg att jag nästan började gråta.

Jag hade planerat att börja åtta för att ta igen en timme där. Går alltså helt enkelt upp en timme tidigare eftersom jag i vanliga fall börjar nio. Kvart över sju tar jag bussen och kvart i åtta står jag på stationen och ser att det inte går någon jävla Fjärås-buss förrän kvart över åtta. Då ville den inte synka så den som går innan åtta är halv åtta bussen, och för att hinna med den måste jag åka kvart i sju hemifrån och det är det fan inte värt.

Försöker lista ut om jag kan hoppa av någonstans och bara gå över vägen, det borde gå, eftersom bussarna går på samma väg fast åt olika håll, ett tag i alla fall. Åh, så arg jag var i morse. Här har jag gått upp tidigt, helt i onödan..

Annars ska jag snart snöra på mig springskorna och ut och springa en sväng! Linnéa var trött/mådde inte bra så jag ska bannemig göra det själv. Jag och min musik, det låter ju helt okej om jag får säga det själv.

Vädret är helt okej, jag har fått jätteful bonnabränna, hehe. Jaja, nu ska jag skynda mig ut innan jag ändrar mig. Vi hörs. Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0