The perfect love

Tjenare bloggen!

Sitter här, all by myself. Skickade hem Benjamin för en liten stund sedan. Vi såg på en film och jag åt godis, haha. Jag rullar fram nu... Men då är ju allt som vanligt.

Har egentligen ingenting att skriva.. Vädret är skittråkigt, men jag känner ändå för att hitta på något så att jag får använda mina nya kläder, haha. Förstår verkligen inte alla som shoppar och sedan inte använder sakerna. Det är det första jag gör när jag kommer hem typ, byter om, haha.

Egentligen suger det nog att erkänna det, men jag verkligen suktar efter lite bekräftelse för tillfället. Jag vet inte varför, men hela jag bara skriker efter någon som säger att jag är den finaste som finns.. Det är vad som upptar mina tankar just nu. Hur den perfekta killen egentligen är. Det är så himla svårt egentligen. Alla är ju olika, man vet ju aldrig vad man faller för, eller?

Så fort jag ser lite kärlek på film så bryter jag typ ihop inombords och tycker synd om mig själv för att jag inte har det sådär. Haha, vad patetisk jag är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0