11 februari, 2010

Okej, eftersom det uppenbarligen finns folk som läser min blogg och vill att jag skriver kan jag väl börja med att ursäkta mig för att jag inte skrivit på länge!

Jag har inte suttit vid datorn på år och dagar känns det som. Jag finner tyvärr ingen mening i det längre, haha. Oj, fint sagt Linn. Nej men det är tråkigt helt enkelt. Jag har inget jag vill skriva om i bloggen, eller, jag har saker men när jag väl sitter där så försvinner det liksom. Jag får hjärnsläpp.

Påtal om hjärnsläpp fick jag inte det när jag hade kemi-prov förra veckan och det visade sig i mitt betyg: MVG
Hur nice var inte det liksom? Jag är fett bra ändå. Mitt mål i skolan är att ha minst VG i allt när jag går ut, det har jag bestämt mig för.

En sak som jag tänkt rätt mycket på, det är att om jag skriver en text som ska lämnas in så vill jag egentligen inte att någon annan än läraren läser den. Det gäller ju inte faktatexter då utan t.ex. en novell (som vi lämnade in idag). När jag skriver lämnar jag ut jättemycket av mig själv och mina tankar i det så det känns pinsamt om någon annan läser det liksom. När folk frågar mig hur det går med min novell och undrar vad den handlar om så vill jag egentligen inte svara på vad den handlar om för jag blir så generad. Det känns som att folk ser rakt in i mig liksom.

Det tänker man nog inte så mycket på här heller egentligen. I och med att inte så många kommenterar osv så känner man inte på samma sätt att det är någon som läser. Det är rätt skönt, för om varje människa som var här inne och läste sa det till mig eller påpekade något etc. så skulle jag garanterat sluta. Jag tycker det är jobbigt att veta om att folk läser det jag skriver. Såklart inte människor jag känner och som jag står nära, men andra.

Nu till något annat: Jag åker till Österrike imorgon!!
Ja, så nu kommer det bli zero på bloggningsfronten i lite mindre än två veckor. Jag åker imorgon vid 16-tiden och kommer hem på lördag (eller var det söndag?) morgon, tror jag.
Det ska bli så himla skönt, även om jag har lite småångest för att vi åker bort på ett lov. Jag har aldrig gjort det innan. (Ja, jag är bortskämd) Men liksom, jag har fått plugga lite extra men det har ändå varit så värt det för när man kommer hem och sedan går på lov kan man liksom ta det lugnt och bara vara. Vila upp sig. Hur mycket kommer jag vila upp mig denna veckan liksom? Nada. Vi kommer åka varje dag och det kommer vara full fart verkligen.
Men, det är ju nya tider nu så jag får väl bara vänja mig.

Nu tänkte jag försöka börja packa. Ska träna innebandy lite senare också så vi kanske hörs. Sköt om er people! ♥


söt_tjej_gillar_sol_93

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0