Julia Josefin Kraaij

Tänkte skriva ett inlägg om den bästa Julia Kraaij som någonsin gått i ett par skor.
Hon är 15 år, 16 år den 26 juni.

Vi har upplevt en del tillsammans måni tro.
Kråkan, minns du den gången när vi skulle på bio och se Råttatouille? Vi stod vid bussen och snackade och hoppade på den som kom, busschauffören sa: Ni vet att denna går till Frillsås va? Fort som fan hoppade vi av igen och garvade halvt ihjäl oss.
Alla promenader vi gått runt Jutegårdsvägen. En gång gick vi och snackade om dagen när min pappa dog minns jag, tror det var första gången jag verkligen pratade om den på det sättet.
Kommer du ihåg den gången när vi skulle möta Jesper och du slog huvudet i en stolpe för att du blev förbannad för något? Du fick en fet bula, haha.
Och den gången när du, jag och Jesper gick ner till Bråtaviken och skulle bada men det bara var jag som badade. Jag simmade ut till flotten och satt där. Det var så stilla att jag kunde viska och ni hörde. Jag satt där så länge att solen gick ner och då ville jag inte hoppa i det kalla vattnet och simma in igen så jag satt där ute och lipade.

Kommer du ihåg när vi bestämde att vi aldrig mer skulle cykla brevid varandra sedan vi kört in i varandra och trillat mitt framför en stor lastbil? Vi blev så jävla rädda när vi såg den där och körde åt olika håll rakt in i varandra och trillade rakt ner på marken. Din mammas styre blev helt skevt och du typ lipade sönder för att hon skulle döda dig.

Den gången när du, jag och Fredrik var hemma hos mig och jag och Fredrik mobbade ut dig. "Nuuuuuuw duuuuh" Jag skrattade så jag dog. Var det förresten samma kväll vi åkte flakmoppe med Alex också? När Fredrik körde in oss i en jävla buske och Alex slängde sig av så att du och jag bara åkte rakt in i den, haha.

Nej, jag skulle kunna sitta här hela kvällen.
Sammantaget ville jag väl säga att du är en av mina närmsta vänner och kommer alltid att vara. Jag kan skratta med dig som med ingen annan och det finns inte många som jag litar på så mycket som dig.
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta älskling.


Kommentarer
Postat av: Julia

AW ÄLSKLING.

jag lipar fan, seriöst!

längesen någon skrev något så fint om mig :')

jag kommer ihåg allt det där, bion, stranden, alla promenader, cykelolyckor.

jag älskar dig linn emma wollbrant.

du kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat älskling!

<3 <3 <3

2009-03-17 @ 20:42:50
URL: http://juliajosefinkraaij.blogg.se/
Postat av: julia

gullgull

2009-03-18 @ 10:54:38
URL: http://longkalsong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0