Min hårddisk!!!!!

Okej, nu har jag skrivit typ 6 inlägg och inte en enda kommentar? Skriver jag så tråkigt nuförtiden eller är ni bara helt enkelt som jag, för lata för att kommentera? 
Får helt enkelt hoppas på att det är det senare alternativet. 

För övrigt funkar fortfarande inte min hårddisk och jag börjar snart gråta, helt ärligt. Alla mina bilder, all min musik, allting ligger ju där på. Allting. Om jag inte får den att fungera kan jag ju lika gärna dö. Okej, det är där var väl min vanliga kryddning, men va fan. Allvarligt. Alla mina bilder. Jag tror jag har tänkt den tanken minst hundra gånger. Jag skulle inte klara mig om alla mina bilder försvann. Jag skulle bli så jävla ledsen va.

Runo kom precis in och sa at det kan vara dosan och kabeln som är sönder, så får väl hoppas på det. Halva stenen släppte just från mitt hjärta... Men åh, tänk omdet inte är så. Jag skulle vara ledsen huuuur länge som helst.

Älska att vi lagt i båten förresten. Den går inte fort och man kan ju knappt åka fler än två, men fan va underbart det är att bara sitta och åka med, runt, runt, utan att göra något. Bara lyssna på havet och motorn. Då är  jag fullständigt lycklig. 

Kommentarer
Postat av: karinbeda

ye, lat var ordet.

men vi ses imorn hörrö.

glöm inte att filma

2009-06-07 @ 22:27:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0