yesterday

Hm, funderade på att blogga något kul som någon förstår nån gång, men nej. 

Igår var jag och Karin i Varberg, det var jättemysigt även om jag höll på att bli överkörd av en bil och en buss. Dessutom var dom i klockaffären elaka och det var inte kul. I alla fall så tog vi rätt buss hem innan skyfallet kom och det var en lyckad dag.
Köpte en present till min mamma för att jag tyckte att hon skulle ha det för att hon är världens bästa mamma. Hon blev knappt glad. Det enda hon sa var: Men, du kan inte ge mig en present?! Varför?! Jag försöker vara lite snäll och så blir hon sur, tant. 

Vi kom till Frillesås iaf, jag flög in på toa hos Karin och sprang sedan till bussen så jag kom hem till Åsa igen. På bussen ringer Linnéa och frågar om jag ska med till Göteborg (frågar var fel ord kanske, beordrad är bättre) 
Jag cyklade hem, åt, bytte grejer i min väska och cyklade ner till Linnéa, sedan gick vi till bussen. Tror jag var hemma en halvtimme. Heja heja!!
Sedan gick/sprang vi bort till Trägår'n så vi hann träffa Eric, Isac och Poffen innan dom skulle in på Rise Against. Skulle även träffat Robin och Sebbe men dom jävla bönnerna vägrade komma in så vi fick snällt åka hem igen.
När vi var där inne så sa Linnéa: Nu går vi över. Jag förutsatte att hon hade kollat att vi kunde gå över så jag gick. Men tro fan det, vi höll på att bli överkörda, igen. 
Sedan missade vi ett övergångsställe men orkade inte gå tillbaka så vi fick riskera våra liv än en gång för att komma över gatan. Haha, det är minsann alltid ett äventyr med den tjejen. Sedan vi gick till Donken och köpte McFlurry, när bönnerna inte kom, som sagt.

Linnéa tjuvåkte på tåget också, för den som ville anteckna.

Förresten fotade vi i onsdags och jag har börjat kolla på bilderna. Några kommer väl upp här snart, dock inte nu då jag snyltar på Simons data. 
Imon är det lördag, känns bra, dock vet jag inte varför. 
Ska se om det är möjligt att gå ut och lägga sig i solen nu en stund. 
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0