Trött på miss perfect.

Jag är så fruktansvärt trött på att hela tiden vara miss P.
I skolan då alltså.
Är det någon man ska fråga om när man går in är det jag. Är det någon man ska fråga om hjälp är det jag. Är det någon man vill ha i sitt lag är det jag. Är det någon som fick alla rätt är det jag. Är det någon som vet vad man har för läxa är det jag. Är det någon som vet när saker och ting ska vara inlämnat är det jag. Alltid alltid alltid är det jag jag jag jag som vet allting. Och jag är så in i bänken trött på det att jag skulle kunna sitta här och skriva med så många svordomar och fula ord jag bara kommer på, men jag har lovat att vårda mitt språk.

Sen ville jag bara säga att killarna (Benjamin och Emil är undantag) i min klass är så oerhört pinsamt omogna så det finns inte. Så fort vi har en lärare som vi inte brukar ha ska dom köra med den hur mycket som helst, stackars födelsedagsbarnet Caroline Kraaij säger jag bara, som tvingades vara våran vikarie. Det enda killarna i min klass gör är åker moppe, förstör saker och stör lektionerna. Det är bannemig det enda dom gör, och är bra på. Det sorliga är att flera av dem är mycket smartare än de tror/vet om, bara de försöker. Dock verkar det tydligen vara för mycket begärt. 

Nu ska jag plugga på mitt idrottsprov som jag inte förstår ett skit av, allt som står är i princip motsatser, nödvändigt? 
Föresten fick jag alla rätt på mitt SO-prov/förhör, rätt nöjd. Tänkte att ni ville veta det. 

Linn. 

Kommentarer
Postat av: Klara

Ibland får man vara miss P, och tröttnar man yterliggare är det inte svårt att få dom tro annorlunda. Ta mig som exempel. Jag.. nej det var ett väldigt dåligt exempel. Jag är fortfarande snillet i klassen :(

F'låt för tråkig kommentar

2008-09-25 @ 17:00:15
Postat av: Julia

fick du alla rätt på ditt prov, och du är ganska nöjd? är man inte jättejättejätte nöjd om man får alla rätt, eller? Iaf jag ^^ haha, men det skulle aldrig inträffa, får snart ig-varning på matten ><

2008-09-25 @ 18:22:58
URL: http://longkalsong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0